Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Treci izolovan slucaj u toku danasnjeg dana u naprednom MMF Diznilendu. Na koga sada uperiti prst, gde pronaci novog krivca za ovo stanje...

Неће тај жив да се преда док има муниције, пишу људи из тог краја по друштвеним мрежама да има више мртвих.

Od više ljudi sam više puta čuo da su ljudi u Mladenovcu i u njegovoj okolini žešći fijuci i bolesnici. I da, neki od njih su i sami bili iz Mladenovca, pa su komentarisali kakav je mentalitet drugih, većine. Isti ti ljudi su mi svojevremeno otvorili oči povodom onog Belog g'neta, još pre nego što je dotični javno ispalio svoje glasače i spojio se sa SNS šljamom.

Sve u svemu, nezgodan kraj sa većinski teškim i opičenim ljudima.

Ja bih pre rekao
NPS.jpg

Ja sam gledao tog Bikovica u montevideu i vec razmisljam da budem pro fudbaler.

Odlican ti je argument jer deca od 13 godina stvarno to i rade posle tih filmova.

A ja sam gledao doktora Šapića, Malog i Nikolića i poželeo sam da postanem naučnik i akademik kao oni.

Kad vidim tolike naučne ljude i gospodu, prosto poželim da ostanem u Srbiji i da postanem naučnik i zaposlim se u nekom institutu za solidnu platu i još bolje radne uslove.
Jer svi znamo da naučnici (pravi naučnici) ovde imaju najbolje plate i uslove. I svi se utrkuju i upinju da ostanu ovde, i da budu kao doktori Siniša, Gangula i Toma.

Ovaj je izgleda teska lozana, a i profil na instagramu tako izgleda.

@Bender Rodriguez
Ovaj se uklapa u profil juzni vetar gas. Do sad bi i u kolumbiji ministar policije dao otkaz. Sutra ce verovatno biiti vest kako je uhvacen u rekordnom vremenu i kako su institucije radile svoj posao.

KK je bolje planirao... Ovaj je onako stihijski, pomahnitalo...

Mislim da ne pomisli neko da sam hladnokrvan, to su odbrambeni mehanizmi, kako se izboriti sa takvim vestima, svako ima svoj mehanizam, neko roni suze kao TheOnlyLuka... centarfor otišao da ohladi glavu i razbistri misli (srećno s tim!) Igor bi da zaključa svaku temu o gorećim problemima u društvu... a ostatak ljudi bi da imaju svoje izduvne ventile...

Psihijatrija nam je i onako u k... problemu, bolje ovde... zato ne treba zaključavati, moraju ljudi da se isprazne...

Ovaj se uklapa u profil juzni vetar gas.
To si ti napisao, ne ja. Ne smem da se složim niti da komentarišem ovo, jer će odmah da mi se sjati forumska Moralna brigada da se savija od bolova i neverice kako se usuđujem da donosim zaključke o osobi koju ne znam lično.

Moguće je da je neki naloženi. Moguće je da je akademik. Moguće je da je gledao previše SNS programa. Moguće je da nije imao TV već samo čitao knjige u biblioteci i išao na časove glume i tri sporta. Sve je moguće. Ne znamo. Ne smem da skačem na zaključke.

Videćemo sutra ujutru kada isplivaju novi detalji ovog večerašnjeg događaja, a onda se u naslovima pojavi još jedna, četvrta* rubrika ''Uživo'' sa nekom četvrtom* tragedijom ili pokoljem za ova tri dana (*prvi je bio Kecman, drugi Blade girl u Ruđeru, a ovaj Usamljeni revolveraš u Mladenovcu treći).

Svaki dan neko novo iznenađenje u Vučićevom Diznilendu. Ovako (dobro) nikad pre nije bilo. Ovo je stvarno jedno istorijsko doba.

Poslednja izmena:
Ovaj je izgleda teska lozana, a i profil na instagramu tako izgleda.

@Bender Rodriguez
Ovaj se uklapa u profil juzni vetar gas. Do sad bi i u kolumbiji ministar policije dao otkaz. Sutra ce verovatno biiti vest kako je uhvacen u rekordnom vremenu i kako su institucije radile svoj posao.
Kakve veze ima ministar policije? Desava se, jbg.

Koje oružje prigrabiti... Gde se pozicionirati... Panika!

Vrh