Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

beki... mani me
Lajkovo ti Nebojsa Krstic post, cestitam.

Ovo je tragedija, ali nije nesrecni slucaj. Nista se nesrecno nije dogodilo, jasno se zna zasto se ovo desilo, nema tu nikakvih nesrecnih okolnosti.

Jel tako? Tako je. Mani se ti sad teme, ako je neko besan, ima svako pravo da bude, tako da, mani se ti teme, idi prosetaj.

Ovo je tragedija, ali nije nesrecni slucaj. Nista se nesrecno nije dogodilo, jasno se zna zasto se ovo desilo, nema tu nikakvih nesrecnih okolnosti.

Jel tako? Tako je. Mani se ti sad teme, ako je neko besan, ima svako pravo da bude, tako da, mani se ti teme, idi prosetaj.

desilo se, jer ti nisi uspeo u zivotu da budes neki veci car, i da sprecis ovo...
mislim u spektrumu ovo je jedna od istina zar ne

desilo se, jer ti nisi uspeo u zivotu da budes neki veci car, i da sprecis ovo...
mislim u spektrumu ovo je jedna od istina zar ne
Jel ti sad lepo? Pusti ljude na miru, imaju svako pravo da budu besni. Odakle bolesna potreba za ovim u ovakvim trenucima? No, dobro, samo nastavi, svaki tvoj post je za ovu temu.

Dok ne padne na tebe, sve je ok.

Ljudi kao sto si ti (i jos par komentatora ovde) su ono sto Vucicu omoguci da i ovakve situacije preokrene u svoju korist.

Koliko shvatam, rekonstrukcija je bila samo krečenje i menjanje pločica. Strukturalno se ništa nije diralo, a vrv ni proveravalo..
Kazu da taj deo nije obuhvacen rekonstrukcijom, kapiram da ce se vec saznati jel to istina. Ako nije, onda je odgovornost na onome ko je odlucio da ne bude.

Jel ti sad lepo? Pusti ljude na miru, imaju svako pravo da budu besni. Odakle bolesna potreba za ovim u ovakvim trenucima? No, dobro, samo nastavi, svaki tvoj post je za ovu temu.

Dok ne padne na tebe, sve je ok.

beki, ljubi te brat, bukvalno nista nisam uradio od navedenih

moguce... mada je moja hipoteza da je srbija tanka to u globalu. vidi se na svim nivoima, nevezano za politiku

To je istina, ali je i posledica nepotističke i burazerske politike koja eliminiše struku iz svih mogućih oblasti od kad su ovi na vlasti.

Činjenica da ovakva tragedija može uopšte da se desi ti govori dovoljno o načinu na koji su radovi na rekonstrukciji ovde izvedeni i nadzirani.

Sad ćemo kad god prolazimo pored nečega što su naprednjaci gradili da zaziremo i sklanjamo se u stranu od straha da će nam pasti na glavu.

To je istina, ali je i posledica nepotističke i burazerske politike koja eliminiše struku iz svih mogućih oblasti od kad su ovi na vlasti.

Činjenica da ovakva tragedija može uopšte da se desi ti govori dovoljno o načinu na koji su radovi na rekonstrukciji ovde izvedeni i nadzirani.

Sad ćemo kad god prolazimo pored nečega što su naprednjaci gradili da zaziremo i sklanjamo se u stranu od straha da će nam pasti na glavu.

padale su stvari i pre njih. pa ja kod etfa zamalo da naje*******em kada sam studirao.
mislim mozda si u pravu, ja samo imam mnogo slabo misljenje o kvalitetu kod nas u globalu. videci kroz svoj posao i istoriju koja se seze dalje od zutih. sada negde malo vise manje, gledam kod obicnog naroda

Apel dobrovoljnim davaocima krvi

U Zavodu za transfuziju krvi još uvek ne znaju tačan broj povređenih u nesreći koja se dogodila na Železničkoj stanici u Novom Sadu, ali apeluju na građane dabi u ovom trenutku značilo da se davaoci krvi odazovu. Trenutne rezerve krvi O i A krvne grupe su smanjene.

Ljudi kao sto si ti (i jos par komentatora ovde) su ono sto Vucicu omoguci da i ovakve situacije preokrene u svoju korist.

Ništa on više ne može da preokrene oko ovoga, eventualno da obesi Vesića lično, a ni to ne bi pomoglo.

Vidiš da nemamo još nijedno obraćanje, zavukli su se svi u mišju rupu i preznojavaju se tražeći način da ispinuju ovo.

Ovo je nivo tragedije koja može da im izgubi vlast u NS i Vojvodini. Ljudi će biti ogorčeni i pamtiće ovaj diletantizam jako dugo.

- Nadstrešnica koja je pala na ulasku u stanicu Novi Sad nije bila predmet rekonstrukcije u okviru radova na obnovi stanicne zgrade kao deo projekta izgradnje brze pruge Novi Sad-Subotica.

- U okviru rekonstrukcije rađena je unutrašnjost stanice, krov i fasada iznad i ispod nadstrešnice.
Nadstrešnica koliko sam video po slikama nije rekonstruisana niti dodatno učvrćena. Popustila posle 60 godina.

Nadstrešnica koliko sam video po slikama nije rekonstruisana niti dodatno učvrćena. Popustila posle 60 godina.

Portal Gradnja je u svom izveštaju o rekonstrukciji tvrdio da je nadstrešnica bila predmet rekonstrukcije. Ko tu laže? Pare stavljam na to da lažu oni sad da se operu kako god umeju.

Postoji nadstrešnica koja je rekonstriusana i nalazi se sa unutrašnje strane gde stižu vozovi, verovatno se na to misli. Na ulaznom delu gde je stara nadstrešnica nema nijednog nosećeg stuba, iste su slike stare i nove.

Većina naroda je zadovoljna, bitno da oni nisu poginuli. Tako razmišljaju glasači ovog zla.
Tako razmislja 90% Srba.
Dobro je ako se nekome desilo zlo jer to znaci da meni nije.

Vidite koliko ih ovde na forumu brani
vlast i svog idola. Gradjani ne daju da padne senka na monstruma koga obozavaju.

Pretpostavljam da se u ovom trenutku sistematski uklanja i falsifikuje dokumentacija vezana za ovu rekonstrukciju.

Postoji nadstrešnica koja je rekonstriusana i nalazi se sa unutrašnje strane gde stižu vozovi, verovatno se na to misli. Na ulaznom delu gde je stara nadstrešnica nema nijednog nosećeg stuba, iste su slike stare i nove.

U svakom slučaju je verovatno da su sje*******ali nešto prilikom rekonstrukcije. To što je nisu zamenili ih ne oslobađa odgovornosti.

Nadstešnica nije bila predmet rekonstrukcije. Znači, vaša greška. Kako to da stručnjaci nisu procenili da je nadstrešnica opasnost po ljude? Biće kriv Tito i Tadić. A da ja vama postavim pitanje, zašto Tadić nije rekonstruisao stanicu??? Vučić je bar rekonstruisao stanicu, jeste da je pao deo nje i ubio ljude, ali je uradio. Već vidim spinove vlasti koje če progutati glasači stoke.

Vrh