Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Mi smo klopali u toj Opatiji za dz, ali ne mogu se setim koji hotel, ali neki tako luks.

Udjes najopustenije, niko te nista ne pita, tamo svedski sto, uzivas 🤣

Njihov debilizam se ogleda u tome što svakog dana imaju po 2-3 masovne pucnjave.

Preteruješ.

Mi smo sa 2 masovne pucnjave u 2023. premašili kvotu većine saveznih drzava u SAD za jednu godinu.

A kod njih se oružje kupuje svuda i slobodno nosi na ulici. Ogoromna je odgovornost države kako smo do ovde stigli.

Ne volim pokvarenu trulu državu i njen režim, ali to ne znači da ću da stajem na stranu - niti da sažaljevam - dvoje hladnih distanciranih sociopatskih debila i egomanijaka, i njihovog poremećenog narcisoidnog mutanta od deteta.

To je tvoja projekcija. Medijska možda delom na koju si i sam naseo. Nema nikakvih dokaza da su mu roditelji to što tvrdiš.

Preterujem da su Ameri debili? Ne bih rekao. 90% sveta ne bi reklo, pošto ih redovno prozivaju za to.
To je tvoja projekcija. Medijska možda delom na koju si i sam naseo. Nema nikakvih dokaza da su mu roditelji to što tvrdiš.
Svo troje zrače narcizmom i sociopatijom. Jedino ona mala sestra deluje kao da je malo drukčija, ali ne može se znati pouzdano sad a i nije bitno.

P.S.
Odgovornost srpske države nikad nisam negirao, čak sam se na temi Bezbednost u gradu tokom maja 2023. žešće svađao sa ljudima koji su lupali da država nema nikakvu odgovornost i da se ovakve stvari prosto dese. Ali to što ne negiram odgovornost države ne znači da ću da negiram odvovornost ovo dvoje magaraca.

I kako nisu mogli tih par ljudi iz tih par automobila da stisnu, posalju na poligraf...?

Ili je majka ili neko iz tih automobila.

Majka nije mogla na poligraf jer je u drugom stanju ako sam dobro ispratio. A i na poligraf se ide dobrovoljno.

Preterujem da su Ameri debili? Ne bih rekao. 90% sveta ne bi reklo.

Jesu sa nenormalnom kaznenom politikom gde se većina nas ugleda baš na najsumanutije i najapsurdnije delove kao poželjne za kopirati u Srbiji. Uostalom i ti si hvalio njihovo sabiranje kazni do više dožuvotnih. Tako da eto malo su debili, malo nisu. Ocigledno je da su društvo koje možemo kritikovati kao i naše po raznim osnovama.

Pohvalio sam američki sistem sabiranja kazni u skroz drugoj raspravi.

Znam da je neverovatno, ali ja mogu da smatram amere za debile u XY stvari a da se slažem s njima u 5. Štaviše, upravo taj način rezonovanja me je ceo život i držao da se ne priklanjam nikakvim ekstremima nego da svakom slučaju ili temi pristupam ponaosob.

Kako dobrovoljno?

Nisi osumnjicen ako dete od dve godine nestane u sred neke vukoje*******ine i ti si jedan od par ljudi koji je tuda prosao? I ne mogu na poligraf da te metnu?

Mada, svejedno, ovo je diglo na noge celu drzavu, nije lokalna policija resavala slucaj.

Da nisu primetili nesto sumnjivo kada su ispitivali ova dva klosara???? Nasi neki najjaci inspektori su prevareni od ova dva kretena alkoholicara i nisu uspeli da izvale da nesto muljaju po govoru tela?

Jer ta dvojica su, ili jedan od njih, jos i premestali telo.

Da su im bili sumnjivi, mogli su da stave da ih neko prati. Pa bi ih uhvatili u zlocinu dok su premestali telo.

Ili ni to ne sme?

Ja razumem da ovo traje ovoliko da je obican slucaj i resavaju dva pandura iz Bora, medjutim ovde cela policija se iscimala i sigurno sve najbolje sto imamo.

I tu ih dva pijanca zaje*******avaju deset dana, premestaju telo i setaju pored njih svaki dan i jos i ucestvuju u potrazi.

Pola murije Srbije otislo tamo i ovi im jos i pomeraju telo pored svih njih.

Obučavao je mlađeg maloletnika rukovanju vatrenim oruzijem, dakle osim alata za izvrenje masovnog ubistva obezbedio je sinu i know-how kako da to izvede..
Verovatno je mislio da je super kul baja dok je vodio malog psiha u streljanu

Ovakav tonalitet i ugao posmatranja u politici pije vodu i ima efekta, ali u pravu ne bi smelo da bilo kako utiče. Pogotovo što i nismo angloamericki sistem i ne ubeđujemo porotu. Nego profesionalci sude po zakonito pribavljenim i izvedenim dokazima.

Da, ništa mu nije ukazivalo da će pobiti silnu decu. Prvo je l' se u toj streljani pucalo iz vatrenog oružja, jesmo li to zaključili?

Ako jesmo, a pristup maloletnicima je zabranjen onda odgovornost za to snose podeljeno roditelji i sama streljana u okviru toga i se postavlja pitanje kontrole njenog rada, inspekcijskih službi itd.

To je jedno i ja sam rekao da se u tom delu neka dogovornost može dokazati, a dokazati da je otac zbog toga znao da će mali da pobije 10toro ljudi ili da ga je obučavao za to. Srećno s tim. 🙂

A ko treba da zna ako ne roditelji? Drugari u školi? Komšija? Ker?

Što su pravili decu ako nisu mogli dovoljno da im se posvete? Ili ako su nameravali da kroz njihove živote žive svoje, i da kroz njih ispravljaju svoje greške i komplekse?

Mali bolid je zvao majku minut pre nego što je uleteo u školu i pucao. To govori nešto.

Znam da je neverovatno, ali ja mogu da smatram amere za debile u XY stvari a da se slažem s njima u 5. Štaviše, upravo taj način rezonovanja me je ceo život i držao da se ne priklanjam nikakvim ekstremima nego da svakom slučaju ili temi pristupam ponaosob.

Onda tako i nastavi. Jer najčešće zvučiš isključivo, kao recimo danas kad si izblatio i izvređao roditelje bez osnova, bez činjenica da su to što tvrdiš.

Kažem jad i očaj je dozvoljen. Dok nema uticaja na presudu.

A ko treba da zna ako ne roditelji? Drugari u školi? Komšija? Ker?

Naveo sam pored roditelja, zaposlene u streljani, školu, nastavnike. Razredna je danas isto posvedočila da nije primetila probleme u njehovom ponašanju ili da je išta ukazivalo da bi išta slično mogao napraviti.

Kako dobrovoljno?

Nisi osumnjicen ako dete od dve godine nestane u sred neke vukoje*******ine i ti si jedan od par ljudi koji je tuda prosao? I ne mogu na poligraf da te metnu?

Mada, svejedno, ovo je diglo na noge celu drzavu, nije lokalna policija resavala slucaj.

Da nisu primetili nesto sumnjivo kada su ispitivali ova dva klosara???? Nasi neki najjaci inspektori su prevareni od ova dva kretena alkoholicara, nisu uspeli da izvale da nesto muljaju po govoru tela?

Jer ta dvojica su, ili jedan od njih, jos i premestali telo.

Da su im bili sumnjivi, mogli su da stave da ih neko prati.

Ili ni to ne sme?

Ja razumem da ovo traje ovoliko da je obican slucaj i resavaju dva pandura iz Bora, medjutim ovde cela policija se iscimala i sigurno sve najbolje sto imamo.

I tu ih dva pijanca zaje*******avaju deset dana, premestaju telo i setaju pored njih svaki dan i jos i ucestvuju u potrazi.

Проблем је што наша власт воли да демонстрира силу мишићима а не мозгом (типа оружане патроле војске за време ковима, оперативци Биа по ТЦ и сл.)
Зато су послали брдо жандара, ватрогасаца, псе, дронове, хеликоптере, а заказали су инспектори. Мислим нећу сад да људима сваљујем кривицу, можда и није до њих.

Ne, nego ću da ih branim i žalim. I oslobodim 90% optužbi i onda jednom napišem kaznu i nanogicu što nije držao pištolje bolje obezbeđene...

Rekoh ti, ako država neće da osudi roditelje, naći će se neko drugi.
Razredna je danas isto posvedočila da nije primetila probleme u njehovom ponašanju ili da je išta ukazivalo da bi išta slično mogao napraviti.
Zato što je zabole, kao i većinu osoblja po srpskim školama.

Kako su ova dvojica uopste na kraju i uhvacena i policija je saznala da su oni?

Ne mogu da citam vesti.

Jesam.

Ne moram da probam g..no da bih znao da se ne jede. Izučavaju ljudi druge ljude već stotinama godina. Pa beleže svoje nalaze. Pa ostavljaju to drugima u amanet. Pa se to pročita. Pa se nauči nešto. Pa se posle primenjuje u praksi. Zato valjda i stvorismo nauku, da jedni s drugima delimo znanja.

A svakako ne moram da provedem mesece sviranja k..cu u sudnici sa dvoje roditelja da bih iz onoga što se desilo video da su oni i sin žešći feleri.

Ne, nego ću da ih branim i žalim. I oslobodim 90% optužbi i onda jednom napišem kaznu i nanogicu što nije držao pištolje bolje obezbeđene...

Ja nisam branio. Samo znam više od tebe.
Većina optužbi je preterana jer se traži krivac po svaku cenu iz nemoći da se sudi malom.

Rekoh ti, ako država neće da osudi roditelje, naći će se neko drugi.

Mogao bi onaj izgovor za tužioca da te angazuje kao asistenta, oni na neuzemljenom gnevu malih ljudi bujaju. Čitav sistem im je zasnovan na tome.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Mel
Samo znam više od tebe
Šta znaš?
Većina optužbi je preterana jer se traži krivac po svaku cenu iz nemoći da se sudi malom.
Mali uz pomoć pravnih finti može da se ceo život premešta iz jedne ludare u drugu, gdw mu je i mesto. Ali mama ne želi to, ona hoće da njen sinčić koji je okončao 10 i uništio 1000 života - nesmetano nastavi svoj život.
Evo koliko bi im ti kaznu lupio? Šta bi te zadovoljilo?
Nisam razmišljao o tačnom iznosu ali kad već pričamo, razmišljam o minimum 20 godina robije, a malog bolesnika u ludaru do kraja života, jer je prosto feler i nikad više neće biti sposoban za život u društvu.

P.S.
Naravno, debilni zakon što pre promeniti i uvesti donju granicu za kriv. odgovornost od 12 godina za TEŠKE I NASILNE zločine.

Ja njih ne poznajem ali mi je veoma jasno kakvi su ljudi videvsi im slike.
🤣
Preobogati i bahati pa se slobodnije ponasaju, mogu zamisliti i da su bili ocajni kao roditelji prema tome su GUILTY
😁

I Sodarac to lajkuje. Dakle diskvalifikovao se dalje polemike na ovoj temi sa mnom. O krivici generalno. Možemo samo na politici nastaviti dijalog. Mada tamo nemamo oko čega da ga vodimo. 🙂

A ovo je gore od španske inkvizicije 😄 argumenti i činjenice poput vidi se na slikama da su zli dakle krivi su ! 😄 ispod časti je komentarisati. 🙂

Vrh