Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Uz ogradu da možda ovde ima Kurirskog senzacionalizma, zapanjen sam ovim klincem, kakav je to poremećeni um... mislim da će iz sveta da dolaze da ga proučavaju, ovo je neverovatno.

Из свих тих изјава жака и родитеља и писања по медијима ако је бар 50% тачно може са се закључи да је он у ствари побио и намеравао да побије конкуренцију, то јест најбоље ученике из свог разреда који су били бољи од њега у неким областима, за такав мотив још нисам чуо у свим тим америчккм пуцњавама по школама.

Из свих тих изјава жака и родитеља и писања по медијима ако је бар 50% тачно може са се закључи да је он у ствари побио и намеравао да побије конкуренцију, то јест најбоље ученике из свог разреда који су били бољи од њега у неким областима, за такав мотив још нисам чуо у свим тим америчккм пуцњавама по школама.

Statusna zavist/anksioznost je kod nas daleko ekstremnija.
Roditelji su generalno ludji u tom smislu.

Sto se tice KK, on samo zeli da nam kaze da je neuracunljiv, da ne zna za dobro i lose.
Da nije on kriv.
Svi se ovde ustemljuju na njegovog oca, ali on ga je samo naucio da puca.
KK kaze da je hteo da se osveti majci.
Kakva je tek to zver.

Vazno je postavitipitanje kako je moguce da psihijatri Kuriru daju informacije o pregledu KK.

Хипотетички да се поступи по предлогу БС и прекине школска година у свим основним и средњим школама да ли онда треба и све родитеље послати кућама? Ако не ко би онда бринуо о деци? Да ли је у овако тешком времену боље да деца буду са наставницима или да буду препуштени алгоритму друштвених мрежа?
U ovako teškim vremenima, najteže je pročitati članak.

5B7A5288-E97F-4329-9266-3624837897E0.jpeg
E8939D9A-A633-495F-83B4-12175F560336.jpeg

Jos detalja... znaci devojcice nisu znale da se odbrane, sabile se u cosak... a momci skocili kroz prozor da se spasu. Kakva tuga :( Uh, jeza me podilazi samo... Mogao je neko da ga gadja stolicom u glavu dok menja sarzer, ali avaj... nije to lako, deca su to, neiskusna, drugacija... finih manira, centar grada, drugi mindset skroz... da je neka "kaubojska" skola na periferiji Beograda, pojavio bi se neki mladji Mihajlo Divac koji bi i sa 3-4 metaka u stomaku i dalje kretao ka njemu da mu j... majku milosnu...

Шта спада у проблематично? 80% деце тог узраста је у неку руку кад тад било проблематично (хормони цепају јбг). Шта се праве тоше? Што не почну прво од трибина па лепо да праве списак орангутана који тамо дивљају и еволуирају у звери попут беливука и миљковића. А да тај списак већ имају то им је листа потенцијалних сарадника за прљаве послове.

Сва ова глупа решења попут овог горе су само замазивање очију док се мало страсти спласају и народ све заборави и да се све настави као и пре по партократијском пс'у.

@centarfor

Dobar tekst. Pa da, devojčice lakše mete, o tome sam baš komenatrisao sa kolegom jer je baš čudno da su većinom ubijene devojčice.

Doktor Kecmanović do pre dve godine je radio u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Ne želeći da kolegu na bilo koji način dovodi u vezu sa masakrom u školi na Vračaru, prof. Milovan Bojić rekao je za Novosti da u Dedinju Kecmanovića svi pamte kao izuzetnog stručnjaka i čovjeka.

Doktor Kecmanović potiče iz ugledne, intelektualne porodice. Nezvanično, K. K. je sin Kecmanovića iz prvog braka.

Izvor: Novosti

--------

@NedeljkovicOliver bio si u pravu, sin iz prvog braka, dakle mali je iz rasturene porodice, verovatno zivi sa ocem, majka ga ni ne kontrolise, pa tako gleda nocu opskurne filmove (klanje, ubijanje, vristanje) kome normalnom mozgu ne bi palo na pamet.
Mozda je majka uzrok problema, pa se njoj sveti, ili otac ima novu zensku/ljubavnicu, ili placa kurve... mnogo faktora i varijacija moze biti tu. Usamljen i izopsten.
U principu otac je mnogo usrao motku sto se tice vaspitanja.

Svasta se prica. Ja sam cuo da stariji Kecmanovic ima jedno dete.

Ono sto je zanimljivo, prekoputa zgrade ubice u ul. Narodnog fronta 45 se nalazi nasa pravoslavna crkva. Mozda mu i prozor gleda na Crkvu, a ona treba da daje mir, stalozenost, skromnost, pribranost. Sve kontra ispalo, moguce da je Vladimir bio neka komunjara a Boga se nikad nije setio, pa mu se i ovako vratilo, jurenje za novcem i karijerom. Da je bio bolji covek, dete bi mu bilo i bolje.

Kecmanovic je prezime s Cetinja prijestonice mislim, dela naroda koji je posle 1945.godine postao Crnogorski vecinom, komunjare teske, ikone i srpstvo bacali na smetliste... nesoj od ljudi. Ovi garant nisu Srbi kako treba.

Odakle ti ta informacija?
Кажу да убица има млађу сестру која иде ваљда у исту школу
Svasta se prica. Ja sam cuo da stariji Kecmanovic ima jedno dete.
Сир и војна музика.

Постављм ти линк где сам прочитао да има сестру. О томе смо ваљда писали малопре.
Sto to meni saljes, ja nisam rekao da nema sestru.

Онда сам те ја погрешно разумео.

Мислим да је мало превише да се износе подаци о томе има ли убица сестру и која му је адреса.

Мислим да је мало превише да се износе подаци о томе има ли убица сестру и која му је адреса.
Vec sve pise u Republici na kojoj adresi zivi, sta sam ja privatni detektiv da iznosim ono sto niko ne zna? Ovo su opste poznate stvari.

Rezim ce maksimalno da koristi ovaj zlocen da bi zaplasio gradjane.

Vrh