Ja sam otvarao temu o seksualnosti ali je bila brže bolje brisana.. U svakom slučaju podržavam al da se otvori...
@Дошљак
Nisam znao da si otac, svaka čast...
Prvo, ko izmisli ove nove čepove na flašama, da znam gde stanuje, poslao bih mu bombu na adresu. Novu majicu sam usvinjio po drugi put.
Drugo, izađoh samo do Maksija i do Meka, 2 urbana prosjaka su me zaustavila. Prvom kao nije dobro
hoće vode... Mislim pare za vodu, a pekara mu iza leđa, uđi pitaj za vodu...
Drugom, nešto ćerka da l' u bolnici da l' operacija, dža bu... Nisam imao snage da slušam...
Kažem svima da sam nezaposlen i izvinim se što ne mogu da pomognem...
Vreme je odlično. Klimu palim na 2,3 minuta pa je ugašena satima. Privikao sam se već na vrućine, telo se priviklo...
Ali eto na ovoj temi pišem zbog urbanih, gradskih prosjaka... Po akcentu im vidim da su Beograđani, barem onaj prvi kome kao nije dobro... i zbog novih čepova...
@MC_ To je izuzetno kompleksno pitanje, na koje se ne može odgovoriti ukratko...
Nažalost, pod gay prolazi svašta.
Evo odgovoriću ti ovako. Ana Brnabić je trans, a ne lesbo. Njena saputnica je lesbo, a Ana je trans koja nema snage da prođe tranziciju i transformaciju da bude ono što celim telom pokušava da bude i odašilje svuda oko sebe, a to je muškarac...
S druge strane ima femi momaka koji su strejt i zaista vole žene, al su pojavom nežniji...
Sve zavisi do koje mere to ide, al ako je on tetketina koja i govorom i telesnom ekspresijom i načinom oblačenja, stavovima itd. Drama kvin, sve ukazuje da više želi da bude tipična žena postavlja se pitanje kakav je u duši. Šta on želi... Takav najčešće uopšte nije gay.
Gay je muško, koji voli muškarce.
Reći ću ti za sebe. Nije da se rasipam od testosterona i da sam neka sirovina, nisam ni femi, pojavom sam običan muškarac, ali znam da svakim milimetrom svoga tela i u svakom aspektu želim da sam muškarac. Slažem se da želim slim fit građu a ne grdosija građu, ali muškarac! Muške ruke, šake, bicepse, penis, testise, noge, stopala, dlake na grudima, po nogama, mušku guzu... Volim svoju visinu, penis kao i svaki normalan muškarac samo da imam još koji cm
bilo bi
Sve muške karakteristike mi prijaju... Ali istog takvog, ne bukvalno, naravno, želim pored sebe... Čak vrlo različitog...
Ja recimo imam pravilnije crte lica i punija usta pa obično volim muškarce sa tanjim ustima. Sem Pikea
Ja recimo imam prodorniji pogled al nemam baš očaravajući osmeh i obično volim momke koji imaju lep osmeh a oči može da ima kao azijat... Ili volim da nije introvertan i previše ćutljiv, ali ne volim ni da brblja non stop... Eto, to su neke razlike i afiniteti... ali volim da je muško pre svega, isto kao ja... ja tako doživljavam sebe...
Tema može da se gleda i iz drugog ugla. Neka feminiziranost može biti i naučena... jako je kompleksna tema... Nemam sad vremena za drugi ugao priče... ali uglavnom je genetski predodređeno...