Neće biti kao ti želiš, koncetrisaće se kop nedge drugde u hali, to je sigurno, a i ostali će biti veoma privilegovani.Znaci, bice vrh navijanje i pravi domaci teren.
Jasno mi je da neće biti tako, uzeće ljudima karte i napraviti ćacilend na drugom mestu, a ljudi sa kartama će ostati ispred hale.Neće biti kao ti želiš, koncetrisaće se kop nedge drugde u hali, to je sigurno, a i ostali će biti veoma privilegovani.
Nešto je došlo na ruku, nešto ne. Pobeda Makabija protiv Bajerna i panatinaiksoa protiv Monaka, svakako je na ruku. Real je dobio Pariz, to nije na ruku, kao Barselona koja je dobila Fener.
Partizan je porazom od Ćalgirisa izgubio šanse za play-in. Ako Vitrus sutra pobedi Armani(u šta ne verujem iz više razloga, a voleo bi isto tako iz više razloag), onda u zadnjem kolu niko neće moći ni da udje u play-in, ni da ispadne. Ostaće samo pitanje, da li ce se neko izboriti za direktan play-off, a ko ide u play-in.
Protiv Efesa sutra, nas 16000 moramo da budemo kao 26000. Za nas, zvezdašku javnost, ovo je finale.
Dobar je Zeljko, ovi oko njega je valjaju. Bice bolje sledece sezone kad on bude selektirao tim.Meni se čini da neće niko u Play-in. Zvezda je zaslužila ulazak u 10, ali ko zna. Sve zavisi od početka meča. Ako se krene u neizvesnost, to naši timovi redovno gube.
Željko je prevaziđen trener. Košarka se mnogo promenila, a on i dalje živi u vremenu Dijamantidisa i Batista. Pogledajte Pariz, tri teška gostovanja i tri fenomenalne utakmice. Pariz je zaslužio i nešto više od play-in-a. Nekada se to zvala divlja košarka, ali danas je to obrazac kako treba igrati. Drugo, nema Partizan igrače za velika dela. Ovo je max Partizana.
Ima kop i navijači, nema Ćacilend i Ćaciji. To ne držimo, to na nekom drugom mestu moraš da potražiš.Jasno mi je da neće biti tako, uzeće ljudima karte i napraviti ćacilend na drugom mestu, a ljudi sa kartama će ostati ispred hale.
Ja ti rekoh, a ti na svoje pogrešno mišljenje pravo imaš, ovo je demokratija.Na severu svi, mali ćaciji,
Zvezdo bez tebe ne mogu živeti!
Još jednom o državnom pranju para bez rezultata (sa nadom da amin neće ponovo brisati postove koji mu se ne sviđaju)Posto dolazi bolje vreme, da ostane zabelezeno ovo drzavno pranje para u zemlji kosarke sa nula rezultata
Pogledajte prilog 234417
U isto vreme sa druge strane okeana
Sta je poenta - kod nas se manje peru pare?Još jednom o državnom pranju para bez rezultata (sa nadom da amin neće ponovo brisati postove koji mu se ne sviđaju)
![]()
Partizan i Zvezda u raljama finansijskih izveštaja - ima li košarke bez države
'Državni projekat' - omiljeni atribut koji navijači Partizana i Crvene zvezde u raspravama vole da prišivaju drugoj strani, optužujući je da navija za klub koji favorizuje vlast, nakon finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu sa tribina i kafanskih stolova sišao je u salu za konferenciju, jutro...www.rts.rs
![]()