Nisi, već na zabavan način (njemu) pokušava da kaže da ima sestru ali verovatno ne sa istim ocem ili ne žive zajedno.Онда сам те ја погрешно разумео.
Nisi, već na zabavan način (njemu) pokušava da kaže da ima sestru ali verovatno ne sa istim ocem ili ne žive zajedno.Онда сам те ја погрешно разумео.
Samo sam rekao da doktor nema cerku.Nisi, već na zabavan način (njemu) pokušava da kaže da ima sestru ali verovatno ne sa istim ocem ili ne žive zajedno.
Kolega, razocarao si me potpuno, zar i ti da citas to smece.
Tamo sedi banda koja ce da napise bilo sta.
Jedan ubica, dva pisma i rukopisa...
Мислим да је мало превише да се износе подаци о томе има ли убица сестру и која му је адреса.
Ne mora da znači. Meni ukazuje na šizofreniju ili saučesnika. Nikako ne pišem planove na engleskom i pravim spiskove ćirilicom. Možda je ništa, a možda je nešto. Nikad nećemo saznati.Ne kažem da to ne ukazuje na nešto, ali ne i da mi je rukopis podmetnut, tj. da sam fizički različita osoba samo zbog toga.
Reforme u školstvu uvek se sprovode tako da vode uništavanju društva, a ne dobrobiti. Cilj današnje prosvete (u kojoj je 70% navodno odličnih učenika, a trećina funkcionalno nepismenih), je da iz škola izađu potpuni id*** koji nisu ni za šta, jednostavni za manipulaciju i iskorišćavanje, spremni da motaju kablove po ceo dan za 300 EUR i kupuju raznorazno đubre koje kapitalizam proizvodi.Vox,
Reforme i promene u školstvu su uvek i svuda (skoro svuda) poslednje rupe na svirali za svaku vlast. Serija The Wire je odlično pokazala i zašto. Ukratko: mnogo je dugačak proces, predugačak za jedan ili dva mandata; mnogo je komplikovan i višedimenzionalan ; ne daje opipljive rezultate za busanje(nije kao "kupili smo 100 autobusa!") ; traži žrtve, odricanja i preusmeravanje finansija (uzmeš iz jedne kase da bi napunio drugu), a to dodatno ljuti neke ljude i narušava podršku vlasti.
Ako nisi gledao Wire, preporučujem ti. Serija je kao dokumentarac koji obrađuje probleme modernih društava, ne samo policijske jurnjave za par dilera, nego celokupnu sistemsku korupciju i srozavanje društva. Serija je pravljena da obradi propadanje nekih američkih gradova ali 95% sadržaja kao da je preslikano iz Srbije.
А баш је предметна школа, В. Рибникар, са својом билингвалном наставом, са опитним статусом и са саставом ученика, припрема за мотање каблова?Reforme u školstvu uvek se sprovode tako da vode uništavanju društva, a ne dobrobiti. Cilj današnje prosvete (u kojoj je 70% navodno odličnih učenika, a trećina funkcionalno nepismenih), je da iz škola izađu potpuni id*** koji nisu ni za šta, jednostavni za manipulaciju i iskorišćavanje, spremni da motaju kablove po ceo dan za 300 EUR i kupuju raznorazno đubre koje kapitalizam proizvodi.
I na to sam obratio pažnju ali uvek preovladava ono što najčešće koristiš. Toliko "detaljan" plan koliko su mediji prenosili, a on taj spisak skoro da nije ni načeo. Naravno držaćemo se u tami neko vreme, da se ohlade glave, da se zaštite porodice, da se opere sistem... tako da još dugo nećemo znati šta se desilo, a pitanje je i da li ćemo. Ono što je bitno jeste da se desilo i da trebamo raditi na uzroku, a ne posledicama.Што се тиче два језика на папиру, није то до шизофреније већ до кризе идентитета генерација које одрастају уз Јутјуб и тикток. Имају глобални (американизовани) идентитет и локални. Усвојили су доста енглеских израза из игрица у свакодневни говор.
Bravo!Reforme u školstvu uvek se sprovode tako da vode uništavanju društva, a ne dobrobiti. Cilj današnje prosvete (u kojoj je 70% navodno odličnih učenika, a trećina funkcionalno nepismenih), je da iz škola izađu potpuni id*** koji nisu ni za šta, jednostavni za manipulaciju i iskorišćavanje, spremni da motaju kablove po ceo dan za 300 EUR i kupuju raznorazno đubre koje kapitalizam proizvodi.
Ovo sve namerno sprovode centri moći putem nevladinih organizacija, koje forsiraju dečija prava, a urušavaju prava prosvetnih radnika, da bi društvo bilo što bolesnije, sa što više nasilja i bolesti zavisnosti, na čemu se oni zapravo bogate.
Od tih nasilnika po školama, regrutuju se botine, sendvičari, poltroni, kriminalci, korumpirani ološ kakav je potreban centrima moći. Iz tog razloga je izuzetno važno negovati nasilje i dečija prava kao suvo zlato. Iza te foskule ,,dečija prava" kriju se zapravo prava nasilnika, manipulatora i parazita, a očaj onih normalnih.
Moj predlog za dalju reformu školstva je da nastavnici počnu da nose salvete prebačene preko ruke kao konobari i da uslužuju učenike i roditelje učenika. Mislim da bi taj detalj bio u skladu sa njihovom trenutnom pozicijom u društvu (uslužno zanimanje i osobe bez autoriteta).
Zakonski zastupnik Nataše Prišić, advokat Ivan Ninić, naveo je da je, kako stoji u obrazloženju rešenja, Prišić u pismu ukazala da Aleksandar Vučić 36 meseci “bestidno ćuti i štiti kriminalce i kriminal neviđenih razmera u EPS-u”, koji je ona otkrila i dokumentovala zvanično kao službenik Unutrašnje kontrole EPS-a, a potom dobila otkaz i završila na ulici.Nataša Prišić uhapšena zbog „izazivanje nereda i panike“ jer je ambasadama slala dopis o malverzacijama u EPS-u
Nataša Prišić, koja je radila u Sektoru unutrašnje kontrole EPS-a, a koju su juče popodne uhapsili pripadnici SBPOK-a, biće saslušana danas u Palati pravde. Njoj je određeno policijsko zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo „izazivanje panike i nereda...“ jer je...www.danas.rs
Ona je priprema za nesto mnogo gore.А баш је предметна школа, В. Рибникар, са својом билингвалном наставом, са опитним статусом и са саставом ученика, припрема за мотање каблова?
Da li znaš šta znači reč trolovanje?А баш је предметна школа, В. Рибникар, са својом билингвалном наставом, са опитним статусом и са саставом ученика, припрема за мотање каблова?
Ако ћемо овде да почнемо троловање са теме "Цене некретнина", онда јесте.
I koliko su pale?Ako misliš da je ,, trolovanje" moje predviđanje pre više meseci da će cene nekretnina padati, a da će prodaja biti prepolovljena, to ,,trolovanje" se pokazalo kao istina.
Има злостављања и у елитним британским интернатима - па и у Петој гимназији где је као вероучитељ радила једина Христијана коју познајем - али те школе не "спремају ученике за мотање каблова" и њихово помињање у том контексту јесте облик троловања. Могу ја на сваку тему ко Шваба тралала, да повежем неповезиво, али би то управо било то, троловање.I u elitnim školama ima vršnjačkog nasilja, samo je ono podmuklo i prikriveno, o čemu svedoči mnogo primera iz medija. Pre neki dan je jedna majka govorila o tome kako njenu ćerku od sedam godina jedan nasilnik drži, dok je drugi udara pesnicama. Elitna škola inače.
Zakonski zastupnik Nataše Prišić, advokat Ivan Ninić, naveo je da je, kako stoji u obrazloženju rešenja, Prišić u pismu ukazala da Aleksandar Vučić 36 meseci “bestidno ćuti i štiti kriminalce i kriminal neviđenih razmera u EPS-u”, koji je ona otkrila i dokumentovala zvanično kao službenik Unutrašnje kontrole EPS-a, a potom dobila otkaz i završila na ulici.