Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.409
A zbog čega to misliš? Pitam ozbiljno, nemam neki stav, nego me zanima informativno.на селу мислим да је њима много лошије него нама, али то није нека утеха.
A zbog čega to misliš? Pitam ozbiljno, nemam neki stav, nego me zanima informativno.на селу мислим да је њима много лошије него нама, али то није нека утеха.
. Teelfon je instrument koji koriste roditelji da izbegnu da im se deca prljaju druze, zive...Nisu krivi telefoni, nego roditelji. Živim u zgradi u kojoj svaki stan ima minimum jedno dete gde su svi sličnih godina. NIKO SE NE DRUŽI sem povremenog sretanja u hodniku ili napolju. Neko ne želi dete da mu se ispralja, neko ne želi dete da mu padne, neko ne želi da mu se dete druži sa drugom decom, neko dete vodi na posebna igrališta...
O tome pričasmo na drugoj temi, mislim da su "cene nekretnina" u smislu manja mesta vs veći gradovi. U manjim gradovima se deca druže, jure, prljaju, padaju... ovde u beogradu su deca nekako usamljena. Sve im se svodi na telefon i eventualno neku "školicu sporta" da se istroši malo. Ako se na nekom igralištu poigraju sa nekim drugim detetom pola sata sat i to im je. Jedino sam ovde video da roditelji ostave malu decu u stanu da plaču dok oni npr odu u teretanu.
To u USA moze da se vidi u Kaliforniji, kod intelektualaca wokista i u ostalom delu USA kod white-trash-a i crnaca.Jedino sam ovde video da roditelji ostave malu decu u stanu da plaču dok oni npr odu u teretanu.
Након 125 година постојања, Министарства привреде објавило позив за приватизацију "Југоинспект Београд ад" , фирме која контролише квалитет хране, енергената, руда, текстила, коже и других производа
privatizacija ustanove z akontrolu kvaliteta hrane nam govori u kojoj meri je sprovodjenje prljavih neoliberalnih dogmi u stvari put u korupciju na stetu svih. Kontrola kvaliteteta hrane postace sada proifitabilan posao nekog privatnika. Mogucnosti z akorupciju i narusavanje javnog zdravlaj bice bezgranicne.
Posledica sprovodjenja liberalne politike je dalja degradacija drustva, dalji pad kvaliteta zivota.
1. svi tinejdzeri ispuštaju neke čudne krike koji su tu, non stop se deru, i nikad nemaju neki normalan razgovor već se sve svodi na krike, urlike i dranje.
Ovaj problem je izrazen u boljim gradskim kvartovima. Ako zadjes do predgradja poput Rakovice, Mirijeva, Karaburme, Blokova (ne svih), videces da se deca druze.O tome pričasmo na drugoj temi, mislim da su "cene nekretnina" u smislu manja mesta vs veći gradovi. U manjim gradovima se deca druže, jure, prljaju, padaju... ovde u beogradu su deca nekako usamljena. Sve im se svodi na telefon i eventualno neku "školicu sporta" da se istroši malo. Ako se na nekom igralištu poigraju sa nekim drugim detetom pola sata sat i to im je. Jedino sam ovde video da roditelji ostave malu decu u stanu da plaču dok oni npr odu u teretanu.
Mogu ti poslati lokaciju parkica u centru na PP, dodji veceras ili bilo koji drugi dan kada ne pada kisa oko 21h, ako bude manje od 100 dece castim pivo.Ovaj problem je izrazen u boljim gradskim kvartovima. Ako zadjes do predgradja poput Rakovice, Mirijeva, Karaburme, Blokova (ne svih), videces da se deca druze.
1.septembra, petak vece sam bio u ulici Pere Segedinca na B.kosi i buljuk dece je napolju. Matorci 50m dalje od igralista, a ispred zgrade iz komsiluka pale rostilj. Nisu svi olosi.
Snobovi stanuju u centru.
Ти бар никад нећеш постати сноб.Ovaj problem je izrazen u boljim gradskim kvartovima. Ako zadjes do predgradja poput Rakovice, Mirijeva, Karaburme, Blokova (ne svih), videces da se deca druze.
1.septembra, petak vece sam bio u ulici Pere Segedinca na B.kosi i buljuk dece je napolju. Matorci 50m dalje od igralista, a ispred zgrade iz komsiluka pale rostilj. Nisu svi olosi.
Snobovi stanuju u centru.
E sad, da li su tu od 20-21h tj nekih sat vremena ukupno pošto si naveo okvirno vreme i da li se igraju zajedno ili svako za sebe pa ko se nadje i pridruži...Mogu ti poslati lokaciju parkica u centru na PP, dodji veceras ili bilo koji drugi dan kada ne pada kisa oko 21h, ako bude manje od 100 dece castim pivo.
Preko leta dok je dan tu su mladja deca kojih je takodje mnogo, posle 20h izlaze ova malo starija deca tj mladji tinejdzeri. Inace u pitanju je lokalni parkic.E sad, da li su tu od 20-21h tj nekih sat vremena ukupno pošto si naveo okvirno vreme i da li se igraju zajedno ili svako za sebe pa ko se nadje i pridruži...