Šta je novo?

Sportski događaji

Znaci, bice vrh navijanje i pravi domaci teren.

Rekoh ja da nista od ovog Partizana i da ne moze ovako. Vreme je da se okrenu obavezama u domacem prvenstvu 🤣

Znaci, bice vrh navijanje i pravi domaci teren.
Neće biti kao ti želiš, koncetrisaće se kop nedge drugde u hali, to je sigurno, a i ostali će biti veoma privilegovani.

Nešto je došlo na ruku, nešto ne. Pobeda Makabija protiv Bajerna i panatinaiksoa protiv Monaka, svakako je na ruku. Real je dobio Pariz, to nije na ruku, kao Barselona koja je dobila Fener.

Partizan je porazom od Ćalgirisa izgubio šanse za play-in. Ako Vitrus sutra pobedi Armani(u šta ne verujem iz više razloga, a voleo bi isto tako iz više razloag), onda u zadnjem kolu niko neće moći ni da udje u play-in, ni da ispadne. Ostaće samo pitanje, da li ce se neko izboriti za direktan play-off, a ko ide u play-in.

Protiv Efesa sutra, nas 16000 moramo da budemo kao 26000. Za nas, zvezdašku javnost, ovo je finale.

Posto dolazi bolje vreme, da ostane zabelezeno ovo drzavno pranje para u zemlji kosarke sa nula rezultata

1000030775.jpg

U isto vreme sa druge strane okeana

Poslednja izmena:
Meni se čini da neće niko u Play-in. Zvezda je zaslužila ulazak u 10, ali ko zna. Sve zavisi od početka meča. Ako se krene u neizvesnost, to naši timovi redovno gube.

Željko je prevaziđen trener. Košarka se mnogo promenila, a on i dalje živi u vremenu Dijamantidisa i Batista. Pogledajte Pariz, tri teška gostovanja i tri fenomenalne utakmice. Pariz je zaslužio i nešto više od play-in-a. Nekada se to zvala divlja košarka, ali danas je to obrazac kako treba igrati. Drugo, nema Partizan igrače za velika dela. Ovo je max Partizana.

Neće biti kao ti želiš, koncetrisaće se kop nedge drugde u hali, to je sigurno, a i ostali će biti veoma privilegovani.

Nešto je došlo na ruku, nešto ne. Pobeda Makabija protiv Bajerna i panatinaiksoa protiv Monaka, svakako je na ruku. Real je dobio Pariz, to nije na ruku, kao Barselona koja je dobila Fener.

Partizan je porazom od Ćalgirisa izgubio šanse za play-in. Ako Vitrus sutra pobedi Armani(u šta ne verujem iz više razloga, a voleo bi isto tako iz više razloag), onda u zadnjem kolu niko neće moći ni da udje u play-in, ni da ispadne. Ostaće samo pitanje, da li ce se neko izboriti za direktan play-off, a ko ide u play-in.

Protiv Efesa sutra, nas 16000 moramo da budemo kao 26000. Za nas, zvezdašku javnost, ovo je finale.
Jasno mi je da neće biti tako, uzeće ljudima karte i napraviti ćacilend na drugom mestu, a ljudi sa kartama će ostati ispred hale.

Meni se čini da neće niko u Play-in. Zvezda je zaslužila ulazak u 10, ali ko zna. Sve zavisi od početka meča. Ako se krene u neizvesnost, to naši timovi redovno gube.

Željko je prevaziđen trener. Košarka se mnogo promenila, a on i dalje živi u vremenu Dijamantidisa i Batista. Pogledajte Pariz, tri teška gostovanja i tri fenomenalne utakmice. Pariz je zaslužio i nešto više od play-in-a. Nekada se to zvala divlja košarka, ali danas je to obrazac kako treba igrati. Drugo, nema Partizan igrače za velika dela. Ovo je max Partizana.
Dobar je Zeljko, ovi oko njega je valjaju. Bice bolje sledece sezone kad on bude selektirao tim.

Jasno mi je da neće biti tako, uzeće ljudima karte i napraviti ćacilend na drugom mestu, a ljudi sa kartama će ostati ispred hale.
Ima kop i navijači, nema Ćacilend i Ćaciji. To ne držimo, to na nekom drugom mestu moraš da potražiš.

Na severu svi, mali ćaciji,
Zvezdo bez tebe ne mogu živeti!

Ne moze ova ekipica cacija da komanduje milionima navijaca Crvene zvezde.

Jucerasnja utakmica:

1000030778.jpg
1000030786.jpg

Nije ovo demokratija. I to nije mišljenje, to su činjenice. Tako će biti zabeleženo u istoriji. Ćutanje, podmetanje i dilovi sa režimom. Sve i da nisu oni konkretno u parku, deo su cele te hobotnice. Ja i verujem da oni nisu bili konkretno u parku 15.3., to su sad gospoda biznismeni, ne prljaju oni ruke oko takvih stvari.

Ko može sebe da zovem Srbinom patriotom, a da ćuti na Rio Tinto i Generalštab? I ne, nisu oni neki mudraci koji taktički ćute i ne žele da se mešaju da ne bi stvorili probleme. Bukvalno vrte barjak sa precrtanim zastavama EU i NATO-a, teraju američkog ambasadora iz hale itd. Dakle, politički su aktivni i angažovani i nemaju problem da to iskažu.

Samo što ćute oko svega što ima veze sa aktuelnim režimom. I pomažu gde zatreba. Dakle, ćaciji.

Svi znamo da i na režimskim medijama je ista priča - može pljuvanje po zapadu i može da se fura to lažno branjenje Kosmeta, ali ne smeju nikako otimanje Generalštaba i Rio Tinto da se diraju i studenti da se brane.

Pitaj nekog stranog, neutralnog istoričara da istraži situaciji i vidi šta će ti reći. Može biti Rus, Kinez, Nigerijac... nebitno.

Informer - Ua NATO i EU
Ćaci sever - Ua NATO i EU

Informer - kopaćemo
Ćaci sever - svima su vam puna usta Jadarita

Informer - Kosovo je srce Srbije
Ćaci sever - Kosovo je srce Srbije

Informer - plenumski teroristi
Ćaci sever - ko ne skače, taj je plenum

Informer - pare od države
Ćaci sever - pare od države

Informer - zabranjeno pljuvanje režima
Ćaci sever - zabranjeno pljuvanje režima

Molim lepo da ako neće da se kao bave političkim strankama, da zapevaju sutra za spas Generalštaba na primer. Pa o Rio Tintu. Pa o Kosovu. Zašto ne bi bila puna usta i jadarita i Kosova? Ja ću rado skandirati i Kosovo je srce Srbije i Rio Tinto marš iz Srbije, kao i velika većina našeg naroda.

Poslednja izmena:
Posto dolazi bolje vreme, da ostane zabelezeno ovo drzavno pranje para u zemlji kosarke sa nula rezultata

Pogledajte prilog 234417

U isto vreme sa druge strane okeana

Još jednom o državnom pranju para bez rezultata (sa nadom da amin neće ponovo brisati postove koji mu se ne sviđaju)

Još jednom o državnom pranju para bez rezultata (sa nadom da amin neće ponovo brisati postove koji mu se ne sviđaju)

Sta je poenta - kod nas se manje peru pare?

@Beki,
Dobro, neću da ti rušim sneška, već sam ti rekao.

Ja sam radni čovek koji uredno plaća porez, komunalije, visoke akscize na osnovne životne stvari, skupo gorivo....i pored toga uredno kupim kartu za utakmicu voljenog kluba i motiv da tamo odem je isključivo bordrenje i zelja da isti pobedi - drugih interesa nemam. I tako će i večeras da bude.

Vrh