Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Hehe.. i Slađa hronika se uradila onako, bez težih zahvata... botoks i hijaluron...

Ali posle neke 55, 56 mora full face lifting.. ili budeš kao Madona od svih tih punjenja i dodavanja filera 😄

Ja sam ostavio gore da je uhapšena ni manje, ni više predsednica pa još višeg suda jer se osnovano sumnja da je zbog turističkog vaučera preinačila odluku...

U slučaju koji si okačio, zbog težine dela i uznemirenja javnosti je mogao da se odredi pritvor... Zašto i kako nije, malo je detalja... ali da je moguće da je taj što je udario neka faca i da ima lokalne moćnike uz sebe koji imaju uticaja na tužilaštvo, moguće je...

Ne znam šta je tužilaštvo predložilo tokom policijskog zadržavanja od 48h posle čega su dužni da ga puste ako nema određenog pritvora od strane suda...

Inače pritvor je uvek opcioni. Fakultativna mera obezbeđenja nečijeg prisustva suđenju ako ni jedna druga blaža mera, po oceni suda, to ne može da osigura... A mi smo u posl. 20 god uveli i one kaucije, jemstva, možda je i to bilo određeno... Fale detalji, a apsurda i nelogičnosti uvek na pretek kad je naše pravosuđe u pitanju...

Taj Alibunar kao da je uklet.. majka mog kolege sa faxa je takođe tamo poginula na pešačkom prelazu kada je krenula kući sa posla.. Divlja se mnogo na toj magistrali za Vršac.

Hehe.. i Slađa hronika se uradila onako, bez težih zahvata... botoks i hijaluron...

Ali posle neke 55, 56 mora full face lifting.. ili budeš kao Madona od svih tih punjenja i dodavanja filera 😄
Ma Slađa je mama za sve ove ribe u pokušaju.. ženstvena pre svega, ima seksipil i zna da ga nosi.. Duplo mlađe da joj pozavide.. Kad vidim žensko koje ne izlazi iz farmerčina i patikčina bude mi zlo.. devojčice, učite od Slađe kako se radi..

Bas suprotno, takvih imas koliko hoces, svaka kafana u svakom selu pa tri takve.

Ima nešto svoje, onako beogradski... Malo s visine i voli da te uhvati u mašinu, al zna i kad da popusti... a i kad da zaćuti bogami... Ipak je to uređivačka politika rts-a... Al neku harizmu i seksipil ima 🙂

Слађу знам из краја, баш у фармерке-патике фазону. Врло је фина овако, али мени не прија тај кварц зонфа. И, има чудан избор партнера, и персонализовану рег. таблицу, што ми такође квари угођај.

Косјерина је изузетно паметна, и то ми је код ње додатно секси, али је прошлогодишњим шприцањем, код мене просто завршила. Сори Гаго.

Да споменем и Кристину Раденковић и Марину Вељковић, не због сексепила или лепоте (напротив), него због одавања хијалуронству, што бих забранио, баш почев од јавног сервиса. Крис је такође паметница, и у друштву ме за њу мало (неоправдано) зафркавају.

Али, не могу да се начудим како је ова тема дошла до ове расправе.

Hajde, Goje, ne pravi se toša.. kad se već hvališ komšinicama, da i mi malo procunjamo kroz tvoj komšiluk..

Па то је опште познато, пише и на интер-нету (цитат Б.Н прим. аут.). Чак, кад кликнеш на аватар ми, писаће... Можда откријем више ако неко зна шта представља (и какво благо памти) та моја сличица.

Poslednja izmena:
A, pa da.. i bilo je za pretpostaviti da takva teta šeta Dorćolom..

Goje je posesivac, ne voli da deli zenske, a bogme ni informacije.
Ostalo to u krvi jos od Turaka i orijentalnog mentaliteta :)
Хм, имао сам у животу само једну женску, и не могу бити радоснији због тога, али нема то везе са дељењем, више са множењем. :)

А не волим да делим туђе информације.

Svetogrdje je za Dorcolce je ako neko iz Rakovice zvekne autohtonu Dorcolku. A kamoli neko preko Dunava. Treba takvu sujetu shvatiti i prihvatiti :)
Salim se naravno 😅

А не волим да делим туђе информације.
Ne brini, niko te nece zivog loviti zbog odavanja info na forumu. Ovo je slobodna zemlja. :)
Nisi ostavio ni ulicu ni broj, bas bezazleno.
Nece ona sad da gleda ko je GOJE, sta znaci i jel to tzv.portmanteau od Goran Jevtovic recimo ;)
Meni je bivsa komsinica na Vracaru, tj.mojoj babi bila Biljana Ivkovic, videh je sto puta u liftu kao i Baneta Ivkovica nekadasnju uzdanicu Sps.
Ako neko ima problem zbog ovog sto dam napisao uvek moze da me nadje na ulici ili u gradu... :)

Poslednja izmena:
Prosvetarska mafija opet divlja, ako sam dobro ispratio prvo su rekli roditeljima da ne uzimaju besplatne udžbenike od fondacije a sada ovaj smrduljak preti da će oduzimati decu roditeljima zato što kobajagi opstruiraju školovanje svoje dece. 🤣

Starija vest:
Današnja:

Ove stupidarije i proseravanja da po državnim ustanovama svaka prosvetna šuša ima svoj set udžbenika koji priznaje i ne priznaje sam video samo u propaloj kriminalnoj Srbiji. Uvesti standardnu paletu udžbenika za sve državne ustanove i kraj priče.

Sanja Kuzet je drmr za ove :)

Ona je išla u moju osnovnu. Sve neke lepotice išle u moju osnovnu. 🙂

Iskreno ja je se i ne sećam od tada.

Goje, ja sam mislio da si ti iz Grocke. 🙂

Iz Grocke, a slikao se u praznoj 26ici samo da iznervira Bendera kad je Bender iz petnih žila objašnjavao kako su 26tice uvek pune 😆

Taj set postova nikad neću zaboraviti, umirao sam od smeha... To je bilo pre nekih god dana...

Vrh