Par ljudi ću izbeći sa odogovrima jer mi se na nivo debila ne spušta...
Al tebe da pitam - Jel treba razlog? Da se neko pretuče...
Ako nešto nije u redu, mogu da me prijave, mogu da pozovu ograne reda, a ne da sami dele svoju pravdu, tj. batine...
Al ako te baš zanima, iz čista mira su prišli oni meni u mraku, u ponoć... a šta sam ja radio u šumi i s kim pre toga, i da li su oni to znali ili me špijunirali i pratili iz žbunja, nije razlog i ne moze biti razlog... Kao što i kod Hrvata nije bio razlog nego povod, povod može bude sve što im "zasmeta", a razlog je da vole da maltretiraju i da se iživljavaju nad slabijima, u grupi.. Dakle dva momka na klupi šta god da rade ne mogu biti razlog... Jel prebija neko strejt parove kad se osamite na klupi u ponoć?
A dobar broj ljudi pita šta je razlog, da bi se sami osetili bezbedno, da se njima nešto ne dogodi... Zna se ko se okuplja u toj šumi uveče... To je mesto gejeva... Beograd nije ceo San Francisko, takav grad u Srbiji ne postoji, al mora imati delove koji su slobodni za život koji je drugaciji od onoga kako ga prosečan Z maloumnik u Srbiji zamišlja, krio se iza navijačke grupe ili bio solo igrač kao stari posmatrač...
I ovi su mene posmatrali iz žbunja verovatno i ne znam možda imam nešto što sami nemaju pa im bilo krivo...
Al eto ako ti nemaš to nešto što štrči, što te izdvaja i čini drugačijim, možeš biti bezbedan.
Do sutra, prekosutra, kad i na tebi budu videli nešto što njima smeta. Onda ćeš shvatiti da ništa nije pomoglo što si tražio razlog...
U svakom slučaju hvala ti što ti je žao, ti si generalno ok momak i ne doživi ovo lično, iskoristio sam tvoj post da svima odgovorim za
razlog da me to više ne pitate...
Dakle nisam provocirao, vređao, gađao.. niti išao ka njima da ih muvam ili bilo šta...