Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Čekaj jel sam ja dobro razumeo da vi ovde tripujete da veliki broj vukovaca znači da škole pršte od genijalaca i kvalitetne dece?

Jel niste čuli da cela Srbija pati od hiperprodukcije Vukovih diploma, kao i od hiperprodukcije odlikaša i diploma visokih i viših škola, iz koje izlaze deca koja ni pertlu ne umeju da vežu?
Ja to nisam rekao, samo sam izneo broj.

Jaoo, mnogo teško u osnovnoj biti vukovac... A što se tiče rekonstrukcije Ribnikara, kad bi diktator to naredio, bilo bi gotovo sve za dva meseca... ali, očigledno je ljubomoran na tu "elitu" kako on kaže, koja verovatno ne glasa za njega, pa mu krivo..

Zapravo to sa uciteljicom je iz skeca snimanog za film Sejtanov ratnik, nije se desilo.

Siguran si da nema u dokumentarcu Vidimo se u čitulji da je kasnije ubijeni momak išao u Maslešu? Meni je baš tako ostalo u sećanju...

Šejtanov Ratnik nisam gledao...

Ko zna koliko je i to tačno, da tamošnji roditelji ne glasaju za njega, jer ni Vračar danas nije isto što je bio pre 20 godina. CG, RU, BiH... to je sada Vračar.
Ja to nisam rekao, samo sam izneo broj.
Ok zato sam i pitao. Reko nije valjda da neko misli da kvanitet Vukovih diploma znači i kvalitet prosvete i dece...
Jer se upravo o tome više puta vodila priča i po javnosti, da postoji hiperprodukcija do te mere da je cela ta diploma postala obesmišljena.
Kao što postoji i hiperprodukcija diploma viših i visokih škola, samo u nešto manjoj meri nego Vukove.

Pritom je Vukova diploma faktički besmislena. Jedinu vrednost je imala nekad, do pre 20 godina, kada se stavljala na CV-eve ili u priloge kada bi se dete prijavljivalo negde gde postoje rang liste. Inače danas, to da li si bio 4.9 ili 5.0... je toliko trivijalno i nebitno...

Jaoo, mnogo teško u osnovnoj biti vukovac... A što se tiče rekonstrukcije Ribnikara, kad bi diktator to naredio, bilo bi gotovo sve za dva meseca... ali, očigledno je ljubomoran na tu "elitu" kako on kaže, koja verovatno ne glasa za njega, pa mu krivo..
Pre desetak godina je rekonstruisan jedan vrtic na Vracaru koji je bio u mnogo boljem stanju nego sto je VR i barem 10 puta manji, i rekonstrukcija je trajala nekih 7 ili 8 meseci, i to se radilo bas udarnicki.

Pa kad su nesposobni..Inače, sumnjam da doktori, profesori, umetnici itd. čija deca idu u Ribnikar glasaju za sns otpad. .

To isto bi neko mogao da kaže i za ovaj forum, pa ipak... znamo svi čega sve ima ovde i šta se sve ovde ispisuje i odvaljuje.
Na istom ovom mestu se vlast molila da poveća cene struje i hrane, i na istom ovom mestu su se ismevali i apsurdizovali protesti protiv SNSa i njegovih planova. I oni 2020. i oni 2021.

Mene su čak uvek više šokirali (i više mi se gadili) ti koji su radili takve stvari, nego oni za koje se lepo zna ko su i čiji su, i što dolaze na forum, pa samo svrate, obave svoje dužnosti, malo se podžapaju s nekim ali ništa posebno, i idu dalje.

Ko zna koliko je i to tačno, da tamošnji roditelji ne glasaju za njega, jer ni Vračar danas nije isto što je bio pre 20 godina. CG, RU, BiH... to je sada Vračar.

Ok zato sam i pitao. Reko nije valjda da neko misli da kvanitet Vukovih diploma znači i kvalitet prosvete i dece...
Jer se upravo o tome više puta vodila priča i po javnosti, da postoji hiperprodukcija do te mere da je cela ta diploma postala obesmišljena.
Kao što postoji i hiperprodukcija diploma viših i visokih škola, samo u nešto manjoj meri nego Vukove.

Pritom je Vukova diploma faktički besmislena. Jedinu vrednost je imala nekad, do pre 20 godina, kada se stavljala na CV-eve ili u priloge kada bi se dete prijavljivalo negde gde postoje rang liste. Inače danas, to da li si bio 4.9 ili 5.0... je toliko trivijalno i nebitno...
Neki roditelj koji zivi u vili u MML ili VML ipak ce pre upisati dete u JM nego u skolu na Medakovicu npr.

Prepostavio sam da je ta škola u pitanju.

A šta ovo sa Guglom, ne kapiram...? Misliš na Google bota?

To isto bi neko mogao da kaže i za ovaj forum, pa ipak... znamo svi čega sve ima ovde i šta se sve ovde ispisuje i odvaljuje.

Pa dobro i ti si pisao o Šumadincima kao osvedočenim fijucima... 🙂 Ko ovde očekuje maksimum razuma u onome što se piše je na pogrešnom mestu. 🙂

@NedeljkovicOliver

Pa ti valjda pišeš ono što treba o toj školi čiji su inicijali JM, a ne neke dezinformacije pa da treba da se kriješ...

Meni ništa ne pada na pamet... Janko Veselinović, Josif Pančić... Šta je JM... Ne mogu da provalim...

U mojoj okolini su SN i OB brate 😄 ajde ti provali koje su to osnovne škole...

Pa dobro i ti si pisao o Šumadincima kao osvedočenim fijucima... 🙂 Ko ovde očekuje maksimum razuma u onome što se piše je na pogrešnom mestu. 🙂

@NedeljkovicOliver

Pa ti valjda pišeš ono što treba o toj školi čiji su inicijali JM, a ne neke dezinformacije pa da treba da se kriješ...
Imam neke svoje razloge, 20 godina iskustva po forumima mi govore da treba ovako.

Bože šačuvaj...

Odoh da spavam 😄

P.S. škole jesi pogodio, al mene malo mrzi da guglam sad 🙂

Siguran si da nema u dokumentarcu Vidimo se u čitulji da je kasnije ubijeni momak išao u Maslešu? Meni je baš tako ostalo u sećanju...

Šejtanov Ratnik nisam gledao...
To je ovaj snimak, ali to je insert iz filma, potpuno fiktivan, pravljen je samo da lici na vidimo se u citulji. Zapravo vecina ljudi misli da je to pravi snimak iz vidimo se u citulji. Zapravo potpuno nevazno.

Poslednja izmena:
Да ли су све те елитне школе које помињете елитне зато што се ученици широм града који се препознају као талентовани за неку област пребацују тамо на даље школовање по напредном програму или су елитне због богатих родитеља ученика?

To je ovaj snimak, ali to je insert iz filma, potpuno fiktivan, pravljen je samo da lici na vidimo se u citulji. Zapravo vecina ljudi misli da je to pravi snimak iz vidimo se u citulji. Zapravo potpuno nevazno.

Davno sam gledao, potražiću baš dokumentarac da odgledam ponovo al u tom kraju i u tu školu jeste išla i mafija sa Voždovca, imao dokaza ili ne u vidu snimka nevažno je za suštinu priče.

@Bender Rodriguez ok, mariks me je zbunio, nisi mislio na celu Šumadiju.

Taj istomišljenik se istovaruje samo kada se ti istovaruješ po ostatku Srbije. Nadji mi negde da je napisano da se nešto dešava samo u Beogradu. Koliko vidim kada je KK pucao niko nije spomenuo ni Vračar, ni Beograd, ali si ti brže bolje okarakterisao celu Šumadiju tj ti i MC Stojdžan.

Vrh