Tako je. Ostoja i Željko svako jutro gostuju po televizijama sa nacionalnim frekvencijama i pričaju svakakve laži šireći mržnju.
Ne pratim da li gostuju, pa ne mogu da kazem, ali ono sto mogu je da ti ljudi i jos neki funkcioneri Partizana pokusavaju da vređaju inteligenciju mnogim ljudima. Ne vredjaju onima koji i sami hoce da veruju u ono sto oni plasiraju, pa su i sebe ubedili da je to istina.
U čemu sam ja kao čovek i navijač iznad mnogih na tvojoj strani? Ja nikada ne bi voleo da se tim vecitog rivala ugasi, koliko god da sam veliki Zvezdin navijač. Derbi se ceka, za tu utakmicu zivi navijač, tada sve staje u tu utakmicu koja se tog dana igra. Poraz u derbiju najteze pada, ali zato je pobeda najveca i najvrednija, nebitno da li je borba za trofej ili neka druga faza sezone. Kao Zvezdin navijac, ne mogu da zamislim da vecitog derbija i pobede nad Partizanom nema, a to moze da postoji samo, ako postoji taj drugi klub. Sa vase strane kulja mržnja, ali to nije ona navijacka mrznja koja moze nekako da se podvede pod ,,normalnu" i folklor navijanja, to je ona u bukvalnom smislu bolesna mrznja, cast izuzecima. Vecini vas, uvek su drugi krivi kada izgubi vas tim.
Moze meni biti krivo 100 puta kada izgubim od tebe. I krivo mi je, ne volim da gubim, sto je i normalno. Ali ako nisam igrao dobro, a ti jesi, koliko god mi bilo tesko, pruzicu ti ruku i reci: ,,Bravo majstore, bio si bolji danas!" , jer je to sportski i u redu! A necu da kazem: ,,Ostetio me sudija u 2-3 navrata, skandirali navijaci protiv mene,...i to su razlozi poraza, a u utakmici u kojoj moram da igram dobro na nekom nivou, igrao sam 40% od tog nivoa. Onda glavni krivac nije sudija, sve i da me je ostetio, nego ja, jer nisam igrao dobro. Ali to je mentalnom sklopu prosecnog grobara tesko da prihvati, skoro nemoguce i na kraju im je za poraz kriva Zvezda zato sto postoji.
I prica o Partizanu kao državnom pastorku, koja se plasira od strane onih koji u to hoce da veruju...A Partizan je takav državni pastorak, da bi se mnogi mezimci odmah menjali sa njim.