Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nego kad nam je već tema pedofilija da ti @Дошљак ispričam kako sam ja ispao pedofil pre neki dan...

Neki mlađi momak iz malog mesta, iz unutrašnjosti 2004. godište, javio se mališa na nekom mom profilu i razmenili brojeve za viber...

I na viberu mu stoji slika on u košulji sa leptir mašnom 🙂 i ja kao - uf baš si sladak momak.. kažem - ljudi zaboravili na te leptir mašne a tebi baš šmekerski stoji...

Kaže on meni - a ta mi slika stoji? to je mala matura.. čekaj da promenim 😆

I ja u jbt ispadoh pedofil... posle je stavio sliku sa velike mature, al kad ga gledaš na maloj stvarno teško zaključiš jel to 15 ili 19... Tad sam ga prvi put video i rekoh ajde da mu udelim kompliment da je slatkiš... 😊

Fin neki mali, sumnjam sad da ću puno s njim napraviti al baš mi prija...

Hoćeš Došljak i drugi pedofilski momenat?

Pošto drži ime i prezime na viberu, rekoh da ga malo pretražim na fb... (znam malo je jadno, al zanima me da saznam i vidim više o kome se radi!) i otvorim mu profil ćaleta sa njegovog profila... Ćale mu je 2 godine stariji od mene...

Bukvalno me bila sramota što mu razgovaram sa klincem o sexu i sličnim stvarima 😶 mada ništa nisam imao s njim, pazim ga, ovako sa daljine, bez zadnjih namera, očinski nastrojen ✌️🤔✌️✌️🧑🧔🤥

Mislim sam se javio, punoletan je, ne ide da ga odbijem, dok mu je zanimljivo, pričamo, ništa ne forsiram 🙂

Oво за Верицу, па онда је тај момак герoнтофил 🤮 Нешто попут Макрона. Мада има прича да је учитељица Макронова покривалица и да он више воли тамнопуте младиће, ко ће га знати.

Мени то мување са малолетнима некако делује џукачки, као да се искоришћава предност над неискуснима и наивнима.

Теби @Noki свака част на суздржаности, тако треба. Нисам знао и да мушакрци у пубертету могу да заварају 🤣 Обично се прича за девојке када се скоцкају да заварају за године, што опет није оправдање да неко нагрне као сивоња.
Мало људи користи мозак у мувању, ту је углавном проблем.

Сећам се једном на Калемегдану, уђем у причу са неким девојкама и оне после неког времена као јао морамо у дом, ја рекох у ком сте дому, оне дому за ученике средњих школа, мислим да је у Крунској. Ја одмах у глави ћао довиђењаа нема овде ништа.😅

Што се тиче тзв. Баке Прасета, лик као јавна личност мора да буде пажљивији, а делује ми као да је предатор.
Постоји брдо ликова који намерно циљају на млађе и неискусне како би их искористили и последично ментално оштетили и начинили незгоднима за даља ступања у везе. То ми је баш љигаво. Слично као када неко на функцији приморава потчињене (било запослене било оне који им требају) на однос.
Исто тако и Марко Видојковић је завео више него дупло млађу девојку, зато што није у стању да заведе девојку-жену свог узраста као и сви ликови који непрерасту фазу бунтовника рокера и наставе да гаје дугу масну косу.

Што се тиче по дефиницији правих педофила, то је ужас који не бих ни коментарисао, али то није овде тема. Али не треба мешати категорије.

А у овом случају, прво се ради о узнемиравању додирима што је само по себи злодело, а то што је девојка малолетна је само отежавајућа околност за манијака ком желим дугу робију, колико је макс. прописано законом.

Nije dzukacki. U pitanju je zamor materijala, i monotonost, pa se prelazi na mladje koje su pune energije i prilicno svezije.

Теби @Noki свака част на суздржаности, тако треба. Нисам знао и да мушакрци у пубертету могу да заварају 🤣 Обично се прича за девојке када се скоцкају да заварају за године, што опет није оправдање да неко нагрне као сивоња.
Мало људи користи мозак у мувању, ту је углавном проблем.

Hvala Došljak 🙂 suzdržan mi je srednje ime 😁 postoje stvari koje si napisao sa kojima se slažem i sa kojima se ne slažem al ne mogu sad u pojedinostima. 🙂

Generalno mislim da ne treba osuđivati ako neko voli mlađe ili starije. Nije uvek iskorišćavanje. Nekad se poklopi, kliknete..

Al drago mi je da me niste osudili, razmišljam baš Goca Tržan napravila rijaliti od toga što je sa onim klincem, zarađuje pare, mogu valjda ja malo da umastim prste piletinom ako mi se posreći 😆

Dobar je mali, javlja se i za sad smo drugari... ne smeta da tako i ostane...

I kad sam imao 21, 22. godine, srednja skola mi je izgledala kao daleka proslost, kamoli sada desetak godina kasnije.

Reci spavas sa nekim, a on ujutro gleda raspored casova i stavlja pernicu u ranac i trci da ne zakasni na likovno 😬

Fakultet je vec drugo, mnogi se tu i osamostaljuju itd. Ne znam nikog da je isao u srednju i ziveo sam.

I to su mi te neke razlike koje su ogromne, kao sto si sa 10 dete, a sa 13 vec tinejdzer, te 3 godine su ogromne, tako mi je i ogromna razlika izmedju 17/18 i 20/23.

Npr. posle 26 ili 29 mu dodje isto.

Zakonski je legalno, ali zaista dosta govori od tebe. Nisam znao ovo za Vidojkovica i jezivo mi je iskreno. Reci imas 40 godina i cekas je ispred skole, rekla ti da dodjes ranije jer su skraceni casovi i pustice ih geograficarka pre 😬

Слажем се за твоје погледе на старосне границе Беки, ти прелази 10-13 и 17/18-20/23 заиста промене човека пре свега психички. Сећам се тих година 12-13 кад пубертет подивља, тачно су ти ти од 10 година и даље дечица као и они од 7, док су ти већ старије девојке из осмог разреда привлачне. Исто у средњој, основци су сви клинци, били први или осми разред, и скроз се дистанцираш од те популације. Сећам се такође једне девојке у средњој, која је била са ликом 10 година старијим од ње и како су сви причали по школи како је испала глупа и била искоришћена.

Psihijatar bi bas imao puno posla sa Vidojkovicem jer ne samo sto mu je devojka imala 16 godina nego i lici na Vucica :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

marko.png

Slikano sad kad je odrasla osoba, da ne bude da kacim slike klinke i jos se sprdam sa njom

Izgleda ne izlazite često (sem nokija :) ) kada su Vam te pojave tipa 10god stariji čudne.

Ne, ne izlazim na mesta gde izlaze klinke od 16 godina. Tako da ih ne vidjam uopste pa ne mogu ni da ih vidim kako se muvaju sa likovima od 26.

A vidim devojke od 25 koje se smuvaju sa likom od 35 i to nije nista strasno i nemoralno i to je ono o cemu smo gore i pisali.

Nije stvar razlike od 10 godina nego koliko godina ima mladja osoba u toj vezi.

Veza izmedju momka od 18 godina i deteta od 8 godina je za smrtnu kaznu po meni, a po zakonu je kaznjiva i pedofilija.

Veza izmedju devojke od 16 koja ide u srednju skolu i nosi pernicu i lika od 26 godina koji vec faks uveliko zavrsio je po meni jeziva iako nije kaznjiva.

Veza izmedju devojke/zene od 26 i muskarca od 36 je normalna stvar, mozda nekome malo cudna, ali nista vise od toga.

Veza izmedju zene od 36 i muskarca od 46 je najnormalnija stvar i veza izmedju dvoje potpuno odraslih i formiranih ljudi.

Nije stvar razlike od 10 godina nego koliko godina ima mladja osoba u toj vezi.
U tome se mnogi prepucavaju šta je uopšte pedofilija, jer odredjenom delu populacije to je razlika u godinama, tipa on ima 50god, ona ima 25, a drugom broju (po meni ispravnije) veza sa decom do odredjenih godina.. Meni je isto sasvim ok 16 i 26 (bio u sličnoj situaciji) jer su devojke u tom uzrastu "starije" od muškaraca njihovih godina, zato često i same traže strarije od njih bez da ih neko "iskorišćava". Kad sam Ja išao u školu nisu htele ni da nas pogledaju, bili smo "klinci" za njih, ne za sve ali dobar deo njih i bilo je popularno kod njih imati starijeg dečka.

Meni je isto sasvim ok 16 i 26 (bio u sličnoj situaciji)a.
Da, pretpostavio sam :ROFLMAO:

A dobro, ima svega, za mene nezamislivo, ali ok.

Nisam se nigde zalio na razliku od deset godina izmedju dve osobe koje mogu po zakonu da stupaju u odnose, pre nego sto si se ti javio.

Vidojkovic je imao 37, a ona 16, nije imao 26. Ni to nije nelegalno, ali je 😬

Ima zrelijih devojaka, ali 16 ipak znaci da si pre godinu ili dve isla u osnovnu skolu jbt, a pre 3, 4 se jos igrala sa barbikama.

U ranim dvadesetim je to ipak devojka koja je zavrsila srednju, krenula na faks, sasvim moguce se i osamostalila od roditelja, imala nekoliko odraslih veza sa svojim vrnjacima ili malo starijima... Sa 16 si do pre godinu dana igrala masne fote.

Nema sta ko da se prepucava o tome sta je pedofilija, zakon jasno kaze. Samo puno govori o osobi koja u odraslim godinama uopste moze da pronadje nesto zanimljivo kod nekoga ko je tek prakticno krenuo u srednju skolu i u ranim razredima je.

16-godisnjakinja treba da bude neko ko se do pre par godina igrala sa igrackama, a poslednjih godina je malo krenula u neko istrazivanje odraslog sveta, ali svakako je daleko od potpunog upliva u isti, što veza sa neki od 26 plus predstavlja.

Imati 21. godinu npr. i decka od 31. godinu je nesto sasvim drugo. Pa pogledaj samo odnos profesora prema srednjoskolcima i studentima. Ti si sa 16 onaj klinac koga i profesor tretira kao klinca i dizes dva prsta za rec. Sa 21. vec mozes da privodis fakultet kraju, imas i neki dodatni posao, zivis sam, imao si nekoliko ozbiljnih veza i sa profesorom pricas potpuno ravnopravno, kao dve odrasle osobe o ozbiljnim temama i projektima.

Da, pretpostavio sam
17 vs 26 ;)

Vidojkovic je imao 37, a ona 16, nije imao 26. Ni to nije nelegalno, ali je
Ovde se slažem. Ponavljam, devojke se osećaju starije (ove 16 do 18god pa čak i ranije, odavno tu nema lutaka) pa i same traže starije momke, često u 20tim godinama.

Samo puno govori o osobi koja u odraslim godinama uopste moze da pronadje nesto zanimljivo kod nekoga ko je tek prakticno krenuo u srednju skolu i u ranim razredima je.
Mislim da je to više do nezrelosti te osobe, jer nije izašao iz psihološke forme srednjoškolca tj nije sazreo pa su mu klinke jedine sa kojima može imati komunikaciju i razumevanje. Imam jednog poznanika, sada ima 41 godinu i u istom je fazonu, ne hvata srednjoškolke ali neke zrelije devojke/žene se ne zadržavaju, jednostavno mu je ponašanje ko klinac neki. Sad je sa nekom od 29god.

Samo kazem da su to godine kada je godinu dana ogroman period.

Vec tvoje 26 i 17 je prihvatljivije od 26 i 16.

A 26 i 15 je pedofilija, dok 26 i 19 vec moze biti i normalno i veza dva studenta.

Vidis koliko tu 4 godine znace.

A tvoj poznanik od 41. godine da li ima devojku od 29 ili 33 i nije neka razlika, ima mladju partnerku koja je vec uveliko zena.

Pa nije da nije razlika u dodinama, ali kažem ti, sve preko 30 ga napuste vrlo brzo. Jednostavno je nezreo, a on je sa njom već godinu, dve dana. 26 i 15 mislim da nije pedofilija, neka me neko ispravi ali valjda ispod 14 po zakonu.

Ја се слажем са Бекијем да је бизарно да неки лик који је већ 8 година пунолетан шета девојку која се до пре 4 године играла са луткицама, барбикама, попуњавала споменар, имала постер са розе понијем у соби и спавала са медом.

То што девојке тог узраста желе да изгледају старије и буду схваћене као зрелије и прија им пажња "озбиљнијих мушкараца", то није оправдање да старији ликови који немају прођу код своје генерације искоришћавају младе неискусне девојке.

Ево нпр. замисли сад неку клинку у неком алтернативном, рок фазону, крене на концерте, а ту висе матори пропалитети попут Видојковића, ликови који нису ништа остварили па су непожељни код девојака свог узраста, и онда их они шармирају да би их искористили. И онда тај лик који није инфантилан као њени средњошколски другари тачно зна шта треба да јој каже а шта не, и шта ће јој пријати. И све то ради са циљем да би је придобио телесно, пошто је особа са 16 година ма колико се трудила да делује зрело и одрасло ипак незрела и неформирана личност у потпуности и тек се у средњој школи финално уобличује. И онда је он њој кул зато што нпр. има возачку дозволу а њен вршњак којој се свиђа може само бицикл да вози, и има неку кинту да јој купује поклоне док је њен вршњак на џепарцу.
Узео сам можда мало жанровски екстреман пример, нека ми искрени металци, панкери и алтернативци попут @MC_ oпросте на томе.
Ево то може бити нпр. баја са BMW од 26 година који излази на сплав и плаћа клинкама пиће. Видео сам и екстрмнију сцену на једном сплаву. Сто иза стола где смо били другар и ја, две клинке, фул фулова што би рекли, али са њима 3-4 клинца за које видиш да су средњошколци из авиона, пошто за разлику од другарица, они немају шминку и крпице, већ су ћелавци у тренеркама и оно немају ни једну длаку на лицу. И неки сепаре још иза, 3-4 типа са кајлама, тако око 30-40, мало дебљи, мало нагруване руке, и они тим девојкама шаљу руже и коктеле. Девојке после прелазе за њихов сепаре, а њихови другари остају као покисли пацови.
На нама као старијима је да се контролишемо и да будемо зрели али не и покварени.

O tome se radi, što mnogi nisu zreli, pogotovo u Beogradu. Postoji ona izreka "da li bi pre bio sa starijom seljančicom ili mladjanom beogradjankom. Kaže, sa starijom seljančicom jer starija seljančica ima 26godina, a mladjana beogradjanka 40". Tako je i sa muškarcima, mnogi u 40tim misle da imaju 20 i dalje.

То што девојке тог узраста желе да изгледају старије и буду схваћене као зрелије и прија им пажња "озбиљнијих мушкараца", то није оправдање да старији ликови који немају прођу код своје генерације искоришћавају младе неискусне девојке.
Ne bih rekao da nemaju prodju, u mom slučaju su mene smarale ;) Sve je relativno. I ako devojke na tim koncertima smaraju starije momke što bi se oni, još onako pripiti, kontrolisali. Zar nisu devojke te koje treba da se kontrolišu? Možda imate ćerke pa ste tih shvatanja, Ja nemam pa se možda moje mišljenje razlikuje, imam mnogo sestara sa kojima sam odrastao tako da po tome pričam. Znam da nije isto ali jbg. Ti deteta u tom uzrastu retko šta možeš da naučiš ako ga(je) već nisi vaspitao. Ima svega, eto npr mi smo imali neke drugarice sa kojima smo izlazili, i rado smo prihvatili piće kada im neko od starijih plati, pogotovo je rmi klinci nismo imali. Razlika je u tome što one nisu otišle posle sa njima.

која се до пре 4 године играла са луткицама
4 godine je, ustanovili smo, velika razlika. To što su u očima roditelja oni još uvek bebe to je nešto drugo.

U tome se mnogi prepucavaju šta je uopšte pedofilija, jer odredjenom delu populacije to je razlika u godinama, tipa on ima 50god, ona ima 25, a drugom broju (po meni ispravnije) veza sa decom do odredjenih godina.. Meni je isto sasvim ok 16 i 26 (bio u sličnoj situaciji) jer su devojke u tom uzrastu "starije" od muškaraca njihovih godina, zato često i same traže strarije od njih bez da ih neko "iskorišćava". Kad sam Ja išao u školu nisu htele ni da nas pogledaju, bili smo "klinci" za njih, ne za sve ali dobar deo njih i bilo je popularno kod njih imati starijeg dečka.
Dajte mu neki lajk iz sažaljenja, izgleda da je skinuo mrak tek na faksu... :D

Dajte mu neki lajk iz sažaljenja, izgleda da je skinuo mrak tek na faksu... :D
Dokaz nezrelosti muskaraca o kojoj se ovde bas i prica, jako je bitno kada je neko skinuo mrak i pokazatelj bilo cega.

Takvi kojima je to bitno i muvaju srednjoskolke, a imaju 40.

Desilo se mnogo pre faksa ako bas moras da znas, slucajem srecnih okolnosti i bivanjem na pravom mestu u pravo vreme 😁 Sto nije bio dokaz ni moje zrelosti, ni smekerstva, odnosno nije pokazetelj nicega, osim da je jedna studentkinja malo popila i malo joj bilo dosadno 😁

Хајде да мало искључим полове из приче, старији треба да се контролишу а не да искоришћавају млађе.
Е сад да се вратимо на полове, ако млађи лик збари девојку старију од себе он испада фаца у друштву. А ако млађа девојка иде са старијим типом, у друштву ће бити негативно етикетирана. Знам да није фер, и нису сви ликови који су старију покварењаци, али просто тако је код нас у друштву.

А ако млађа девојка иде са старијим типом, у друштву ће бити негативно етикетирана.
Zato što obično takve devojke u tim godinama (osnovna i srednja škola) kukaju kako im niko ili gotovo niko od vršnjaka nije dorastao i privlačan. E zato kada okolina vidi iste takve kako se lepe za muškarce koji su izvan njihovog starosnog doba (a često su i džiberčine), onda naravno da pre ili kasnije usledi povratni udarac u vidu kritikovanja i ismevanja što se fura sa starijim tipom. Ne treba žaliti zbog toga, umeju i one u tim starosnim dobima (srednja i faks) da budu žešći gadovi i licemeri. Otud i povratne reakcije na njihove akcije.

Takođe, devojke u kasnoj osnovnoj i u srenjoj koje su dosta starijim tipovima, a koje ne klepeću o tome i ne razbacuju se time, retko ko će prozivati i ogovarati. Najviše prozivanja i ogovaranja dobijaju devojke kalupa Kija Kockar (ne znam koga drugog da navedem kao primer, može bilo ko iz rijalitija i splavova). Koje se em razmeću svime što imaju (pa i dečkom), em ne prestaju da klepeću o tome. Obične normalne devojke koje izgledaju sasvim dobro, ali se ne eksponiraju i ne busaju, i ne jure popularnost, retko ko proziva i komentariše.

Čak i u sluđenim danima puberteta, svi instinktivno osete i procene ko je ''običan'' i ne želi da se eksponira ili ističe, a ko juri da bude popularan i misli da je iznad drugih. I naravno da onda uslede i povratne reakcije u skladu sa time. Pogotovu kada ostatak ljudi okolo to protumači kao da neko želi da se pretvara da je nešto što nije. A u to spada i zabavljanje sa ljudima iz drugih starosnih doba, i samim tim drugih mentaliteta i pogleda na život.

Poslednja izmena:
U međuvremenu...

vlNk9kpTURBXy9mNGVjNTI4NzgwNDc0NzMzNTg3ZjYzYTk0M2JkOGQ3MS5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAF

Vrh