Šta je novo?

Sportski događaji

Nisam ni na koga ljut i nikome ništa ne zameram. Momci su se borili, jesu i grešili i bilo je tu još nečega. Mnogo mi je krivo što borba ovih igrača, iako nikoga, osim sebe za neke stvari ne mogu da okrive, nije nagrađena. Ali to je sport i to je život u ostalom.

Ima i, što kaže kolega, imena koja naredne sezone u timu ne bi trebalo da se nadju, ne jer se ne zalažu, nego oni ne mogu da pruže ono što Zvezdi treba. Ali o tome ima vremena za diskusiju.

Osmi i deseti budzet, a deseta i dvanaesta pozicija na tabeli.

Kakva sramota za zemlju kosarke, mi bi trebali da pravimo rezultate daleko bolje od budzeta koji imamo zbog struke, tradicije, talenta, visine...

1000032699.jpg

Морају се вентили друштва запушити, мора доћи до пуцања и ресета. Мора се комуњарски двојац угасити и ослободити српски спорт од њиховог хегемонизма.

Vucic naredio da RTS pusti prenos meca da se uslihta gledaocima i skrene paznja sa protesta ispred RTS-a, Strazbura, Kraljeva...

Ali opet autogol 4D sahiste, gledaoci su mogli da vide kako su 50 miliona evra baceni i gubi se od tima sa duplo manjim budzetom, dok drugi blizanac ni do plejina nije dogurao.

Plejin je inace jedna izmisljotina da se igra jos utakmica i uzme jos para. Sad ce ispasti kao da su se plasirali u plejin i nije neuspeh, a realno su deseti i to je to.

Nije to samo za Zvezdom, mrzim to i NBA-u, igras cele sezone i tu gde si na tabeli - to ti je to, a ne da se prospe citava sezona u jednoj utakmici. Deseti si, ispao si, dovidjenja.

Drago mi je zbog Pariza. Igraju najlepšu košarku ove sezone. Francuska je buduća sila broj u košarci.

Mi za 10 godina nećemo imati reprezentativnu košarku. Nema nijednog igrača do 25 godina za koga možete reći da je zvezda ili nosilac igre nekog EL tima. Zvezda je prepuna domaćih i stranih matoraca. Redovno gube mečeve zbog promašenih slobodnih bacanja i nerezonskih šuteva. Kenan ispaljuje trojki za 10 metara preko ruke, lopta se odbija do igrača Bajerna, sledi kontra i 2+1. Jago da trojku, a onda nakon toga igrač prođe pored njega kao brzi voz. U sledećem napadu, gubi loptu, juri igrača i faulira ga pri polaganju. Opet 2+1. Tako cele sezone.

Treba prestati finansirati klubove, neka igraju Fiba LŠ. U ovako siromašnoj zemlji, novac se rasipa na klubove koji ne donese rezultate.

Vrh