Njihov debilizam se ogleda u tome što svakog dana imaju po 2-3 masovne pucnjave.
Ne volim pokvarenu trulu državu i njen režim, ali to ne znači da ću da stajem na stranu - niti da sažaljevam - dvoje hladnih distanciranih sociopatskih debila i egomanijaka, i njihovog poremećenog narcisoidnog mutanta od deteta.
Svo troje zrače narcizmom i sociopatijom. Jedino ona mala sestra deluje kao da je malo drukčija, ali ne može se znati pouzdano sad a i nije bitno.To je tvoja projekcija. Medijska možda delom na koju si i sam naseo. Nema nikakvih dokaza da su mu roditelji to što tvrdiš.
I kako nisu mogli tih par ljudi iz tih par automobila da stisnu, posalju na poligraf...?
Ili je majka ili neko iz tih automobila.
Preterujem da su Ameri debili? Ne bih rekao. 90% sveta ne bi reklo.
Obučavao je mlađeg maloletnika rukovanju vatrenim oruzijem, dakle osim alata za izvrenje masovnog ubistva obezbedio je sinu i know-how kako da to izvede..
Verovatno je mislio da je super kul baja dok je vodio malog psiha u streljanu
Znam da je neverovatno, ali ja mogu da smatram amere za debile u XY stvari a da se slažem s njima u 5. Štaviše, upravo taj način rezonovanja me je ceo život i držao da se ne priklanjam nikakvim ekstremima nego da svakom slučaju ili temi pristupam ponaosob.
A ko treba da zna ako ne roditelji? Drugari u školi? Komšija? Ker?
Kako dobrovoljno?
Nisi osumnjicen ako dete od dve godine nestane u sred neke vukoje*******ine i ti si jedan od par ljudi koji je tuda prosao? I ne mogu na poligraf da te metnu?
Mada, svejedno, ovo je diglo na noge celu drzavu, nije lokalna policija resavala slucaj.
Da nisu primetili nesto sumnjivo kada su ispitivali ova dva klosara???? Nasi neki najjaci inspektori su prevareni od ova dva kretena alkoholicara, nisu uspeli da izvale da nesto muljaju po govoru tela?
Jer ta dvojica su, ili jedan od njih, jos i premestali telo.
Da su im bili sumnjivi, mogli su da stave da ih neko prati.
Ili ni to ne sme?
Ja razumem da ovo traje ovoliko da je obican slucaj i resavaju dva pandura iz Bora, medjutim ovde cela policija se iscimala i sigurno sve najbolje sto imamo.
I tu ih dva pijanca zaje*******avaju deset dana, premestaju telo i setaju pored njih svaki dan i jos i ucestvuju u potrazi.
Zato što je zabole, kao i većinu osoblja po srpskim školama.Razredna je danas isto posvedočila da nije primetila probleme u njehovom ponašanju ili da je išta ukazivalo da bi išta slično mogao napraviti.
Čim se ti tako detaljno sećaš toga znači imaosi mogo više od 2 godine dakle nisi adekvatan primer
Zato što je zabole, kao i većinu osoblja po srpskim školama.
Bazne stanice, krv na službenim kolima, dnk.Kako su ova dvojica uopste na kraju i uhvacena i policija je saznala da su oni?
Ne mogu da citam vesti.
Ne, nego ću da ih branim i žalim. I oslobodim 90% optužbi i onda jednom napišem kaznu i nanogicu što nije držao pištolje bolje obezbeđene...
Rekoh ti, ako država neće da osudi roditelje, naći će se neko drugi.
A svakako ne moram da provedem mesece sviranja k..cu u sudnici sa dvoje roditelja da bih iz onoga što se desilo video da su oni i sin žešći feleri.
a ovamo bi Noki pustio caleta i kevu Kecmanovica jer "nisu krivi nizasta". Ne razumem se u zakon
Управу си, грешим. Није ни њихов посао уопште лак. Тежак је ово случај, није лако ни нама као лаицима, посматрачима да сваримо све.Kako su zakazali, otkrili su ih?
Ogromna razlika u decjem uzrastuImao sam 3.
Šta znaš?Samo znam više od tebe
Mali uz pomoć pravnih finti može da se ceo život premešta iz jedne ludare u drugu, gdw mu je i mesto. Ali mama ne želi to, ona hoće da njen sinčić koji je okončao 10 i uništio 1000 života - nesmetano nastavi svoj život.Većina optužbi je preterana jer se traži krivac po svaku cenu iz nemoći da se sudi malom.
Nisam razmišljao o tačnom iznosu ali kad već pričamo, razmišljam o minimum 20 godina robije, a malog bolesnika u ludaru do kraja života, jer je prosto feler i nikad više neće biti sposoban za život u društvu.Evo koliko bi im ti kaznu lupio? Šta bi te zadovoljilo?
Ja njih ne poznajem ali mi je veoma jasno kakvi su ljudi videvsi im slike.
Preobogati i bahati pa se slobodnije ponasaju, mogu zamisliti i da su bili ocajni kao roditelji prema tome su GUILTY