Šta je novo?

Sportski događaji

Koštalo je to što nema lidera, mnogo puta do sada, što u zavrsnicama, što ovako...Taj lider ne mora samo da pogodi koš za pobedu, on treba i za mnoge druge stvari.

Šta tačno znači "lider"? Koji bi igrač iz Evrope mogao biti primer "lidera" koji nedostaje ovoj Zvezdi?

#nismoisti

Ispred RTS-a večeras

1000031518.jpg

Жељко само ради као и целе своје тренерске каријере - Узима проценте од довођења играча и зато је и имао у четири сезоне 5 нових тимова.

Е сад, проблем је што више није време Пао-а па да у целој Европи буде 5 озбиљних тимова и само један или два који могу да му финансијски парирају.

Aba liga je do skoro bila porodično, neozbiljno i neprofesionalno takmičenje, a Evroliga je bila ozbiljno. Sada više Evroliga nije važna, a Aba liga ima draž. Odjednom više nije pokazatelj ko je šta postigao u Evroligi, kao što je to bilo slučaj prošle godine.

Jedni aršini kada sam ja u nečemu bolji, a drugi kada si ti u nečemu bolji.

Zvezda je u play-in-u, kako god. Protivnik je taj, koji je, crtu cu da podvučem što se Evrolige tiče, posle zadnje utakmice u pomenutom takmičenju za ovu sezonu. Prvi protivnik, videćemo da li će biti i jedini je Bajern, ekipa koja, smatram da može da se pobedi, bez obzira na fijasko koji je dozivljen tamo pre par nedelja. Krenulo se sa mislju: ,,Ovde smo ih rasturili, pa ćemo i tamo". Kad ono, medjutim!

Za sada:

1744743987726.png

Greške se prave, ali energija postoji i želja se vidi. Svaka čast za ovaku podršku kolega sa tribina dvorane u Minhenu i zbog toga što su u ovolikom broju došli i zbog načina na koji bodre tim. Sve vreme se čuju.
'AJDE, IGRAJ I BORI SE 'AJDE !!!

Kao što rekoh, energija postoji, ima grešaka, ali i protivnik greši bar toliko da prednost postoji. I u drugoj utakmici, za sada zeljen rezultat.

1744745151976.png

Kompletno drugo poluvreme je ostalo. Ne sme da se padne, odbrana mora da se pojača.

Kao što rekoh, energija postoji, ima grešaka, ali i protivnik greši bar toliko da prednost postoji. I u drugoj utakmici, za sada zeljen rezultat.

Pogledajte prilog 235506

Kompletno drugo poluvreme je ostalo. Ne sme da se padne, odbrana mora da se pojača.
Kako na drugoj zeljen rezultat? Meni se cini da bi mi protiv pariza imali sanse, a da u madridu bas teska prica, pogotovo kad se uracuna i ljubav sudija prema belom dresu.

Kako na drugoj zeljen rezultat? Meni se cini da bi mi protiv pariza imali sanse, a da u madridu bas teska prica, pogotovo kad se uracuna i ljubav sudija prema belom dresu.

Izvini, obrnuo sam. Naravno da ćemo sa Parizom laške. A za to nam treba da Pariz izgubi. Real u Madridu je svakako Real u Madridu i dalje je sve rečeno bez da se kaže. Ali Pariz je kao i Bajern, Indiana Dzons ekipa. Mogu da razmoniraju Real, a može da ih pregazi Virtus.

Vrh