Lepo što si stavio sliku, da te prepoznamo kad te budu hapsili u Armagedonu
Al ste se raspisali.
otkud znaš da je moja slika.
Ja čekam da me hapse već dosta dugo al iz drugih nekih razloga
a znaš da se štiti pretpostavka nevinosti i da je policija kad radi službene snimke, dužna da bluruje facu ako ih objavljuje...
Obično se vide samo gaće nekog lika koga su uhvatili na spavanju. A ja pošto spavam bez gaća moraće da me bluruju duplo
Šalu na stranu... Ovaj mladi momak je brucoš od oktobra, već me zvao da ga posetim u Nišu kad krene na faks i kad se osamostali... Vidim da je mnogima ta prva godina faksa prihvatljiva psihološka granica za razliku od one zakonske tako eto, moći će Beki da nastavi da se forumski druži sa mnom bez problema u svojoj glavi. Likovno i pernica postaju past tense. Od maja ih još nije koristio.
Ako se uopšte nešto desi u tom Nišu. A ko zna sta može da se desi, možda mi grupa navijača namešta neke batine
Videćemo. Preneću svakako!
Nije stvar razlike od 10 godina nego koliko godina ima mladja osoba u toj vezi.
Pričaš svašta i baš si ga razvukao na mnogo postova.
Moja baka je imala 16 kad je krenula da se zabavlja sa mojim dedom koji je bio 20 godina stariji od nje. On je bio fakultetski obrazovan, situiran i naočit muškarac, dobra prilika i zajedno su proveli preko 50 godina skladnog braka.. Niko ih nije osuđivao.
Naravno da je razlika u godinama bila manje vidljiva kako je vreme odmicalo. Ali eto ona je bila još adolescentkinja kad su krenuli da se viđaju, a moj deda nije bio nastran čovek.
Danas klinke iz drugih razloga biraju matorce uz sebe svakako ne iz ljubavi i sa dugoročnim planom da se uz njega zadrže! Motivi su se nešto izmenili, život se ubrzao, materijalno je i ranije bilo važno al u smislu da se neko dobro uda, a ne dobro uslika u tangama pored skupog auta kako bi na influenserskom profilu dobila još par hiljada balavaca za pratioce... i u konačnici još zaradila manipulišući nama/vama. Dok Došljaku puna usta kako mi korstimo njih. Dok mi d... k... na gajbi maštajući o onime što nikad nećemo imati, ona zarađuje pare.
Pa ti vidi ko je u prednosti, ko manipuliše i ko je inteligentniji.
@Дошљак
Vezano za Baka praseta, nisam u detalje ispratio njegov odnos sa maloletnicom, ali od njega očekivati da da dobar primer u javnosti dok je čitavo bogatstvo i slavu stekao na lošem primeru, jer u najmanju ruku naivno. Opet je sve to problem ovog društva, a ne on kao pojedinac i ako nam je 14 napunjenih godina, što je zapravo 7. razred, neprihvatljivo, to treba da se menja...
A zašto se ne menja, kod Palme na konsultacije.
Ni pravu pedofiliju sa decom nisu bili u stanju u najvišim strukturama ovog društva (crkva) da procesuiraju na valjan način i do kraja, ti očekuješ da podignu granicu. Pre će smrtnu kaznu vratiti nego da tu granicu podignu.
Makron je jedan od retkih pristojnih političara i njegove izbore partnerki osuđivati i kuditi smajlijima poput
je kukavički. Pogotovo jer se krijete iza ekrana. Uz malo više introspekcije otkrili bi barem pet puta više osnova za
na vaš račun. Pojedinih. Po raznim nekim osnovama. Siguran sam da ih i ja imam, gde bi se većina sablažnjavala i patetično moralisala i zato ja ne osuđujem vas i vaše izbore. Život me je naučio da je sve to normalno.
Nisam wow frajer. Al naravno da koristim stečeno iskustvo i još po neki adut. Klinci se ne lože kao klinke na dobar auto, nego na dobro nešto drugo. I tu sam u prednosti u odnosu na hetero, ne moram da stičem materijalno bogatstvo da bi ih impresionirao.
Skupe stvari, skup ferari. To njih ne radi. Tj. mnogo je manje važno.
Pojedini sami umisle u tim godinama da je to ono pravo i krenu da se javljaju sve češće. Imam dobre profile i to dođe kao zamka.. Kao mišolovka
Ja sam to sve prošao i sa ove distance znam kakve mu misli prolaze kroz glavu plus je u tim godinama stalno naložen, a nesiguran, sve bi probao. Pričam s njim o svemu, ja čak i ne forsiram seksualne teme, on skrene na to.
Legitimno je i lukavo zavoditi, žene to stalno rade. Koristiš ono čime raspolažeš. I klinci i klinke umeju da manipulišu, nisu ni oni tako naivni
Kažem, nisam neki frajer, ali posreći se... Klinac iz neke manje sredine, tek istražuje šta sve i kako to online funkcioniše, malo je i preplašen, al nagoni su jaki, na mojoj strani pregršt iskustva i slobodnog vremena, stignem brzo svuda gde treba
srb voz šljaka kao po loju, karta jeftina...on mi gleda profil, utuvio sam sebi u glavu da je to ono pravo
i sve mu oko mene zanimljivo...
Ja napišem da, al ja imam 36 (slažem ga
)
On mi da ❤❤❤ na to...
I šta da se radi
Sa ovim s juga, sve je na razgovoru za sad, on je brucoš od oktobra pa ćemo se valjda i upoznati u tom Nišu. Ništa ne forsiram. Onaj ko stvarno voli momke, njemu nije povređena sujeta i ego čak i da on ne želi.. Prvo jer je mlad, jer sam sve to sam prošao, njegogo doba, ništa nisam propustio pa da imam žal i kajanje. A drugo jer je meni zaista važno da je momak pored mene srećan i nasmejan i da mu prija. Meni prija da osetim njegovu svežu
energiju i mladalački polet
i bez da posedujem njegovu sexy
! i zato poštujem njegove izbore i da budemo samo drugari, ja to potpuno prihvatam.. Bolje s nekim vršnjakom da istražuje. Ja sam tako razmišljao u njegovo vreme al zadesi se i neko stariji... Puno se srlja u tim godinama i sam Beki je dao primer kako su ga kao mladog iskoristili... a tek opake milferke kako nas koriste.
Sve u svemu nasilan može biti neko ko momke ili devojke ne voli. Nego voli sebe preko granice da ceni potrebe drugog. Iskrena sreća dolazi samo od zajedničkih poklapanja. A adute ima svako i u 20tim i u 30tim i u 40tim... Fizičke, intelektualne, mentalne, materijalne...