Kod mene ta priča: ,,Mi smo mali i jadni, država nas degradira, mi smo pastorak, daje više Zvezdi, jer je mezimče, ali mi se volimo i sa ljubavlju prema Partizanu postižemo rezultate,...", jednostavno ne može da prodje. Možda nisam nešto preterano pametan, ali nisam izlapeo toliko baš, da ova priča prodje. I nemam ništa protiv onih koji su u to ubedili sebe da je to tako, jer u to hoce da veruje. I neka veruje, njegovo je pravo.
Svašta ću napisano od grobara da procitam, na to sam navikao i ne iznenadjuje me, ni malo. Od ljudi koji navijaju za klub koji se jedan dan gasio - sledeci pravi evroligaski klub sa istim takvim igracima i najtrofejnijim trenerom Evrope, a nije se fuzionisao ni sa kim, tvrde da nije na neki drugi nacin dobio novac da bi se sve to izvelo, nego je sve od ulaznica i ljubavi,...Dobro, bilo je tu ,,nekih para" od države, ali to je ,,ništa" u odnosu na ono koliko dobija Zvezda...Dokle bre više ta priča: ,,Mi nemamo, ali živimo od ljubavi" Gde to ima? U kojoj bajci? Ja znam da ne može u životu, a gde može, ne znam ni pomocu kog carobnog stapica je to napravljeno u Partizanu,...I oni ce da pricaju o tome kako je Zvezda sacuvana i pomocu cega? Možda neko drugi može, oni ne mogu. Njihove reči nemaju težinu, za mene.
Za vreme Zvezdine dominacije, Partizan ima evroligaski, dobar tim i igra to takmicenje, sa najtrofejnijim trenerom Evrope, nije ugrozen, ima prospretitet.
Za vreme Partizanove dominacije, Zvezda je zaboravila kako izgleda borba za prvo mesto u vecini slucajeva, pa i ia drugo. Evroliga ni u mislima. Po neko evropsko takmicenje nizeg ranga sa losim rezultatima, po neki osvojen kup za skoro 15 sezona, zalagan klupski grb, odnoseni kosevi sa Kalemegdana, cesto borba za opstanak u ligi,...Fuzija sa FMP-om koja je bila jedini nacin da klub nastavi da postoji. Ali Partizan ni tada ,,nije imao imao para", nego je ,,sve pokretala ljubav i Dusko Vujosevic sa Predragom Danilovicem je sve to vukao kako je znao, jadan i sirot". Država je i tada ,,Sve davala Zvezdi, a Partizanu nije pruzala podrsku koju je zasluzivao".
Eh, taj Partizan, taj magični klub i velika ljubav...Čudo, u svetu neviđeno.
Ja sam ponosan kao Zvedzin navijac, jer rezultat kakav je trenutan ove sezone sezone u svim takmicenjima protiv tima kakav je Partizan je uspeh i za ponos. Nadam se da ce do kraja sezone da bude još bolje. Poslednje Radonjiceve sezone, kada je Zvezda osvojila 3 trofeja, a Partizan nijedan, a na papiru je imao bolji tim, bio je takodje mnogo veliki uspeh. Prosle sezone, Partizan takodje na papiru bolji tim. Za ovu ne mogu da kažem da bolji na papiru, nije ni velika razlika u kvalitetu dva tima, tu je nedge.