Skroz blentava pedstava. Nikad niko opusteno kao Brazlici:Nakon superdekadentnog megakič političkog marketinga koji tradicionalno preskačem, pogledao sam malo olimpijsku priredbu, radi zagrevanja.
Ispratih drugo poluvreme basketa, rezultat mi se dopao. Oziji tečno i opušteno (bez povređenog Eksama), Španjolci traljavo i nemaštovito.
Pogledajte prilog 206216
Novak imao lagano zagrevanje protiv simpatičnog Metjua, a namestilo se i da osvoji jedan gem, na čemu se šmekerski zahvalio protivniku.
Beki zna, ali neće da kaže. Mi što pitamo smo malko priglupi.а што имамо две теме?
Digli su ruke u drugom poluvremenu kad su videli da je potreban nadljudski napor i suterski talenat koji nemamo da bi ih pobedili. Ali to je ok......treba biti svez za naredne utakmice.Da li smo mogli da pobedim Amerikance i ako jesmo, zašto nismo?
Amerikanci svakako nisu reper, pošto su trenutno apsolutni favorit protiv bilo koje druge košarkaške reprezentacije, pa i nas. Nisu nepobedivi, naravno, mogu i oni da odigraju slabije, da im naiđe takav dan, da neka od ekipa tipa Srbija, Španija jednostavno tog dana igra dobro na obe strane, kao što naša reprezentacija ovog dana na strani odbrane nije odigrala kako treba protiv ovakve ekipe. Da jeste, da li bi pobedili? Pa verovatno ne bi, ali i kada izgubite,...Poraz je poraz, kakav god da je, boli, ali bude bar malo lakše kada ste dali sve od sebe, u smilsu da ste igrali čvršću odbranu sa više faulova. Napad je mogao bolje, ali ne nešto znatno, odbrana je svakako mogla mnogo bolje.
Tako da nas oni nisu pobedili samo zato što su bolji, dobrano smo im i mi pomogli u tome lošom odbranom.
Mora da se pruzi ruka Amerikancima, pocenili nas nisu, bili su ozbiljni i motivisani i na kraju se videlo, veoma srećni, zato što su u svom cilju uspeli.
E, ali ovde smo pre neki mesec imali tvrdnju da se u Evropi igra bolja košarka nego u SAD...
Ajajajajaj
A Kinezi bolje od nasAl mi pikamo bolje ulični basket.
Pa da trokorak ekipa.E, ali ovde smo pre neki mesec imali tvrdnju da se u Evropi igra bolja košarka nego u SAD...
Ajajajajaj