Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.286
Opušteno, nije to ništa novo.@Bender Rodriguez ok, mariks me je zbunio, nisi mislio na celu Šumadiju.
Opušteno, nije to ništa novo.@Bender Rodriguez ok, mariks me je zbunio, nisi mislio na celu Šumadiju.
...
To je stari srbendaški fazon, pogotovu u tim opičenim Šumadijskim krajevima. Prvo ćutologija, onda kao iju pa kako on, on je dobar dečko. Onda bude pa dobro nekad se malo zaboravi... I na kraju se dođe do toga da je lokalni šerif-psihopata, nego su svi ćutali i trpeli ko crvi, pa ih bio blam da isprva priznaju. Ali kako poraste broj žrtava, poraste i bes, a i izgledi da će biti uhvaćen, pa se svi ti ćutolozi okuraže. A do tada bude baronija i ćutologija teška.
Tako je bilo i sa obližnjim leglom fijuka nedaleko odatle, Velikom Ivančom. To su te njihove fore i foliraže.
Ne znam ne mogu da generalizujem za Šumadince i sam imam polovično poreklom odatle, doduše južno, čarapani, oni su ti nadam se ok
Verujem da je prvo išla priča da je i on bio dobar i miran čkode, propustio sam to... Ali krivo mi je tek sad vidim da su i ovde žrtve jako mladi ljudi, deca... od 15 - 22 godine... Baš ogromne tragedije i jedna i druga
Vidim, brzo se zaboravi spomenuto pa da podsetim.Da. Bas tako. Cela Sumadija ti je to "precutane muke". Vec od Valjeva na jug malo je bolje, zdravije.
Vukova diploma danas ne znači ništa. Kao ni diploma faksa na kraju krajeva. Kao ni uspeh, odnosno razlike u uspesima, da li je 4.8 ili je 3.2 odnosno na faksu 7.2 ili 9.8.
Šta ko ume, šta ko zna, koliko vredi, kakva je osoba... to se zaista vidi i istestira tek kad krene da se radi i privređuje. I živi kao pravi produktivni član društva.
Ta osnovna škola JM deluje baš malena...
Ja sam između SN i OB... i da imam dete 100% bih ga upisao u OB, imaju OT i T (ogroman travnjak i terene, za*ebavam se malo)... SN praktično nema zelenu površinu... Samo beton, u moru zbijenog betona okolo, kad gledaš 8 godina beton ne može da ti bude psihički baš najbolje...
Pa tamo su im likovi ko ovi nasi:Jes vala
Zato su sad poveli dzihad protiv zapada, gledali holivudskih filmova previse
Ministarka za brigu o porodici i demografiju
Dvajt Ajzenhauer, Abraham Linkoln ili Teodor RuzveltKako li ce se zvati ova skola u BNV?
Nadam se da bude dobra
U pravu si, zaboravio sam na ovo. Očigledno mi se omaklo tad prvi put. Posle sam bio proguglao da vidim tačnu mapu Šumadije i video sam da Mladenovac ne spada tu, pa sam se vratio na izraz "Mladenovac".Vidim, brzo se zaboravi spomenuto pa da podsetim.
И крај основне школе, тад клинци крећу да се ложе на негативне узоре и идеални су за врбовање пре свега од нарко дилера. Слушао сам једног адвоката који је рекао да се прича о смањењу старосне границе за кривичну одговорност са 14 на 12 води сво време откад је он адвокат а то је 20ак година. Једноставно су се десиле огромне промене у друштву и многи су сматрали да стари закон више није адекватан. Сад се због овог грозног злочина та дискусија пребацила и у медије и свако се нашао позваним да то коментарише.Srednja skola je vreme kad u pocetku drma pubertet i formira prava licnost.
Читао сам на нету да је у Великој Британији смањено на 10 година, а не на 12.И крај основне школе, тад клинци крећу да се ложе на негативне узоре и идеални су за врбовање пре свега од нарко дилера. Слушао сам једног адвоката који је рекао да се прича о смањењу старосне границе за кривичну одговорност са 14 на 12 води сво време откад је он адвокат а то је 20ак година. Једноставно су се десиле огромне промене у друштву и многи су сматрали да стари закон више није адекватан. Сад се због овог грозног злочина та дискусија пребацила и у медије и свако се нашао позваним да то коментарише.
Nit sam detektiv, nit sam nekog ukebao. Samo ne zaboravim brzo o čemu se pričalo, što je još jedna odlika današnjeg društva.U pravu si, zaboravio sam na ovo. Očigledno mi se omaklo tad prvi put. Posle sam bio proguglao da vidim tačnu mapu Šumadije i video sam da Mladenovac ne spada tu, pa sam se vratio na izraz "Mladenovac".
Ali svaka čast, ukebao si me, odličan si detektiv. Verujem da si i sa drugim članovima tako pedantan i požrtvovan.
Nije to tema ovde, to je provokatorsko pitanje, a nekolicina kompleksaša ovde samo čekaju ko zapete puške da iznesem svoje mišljenje pa da počnu da mi pene ili da me prijave.Pa ti Bendere nisi odgovorio mislim na moje pitanje, ili nisi video, dakle, ne volis Sumadince, a u mom slucaju ne volis Crnogorce.
Licani i Hercegovci, jel mogu da prodju, mogu li dobiti dozvolu za zivot u Beogradu? Ima li jos neka narodnost ili geografska pripadnost da ti nije prihvatljiva?
Svaka čast, siguran sam da tako sprovodiš pravdu i na temi Cene nekretnina ili na ovim socio-političkim temama prepunim botina i SNS relativizera i licemera.Nit sam detektiv, nit sam nekog ukebao. Samo ne zaboravim brzo o čemu se pričalo, što je još jedna odlika današnjeg društva.