Najbolja petorka Evrolige razbija svu mitomaniju oko iste. Kao NBA je cirkus, a ovi NBA otpaci nisu.
Evroliga mu dođe kao neki diktatorski režim koji prodaje šuplju priču svom narodu da je kod njih najbolje, dok je to sve samo ne istina. Oni propadaju i truli su, mi rastemo...
Da igraju Dijamantidis, Spanulis, Bodiroga... pa i ajde nekako, ima sta da se vidi i neka alternativa da se ponudi, ovako, ovde imamo:
1. Amerikanac, nije ni draftovan, nije ni prismrdeo NBA-u
2. Bugarin sa bugarskim stilom igre, ni ne vodi loptu, samo šutira. Deluje genijalno, samo što... prošle sezone je otišao u NBA i naravno propao i sad se vratio ovde i opet prodaje muda za bubrege na daleko nižem nivou košarke.
3. Amerikanac, NBA otpadak, odigrao 9 utakmica u NBA-u i izbacili ga
4. Amerikanac, NBA otpadak
5. Amerikanac, NBA otpadak
I mi smo se priključili ovom cirkusu pranja para i tripovanja na kao neku atmosferu, da se ovde kao igraju odbrane i postoji taktika...
Dok Miško lepo sprema i pakuje igrače i šalje ih u profesionalnu ligu i ostvaruje višemilionski profit, a blizanci, realno, posluju sa višemilionskim minusom, osim što država, odnosno mi, to plaćamo.
Blizanci Jokića nisu videli jer su dovodili Džinga Tungu Bungu iz Senegala koga je otpustio Memfis posle dva treninga, a mi mu ponudili milione. Kako možeš da ne vidiš Jokića? Ne moraju da prepoznaju da će biti najbolji igrač sveta, samo moraju da imaju skauting svuda i kad vidiš lika koji ima preko 210 i zna da hoda, odmah da dovodi jbt.
Košarka ode dalje, mi se zaluđujemo.
Jović, opet Megin igrač, se vratio napokon na teren posle povrede:
Dečko ima 21. godinu, odmah posle povrede ga stavljaju u tim u plejofu, ima već i dve medalje sa reprezentacijom. Zašto nije bio u Zvezdi i Partizanu, odigrao dobru sezonu, a plaćali bi ga fazon 10k evra godišnje i onda otišao u NBA i mi uzeli lovu? Ne, nama igraju Daum i slični. Bolji je Jović bio sa 18 godina od njega. A i da nije, a jeste, bolje uzeti kintu razviti igrača, uložiti lovu u nove mlade igrače, a da li si deseti ili petnaesti, isto ti.
Mega otpremila Markovića za NBA ove sezone, ali blizanci kao igraju odbrane i pravu košarku... ne znam samo otkad je prava košarka da nema šta da se vidi i da nema nijednog majstora košarke na terenu.