Vox91
Expert
- Učlanjen(a)
- 17.08.2017.
- Pohvaljen
- 11.780
Je l realno da ga ovaj mali zalizanko odmah prekida čim je čuo tu strašnu i bezobraznu reč - sex Ko da je 15. vek, ovaj RTS je dno..Ovo je pravi termin sto sam ti rekao
Je l realno da ga ovaj mali zalizanko odmah prekida čim je čuo tu strašnu i bezobraznu reč - sex Ko da je 15. vek, ovaj RTS je dno..Ovo je pravi termin sto sam ti rekao
Porediti Radeta Bogdanovića koji uvek govori jasno i koncizno, pravo u centar i bez dlake na jeziku sa onom budaletinom, plaćenikom i lažovom Đurovićem je jeres.Ovaj rade je klasicna starleta, u rangu vlade djurovica u kosarci ili miroljuba petrovica. Daj da lupetam nesto kako bi mogli da me zovu i dalje, narod ionako voli budale. O ljudskim kvalitetima tek bi moglo da se diskutuje
I jednom i drugom nista ne valja samo kritika i kritika, jedan je ostao u doba sibenke a drugi u nekom svom vremenu pre 20 godina. Neka gospodin preuzme reprezentaciju pa neka nam pokaze kako se to radi. Dal je neko placenik i lazov ,dezerter ili pak nasilnik ne znam ,imaju istrazni ograni koji su placeni za toPorediti Radeta Bogdanovića koji uvek govori jasno i koncizno, pravo u centar i bez dlake na jeziku sa onom budaletinom, plaćenikom i lažovom Đurovićem je jeres.
nego volim tu tezu kako je rts potpuno režimski, ali eto slobodarski rade isključivo snagom sopstvene časti opstaje tamo već ko zna koji reprezentativni ciklus i govori u ime svakog poštenog ljubitelja fudbala. na šta li me podseća ta teza...NA PROLEĆE VAR I PREVARE
Rade Bogdanović ne vidi Partizan kao šampiona Srbije. Veruje da sledi Zvezdino proleće:
– Liga je jako loša. Nema potrebe da se pretvarmo da ne vidimo da se ovde lopta gura, a ne šutira. Pokušava da se kopira evropski fudbal. Partizan će da bude prvi do kraja jesenjeg dela sezone, a na proleće neka mu je Bog u pomoći. Zvezda će da bude šampion. Ova vladajuća struktura u fudbalskom klubu ne može da podnese da ne bude blizu kase i novca Evropske kuće fudbala. Videćete VAR i prevere, videćete mnogo što šta od onog što smo već viđali na fudbalskim terenima – zaključio je Bogdanović
učinilo mi se da sam u bloku reklama video cica macu...INTERVJU: Rade Bogdanović – Fudbalom vladaju kladionice i menadžeri, novac je ključ!
Ne postoji način da iz ovakvih likova klubaštvo ne izbije u svakoj situaciji...dobro, ja razumem grobljake, rade bogdanović se upisao zlatnim slovima u anale avangardistike onomad i rezervisao gtr mural. a oni tamo vazda nisu bili probirljivi...
nego volim tu tezu kako je rts potpuno režimski, ali eto slobodarski rade isključivo snagom sopstvene časti opstaje tamo već ko zna koji reprezentativni ciklus i govori u ime svakog poštenog ljubitelja fudbala. na šta li me podseća ta teza...
+
učinilo mi se da sam u bloku reklama video cica macu...
starleta je zapravo dosta precizan opis ove koloritne tv pojave.
I jednom i drugom nista ne valja samo kritika i kritika, jedan je ostao u doba sibenke a drugi u nekom svom vremenu pre 20 godina. Neka gospodin preuzme reprezentaciju pa neka nam pokaze kako se to radi. Dal je neko placenik i lazov ,dezerter ili pak nasilnik ne znam ,imaju istrazni ograni koji su placeni za to
Вероватно Нишки тражи да му се исплате паре.
Na dve utakmice nismo imali nijednu. Moguće da je to dosad neviđeno, mada ne znam kako je izgledao ukupan učinak Zaira 1974.Bruka i sramota, ukupno mozda 3,4 sanse smo imali na celom prvenstvu.