Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

1977.
464593670_10220985315741300_1115989730069050935_n.jpg

Ako se 1977. taklo muvalao, mozemo li da zamislimo kakva je sada korupcija na Pravnom.
Posebno otkada Srbijom vladaju radikali.

Ана Брнабић: Урсула Фон дер Лајен дубоко поштује Милоша Вучевића, састанак са њим је отказала због јаких притисака. Састанци са Русима се толеришу само председнику Вучићу - пошто је он државник великог формата

Još jedan razlog više da se intelektualna prava i svojina ukinu, ili da se ograniče na 20 godina i kraj priče:

Bibliotekarsko društvo Srbije apeluje na odlaganje naplate naknade od 15 dinara po knjizi, kako je predviđeno Zakonom o autorskim pravima, a koja bi mogla ozbiljno da ugrozi rad javnih biblioteka. Ova promena bi mogla da stavi dodatni finansijski teret na biblioteke i njihove osnivače.

А ова екипа фићфирића под шеширићима је, чак, већински (са изузетком либерала) успела да гласа против споразума којим би Србији припали Дубровник и Брач, спрживши тим чином још коју стотину хиљада младих живота у арбанашкој бестрагији. Кога занима зашто ова земља не може да се опорави - е, због ових радикалских телесина.

Много штетнији и од СНС наказа, својих радикалских праунука - наравно, афористичарска твитер култура не препознаје такве "ситнице". Важно да се има шеширић и бркчићи, и да је старо, па било титино, краљево...

Odbili smo Londonski uvovor 1915. godine, to se zna, a manje je poznato da je o tome glasala i skupština. Meni je poznato, a ne znam za link; uglavnom, samo su liberali (pokojna stranka iz 19. veka) glasali 'za'.

Како би онда ослободили остале Јужне Словене и створили заједничку државу да су се одрекли Нишке декларације..

Ustavni sud je nakon četiri godine odbio da zaštiti lekara i uzbunjivača Borka Josifovskog, bivšeg direktora Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Beogradu. Time je Ustavni sud Josifovskom uskratio zaštitu od odmazde, koju trpi već skoro dve decenije, jer je ukazao da pojedini lekari Hitne pomoći pacijente na samrti nisu reanimirali i da su adrese umirujućih pacijenata prodavali privatnim pogrebnim preduzećima.

dok se dnevno desavaju ovakve stvari ljudi se bave Niskom deklaracijiom.... tipicna Pink/Happy propaganda da se ne vidi sta se desava.
Ja ne znam da li postoji nesto ovako odvratno, kao ova vest, igde nesto ovako, ovoliko odvratno?

А ова екипа фићфирића под шеширићима је, чак, већински (са изузетком либерала) успела да гласа против споразума којим би Србији припали Дубровник и Брач, спрживши тим чином још коју стотину хиљада младих живота у арбанашкој бестрагији. Кога занима зашто ова земља не може да се опорави - е, због ових радикалских телесина.

Много штетнији и од СНС наказа, својих радикалских праунука - наравно, афористичарска твитер култура не препознаје такве "ситнице". Важно да се има шеширић и бркчићи, и да је старо, па било титино, краљево...
Чувена фетишизација црно-белих фотографија.

Gospoda sa sesirima koja je mislila da njihove majke, zene, sestre, drugarice... nisu dostojne da imaju pravo glasa. Eto, jedna stvar medju brojnima.

Zene su morale da sacekaju komunjare i 1945. godinu za to.

A onda ti isti obukli odela i ubijali one koji su protiv njih i njihove devetogodisnje cerke sa 50, 60 uboda nozem i to decenijama posle rata (to je i odgovor na pitanje na forumaskom kvizu).

No woman in a burqa (or a hijab or a burkini) has ever done me any harm. But I was sacked (without explanation) by a man in a suit. Men in suits missold me pensions and endowments, costing me thousands of pounds. A man in a suit led us on a disastrous and illegal war. Men in suits led the banks and crashed the world economy. Other men in suits then increased the misery to millions through austerity. If we are to start telling people what to wear, maybe we should ban suits.

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије са сарадницима примио је данас у Патријаршијском двору у Београду гђу Дубравку Ђедовић Хандановић, министра рударства и енергетике Републике Србије.

01%20%D0%A1%D0%9F%D0%A6.jpg

Разговарано је о различитим могућностима сарадње Српске Православне Цркве и других цркава и верских заједница у Србији са Министарством рударства и енергетике на добро свих грађана.

(СПЦ)

popovi ce da agituju za kopanje litijuma
moze li odvratnije?

Мислим да је ово више до МХЕ које има црква.

Cak ni 1993. grad je bio upotrebljiv. GSP je radio bolje i manje je bilo zagadjenje.

Континуитет кризе од краја седамдесетих завршио се распадом земље у ратовима и санкцијама.
Свакоме ко је то преживео треба одати признање. Не поновило се.

Vrh