Izvinjavam se što malo prekidam temu ali već dugo sam hteo da napišem neko moje vidjenje današnje omladine.
Ja ne znam da li imam ovakvo mišljenje jer smo mi milenijci već u 30im godinama, ali današnja generacija Z mi deluje jako čudno.
Moj prozor gleda na dvorište moje zgrade i okolnih zgrada. U pitanju je malo i super mesto za "bleju".
Navešću ono što se dešava tu, i što jam islim da mi se tako nismo ponašali kad smo mi bili po školama.
1. svi tinejdzeri ispuštaju neke čudne krike koji su tu, non stop se deru, i nikad nemaju neki normalan razgovor već se sve svodi na krike, urlike i dranje.
- iz kakvih to porodica dolaze kada ne znaju da cene druge ljude i da je tipa 11 sati uveče a oni tu bleje i deru se...
2. Neko je pre nekih 2-3 meseca dovukao neki skuter tu, i ot tada on služi za iživljavanje. Od njega nije ostalo ništa. Skroz je razčerupan, i malo malo neko dolazi i treska ga iživljava se sa njim i lupa ga.
3. Da ne pričam o djubretu koji ostave oko sebe
4. Ne znam kako, ali neki put neko donosi neke stolice da se sedne tu ( drvene, plastične, na rasklapanje ) . One ne prežive 2 noći. Uglavnom ih neko razvali i pobaca tu. I dan danas stoje delovi stolica razbacani tu u krug.
5. Često su razbijali sijalicu na banderi kako bi sedeli u mraku...
6. Sinoć su prešli na totalno novi nivo. Zapalili su logorsku vatru.... Iako je na 2 metra od zgrade i od drveta... Ljudima je dim išao direktno na prozore i terase
Iz kakvih to porodica dolaze takva deca koja samo znaju da urliču i da se deru u bilo koje doba dana i noći.