centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Pohvaljen
- 5.644
Drcela ce jos neki tender da namakne - osim ako ga ne poremete Pumpaj akcije u medjuvremenufali jos 10 milke
Ako i kada padne Sns, pucaju mu kombine
Drcela ce jos neki tender da namakne - osim ako ga ne poremete Pumpaj akcije u medjuvremenufali jos 10 milke
Sferopulos mi deluje kao najslabija karika, vrlo često mu se desi da mu je na parketu neka nasumična petorka koja po meni (doduše laiku) nema nikakav rezon.Dobric, Gedraitis, Teodosic, Braun, i naravno Kenan - raskid ugovora po zavrsetku sezone. Mozda jos neko. Ova petorica su mi sigurna za precrtavanje. Fali to nesto za korak vise.
Eventualno bih jos jednog pleja skinuo ako cr doci neko bolji od Jaga, Nede ili Bugarina.
nije ovo neuspeh, ide se polako korak po korak, do sada nisu ušli u plej aut, sada jesu, sledeće ili one tamo godine ulaze u plej off, nadamo se, itd. Bila bi greška da se otpusti trener, i da se sačuva tim. PO mogućnosti da se dovede još neko. Da li će Mićić ostati u NBA? I kolika mu je cena?Sferopulos mi deluje kao najslabija karika, vrlo često mu se desi da mu je na parketu neka nasumična petorka koja po meni (doduše laiku) nema nikakav rezon.
Inače, ne sviđa mi se ovosezonsko Kalinićevo izdanje. Mislim da je imao prevelike oscilacije u gomili mečeva, uglavnom zbog gubitka fokusa kada uđe u konstantnu raspravu sa sudijama. Desilo mu se par puta i da mu je zalaganje bilo ispod svakog nivoa.
Kog kluba?Za 3 dana je novi košarkaški Večiti derbi, do tada će se sve ovo zaboraviti.
Ko je navijač, navijač je kluba, a ne rezultata. A kod nas taj navijački kult skoro pa ne postoji, nego kada pobedimo - idemo do finala i osvajamo, kada izgubimo, onda smo najgori, kraj sezone i sve treba da otpustimo. Po Evropi, klubovi, fudbalski i kosarkaski i koji ne igraju evropska takmičenja imaju navijače koji vole te klubove i navijaju i kada gube i kada pobedjuju, jer su to navijači i kult navijanja.
Ako ova sezona za KK Crvena Zvezda prodje uspešno, a to je sve, samo ne sigurno, na leto čeka dosta promena, ako se opet želi iskorak. A te promene neće biti samo u igračkom kadru, nego u na drugim poljima. Cena loše selekcije igrača, sezonama se sa debelom kamatom plaća.
Kog god. To što ti Zvezdu iz nekog svog razloga ne smatraš klubom ili ovde pokušavaš da budeš zanimljiv sa nekim trulež-forama, to je nešto drugo.Kog kluba?![]()
Dobric, Gedraitis, Teodosic, Braun, i naravno Kenan - raskid ugovora po zavrsetku sezone. Mozda jos neko. Ova petorica su mi sigurna za precrtavanje. Fali to nesto za korak vise.
Eventualno bih jos jednog pleja skinuo ako cr doci neko bolji od Jaga, Nede ili Bugarina.
Mora da se salis...По мојој грубој процени, од 2017е, од како се редовно игра Европа, из Звезде је противзаконито извучено око 200-250 милиона евра.