razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 5.616
ako je zapravo tacno ovo sto pise nova, onda znaci ne samo da su zamajavali nas, nego i interpol, austriju, vise drzava u regionu
ludilo
ludilo
najvise ima da se zameri medijima pre svegaNapominje da se praksa držanja u tajnosti rezultata poligrafskog testiranja pokazala izuzetno važnom u slučaju Bora, gde je uhapšen jedan pripadnik policije koji je podatke iz istrage odavao medijima. „U Boru je bio neko ko je mnogo pričao. Da je znao poligraf, mogao je da kaže i upropasti celu istragu“, napominje vlasnik agencije Seguridad.
Sem da je dete nestalo, nijedna tacna informacija nije objavljena u medijima, tako da mi nije bas najjasnije koje je podatke odao ovaj policajac.evo
burno sam reagovao prvo, posle citanja ovoga malo mi jasnije, nisu lose odreagovali![]()
Kako su osumnjičeni za Dankino ubistvo "pali" na poligrafu: Stručnjak objašnjava šta je "odložena reakcija"
Zbog rasvetljavanja nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora urađeno je 15 poligrafskih ispitivanja, među kojima i osumnjičenih za smrt devojčice, rekao je minisn1info.rs
uradilk su poligraf, dobili su rezultate, razmatrali osumnjicene ali posto ne mozes da budes siguran samo od toga prihvatali su i moguci slucaj da je u becu
mislim da jesu korektno postupili, sem ovog majmuna
najvise ima da se zameri medijima pre svega
Da.Vladimir Kecmanović nije znao i nije hteo da mu dete pobije školske drugare. Mozemo li se barem složiti oko toga?
Ovo što se desilo je presedan, vanredni događaj, izuzetna okolnost. Samim tim ga tako treba i tretirati.Kako sprski inat i sve najgore osobine Srba lako isplivaju, a ovamo sam maksimalno trezven i građanski orijentisan.
Zakon treba da bude jednak za sve.
Mora da im se odvali, pošto se radi o presedanu i skandalu. Naravno, sa njima da robijaju i svi drugi odgovorni.Ne moze da im se vidi u faci da su zli i da im se odvali 20 godina.
Ja nisam video ovo pre, upamtio bih ovako nešto napisano da sam pročitao i verovatno podržao.Izuzetno, ukoliko se psihijatrijskim veštačenjem utvrdi da je dete u vreme izvršenja teškog dela protiv života i tela većeg broja ljudi (koje je za posedicu imalo smrt ili ranjavanje većeg broja ljudi, možemo se složiti da bude i jednina) bilo psihofizički i emocionalno zrelo da shvati značaj svog dela i to htelo ili na posledice pristalo, smatra se da je krivično odgovrno i da može da mu se krivično sudi i nakon navršene 12te godine života.
Ne iz face nego iz njihovih dela i nekih izjava.Ne moze da im se vidi u faci da su zli
Svi do jednog sns tabloidi i sns novinariЈедна друга одвратна димензија ове ужасне трагедије, "медији" и "јавност".
Pogledajte prilog 194546
Pogledajte prilog 194547
Pogledajte prilog 194548
Хвала Митру Ракијештини што је скупио ове менталне проливе.
moras da das primer za EUNisam za to da izađemo iz saveta Evrope ali varaš se ako misliš da kada bi se u Evropi desilo nešto ovako, a država htela da se u..re u život odgovornima, da ne bi imala kako. Naravno da bi imala. U pravu se sve može srediti i fingirati, pogotovu ako država reši da te skemba. Čak i u jednoj EU. Da se ne za....vamo mi.
Iako se sa dosta stvari slažem sa tobom, ovde ipak malo preteruješ.U EU hapse i osuđuju svoje ljude zbog slobodnog govora a puštaju tuđine koji siluju i ubijaju. Zato što postoji agenda i direktiva da se tako radi.
to opet nije konkretan primerU EU hapse i osuđuju svoje ljude zbog slobodnog govora a puštaju tuđine koji siluju i ubijaju. Zato što postoji agenda i direktiva da se tako radi.
Nisam došao ovde da s tobom cepam dlake na pola oko zakona i pravosuđa u EU.to opet nije konkretan primer
ovo je neki argument koji bas bazdi na stavove sa happy/pinka
koliko sam video i ti tudjini kad pocine masovno ubistvo budu uhapseni i osudjeni kao i bilo koji drugi gradjani
Sa ovim za malog psiha se slažem, to je težak presedan koji se kod nas nikada nije ni desio tako da je i prvi ovog tipa..Bilo kako bilo, ako si pojedinac, i država odluči da ti zagorča život, uvek to može, i uradiće. Kako u Srbiji, tako i u svetu.
U slučaju Brejvika njihova država je odlučila da sve uradi "po pravilima". Okej, njihova odluka. Ali ovo što se desilo ovde, narod osuđuje i želi pravdu. A ako mali Kecman ne može da robija, vala može da ide iz ludare u ludaru. I isto tako, ako roditelji ne budu mogli da se osude na više od XY , država može i treba da se postara da ih u nekim stvarima pravno ograniči. Kad već ne može da se menja zakon pa da im se sudi retroaktivno. Ali postoje druge metode da se nateraju da plate ili da im se prosto ograniče neke druge slobode.
ko bre cepa dlake oko zakona i pravosudja u EU? de bre cepam dlake?Nisam došao ovde da cepam dlake na pola s tobom oko zakona i pravosuđa u EU.