@Bender Rodriguez
Prvo, ja kapiram da ova nesnosna vlaga stvara nervozu, ali to 'kipi vam pamet' ostavi ipak za neke svoje prijatelje sa kojima se druzis.
A drugo, po toj logici i tebi 'kipi pamet'.
Ti bre covece ocekujes od obicnih ljudi da budu lekari i to vrsni dijagnosticari?
Dal si realan?
Ja kapiram da ljudi danas kopaju (povrsno naravno) po internetu, te misle da je minimum decenija skolovanja do neke specijalizacije najobicnija glupost, ali citajuci tvoje postove po nekim drugim pitanjima nisam ocekivao takvu povrsnost.
Drugo, odakle ti uopste ideja da kod lekara idu zdravi ljudi?
Sta,toliko su dokoni, a ambulante, domovi zdravlja i klinike nam u fantasticnom stanju pa zato idu?
Dal si svestan koliko nam je stara nacija? U kakvim uslovima su odrastali i ziveli ti ljudi koji su sada po cekaonicama?
Pa cak i 'mladje generacije' nisu prosle mnogo bolje.
A moram se osvrnuti i na "besplatno"
Evo, ja cu da se slozim, idemo na americki sistem.
Samo, van svi iz klinika koje su nasledjene iz proslih vremena i gradjene novcem istih tih koji sada (navodno) zdravi sede po cekaonicama.
Jbt, za 24 godine staza, 2 puta sam radio krvnu sliku i jednom pio antibiotike 7 dana.
I sad se ti nadjes da meni i hiljadama ovakvih kao ja prosipas pricu o "besplatnom" i kako je to nemoguce.
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk