Šta je novo?

Sportski događaji

Nemamo direktan prenos od strane urednika ove stranice?

Posle Zvezde danas taman pomislih vau, video sam nešto jedinstveno u pola veka gledanja! A onda, ovo. :D

NBA Luca.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=807741#p807741:ta1yg7l2 je napisao(la):
Kokili » Ned Dec 27, 2020 8:37 pm[/url]":ta1yg7l2]Nemamo direktan prenos od strane urednika ove stranice?

Zamisli...danas nema direktnog prenosa.

Bilo kako bilo...Ovo je, bez obzira na sve lose stanje u timu, nevidjena bruka. Ovakvo nezalaganje, najlosije odigrana (ako moze tako da se kaze) utakmica u sezoni. Pa...12 amatera bi ovo bolje odigralo i sa manjom razlikom bili pobedjeni, ali bukvalno. Ova utakmica je samo dokaz koliko ce Radonjic da ima posla. A vecina igraca, mozda tek po neko ne, treba da se zapita da li i dalje zasluzuje da nosi Zvezdin dres i sta to znaci.

Igokei svaka cast, sve cestitke na pobedi, pruzam ruku, bili su, ne bolji, nego...Nemam rec za razliku u danasnjoj utakmici u kompletu svih stavki.

Ja mislim da je Zvezda od svih ekipa u Aba ligi mnogo kvalitetnija, kosarkaski. Medjutim organizaciono i ljudski je mozda na poslednjem mestu. Poraz je za ljude, Bogu hvala, na tome niko nece mnogo da zameri. Ali ovakav odnos prema igri i timu je za svaku osudu. nece ovaj poraz da ostavi vece i nenadoknadive lose posledice po tabelu, to je najmanji problem i samo neka je ovo kraj loseg perioda, to bi bilo odlicno. Ali ne deluje mi tako.

Da u 5 dana igras dve utakmice u obe budes ,,pociscen", sto bi Amerikanci rekli...Ali ne jer je razlika u kvalitetu tolika, pa nisi mogao vise da pruzis, nego zbog svog nezalaganja i neborbe za klub ciji si igrac...To je sramota. Vecina da stane tako u dresu ispred ogledala i da sebe iskreno pita: ,,Da li ja zasluzujem da nosim ovaj dres?" Ako je odgovor ne, to je posteno i neka idu uz sve najbolje zelje za dalje. A ako je odgovor da, onda radikalno nesto mora da se promeni. Ako je ova utakmica bila okidac za to, onda mi ovog poraza kao poraza i izgubljenih bodova, uopste nije zao.

Ovo više ne ide ovako, poditno kupiti još dva pleja, centra i jednog sudiju...

Zaboravio si da napises da treba trener kome ce da bude dozvoljeno ono sto je bilo Vujosevicu za vreme dominacije Partizana. Tada sigurno ovakvih problema ne bi bilo.

Ono sto mislim da je dobro, je sto je Hol na izlaznim vratima posle Terija, koji je vec prosao kroz ista. Za ,,popravku" treba vreme. Lojd i Volden svakako ostaju. Rit takodje ima zasto da ostane. Misljenja sam da ce Radonja da nekako dovede O Brajanta u red. O Kolomu, a tek o Noku je rano da se prica.

Najgore je kada se angazuje stranac za nesto sto u Aba ligi moze da pruzi prosecan KLS kosarkas. A u EL jedva da se primeti da postoji.

Ja sam ubedjen da bilo koji plejmejker nekog tima iz Kosarkaske lige Srbije moze da igra ovako kako igra Hol.

I sada citam da je hendikep sto veceras protiv Panatinaikosa nece igrati Simonovic, Noko, Hol i Lojd.

Lojd je Zvezdin najbolji igrac i to je svakako veliki problem.
Za Noka je bolje da za vikend saceka Zadar, pa da se na toj utakmici uklapa u tim.
Izostanke Simonovica i Hola, do duse iz razlicitih razloga ne smatram velikim hendikepom.

Najvaznije je da je Zvezda pobedila. Pa dalje mozemo lakse da pricamo...

Radonjiceve promene se vide koliko je za ovo kratko vreme moglo, ruku na srce, ide na bolje...Svi igraci koji su ulazili u igru su i postizali poene, dvocifreni Volden, Dobric i Kolom, ostali jednocifreni. Velikih 5 poena za Radanova, drago mi je da je dobio svoju sansu, konacno.

Jasno je meni, a verovatno i vama da ovaj tim Panatinaikosa moze sigurno duplo bolje, nego sto je pokazao veceras. U to ne racunam igru pred kraj su se trgli i napravili neizvesnost, ali nasi igraci su imali malo pameti, a malo i srece, pa je jezicak na vagi prevagnuo na stranu Crvene Zvezde.

Ima tu i dalje mnogo sto sta za popraviti, na primer prazne hodove dugo vremena i napade bez ideje kojih je i veceras bilo. Treca cetvrtina, samo 9 poena, to je 4 pogotka, da kazemo...Vaterpolo karakteristika. Ali odmah i sada ne moze sve, to je jasno. 

Zvezda je sada na 15. mestu,...Ima jos dosta do kraja da se igra, 17 kola, tek je na pola ligaskog dela. Poceo je Dejo iz velikog minusa, necu da zamerim ako ne uspe da udje u top 8, ali verujem da ce dati sve od sebe da do toga dodje.

Za vikend je utakmica sa Zadrom, kod kuce, koji nikako ne sme da se poceni, ali moze da se iskoristi da se Noko uhodava. Pa onda Fener kuci, Cibona kuci, pa gostovanje Realu.

Nova godina, ali pauze nema. Vec za vikend Zadar, pa za Bozic, takodje kod kuce Fenerbahce, koji mora da padne kao Zalgiris pre 22. godine na isti dan.

Tada je Zvezdi pomogao, ne mogu da kazem da nije, Vlade Divac, ali ta njegova pomoc je kostala Zvezdu kao Svetog Petra kajgana. I posle je rekao da mu je zivotna greska te dve odigrane utakmice za Zvezdu. ,,Koja i kakva zivotna greska..." , mislim sebi, ,,...naplatio si ti to sa debelom kamatom, veliki grobaru". I nemam nista protiv sto je to naplatio, usluga se placa, niko Zvezdu nije naterao da ga angazuje. Zivotna greska bi mozda bila da je to uradio iz iskrene zelje i ideala da pomogne Zvezdi. Ovako, ta izjava je cisto du..glavcenje i pro..ravanje.

Novi pomocni trener i prvi zamenik Dejana Radonjica je postao Goran Boskovic, koga pamtim po onom nesrecnom finalu 1999/2000, kada mu je skoro pa pod kosem ispala lopta, a imao je sansu za izjednacenje i produzetak. I grobari pobedise 3:2 u seriji. To i danas nisam prezalio. Bio je to poslednji Zvezdin tim koji je bio jak, a sastavljen samo od domacih igraca. Posle te sezone je krenuo sunovrat. Te sezone Zvezda je igrala Evroligu, a sledece se borila za opstanak. Ali to je sve bilo regularno, kao i skoro 15 godina dominacije Partizana, sve je to bilo cisto i posteno.

Za to vreme osvojen je tek po neki trofej domaceg kupa, najavljivane su promene, jacanje, stvaranje mocnog tima, ali sve do proslog mandata Dejana Radonjica, na temeljima koje su postavili Svetislav Pesic i Vlada Vukojicic, koji ne treba da budu marginalizovani, nista od toga nije bilo.

I onda dodju grobari i kazu da je drzava sada njima maceha...Gospodo grobari, kada vi 15 godina budete trunuli i kada budete pred ispadanjem iz lige i gasenjem, onda tako nesto mozete da kazete. U vreme kada vam je drzava maceha, vi imate (realne) planove da se vratite u Evroligu. A Zvezdi u ono vreme, kakva crna Evroliga, Uleb i posle Evrokup bejahu misaona imenica.

Kad se samo setim, jedne sezone navijas u Evroligi protiv Zalgirisa, a posle dve isto tako protiv Lovcena koji Zvezda pobedjuje 75:74, a i protiv Zdravlja iz Leskovca koje se pobedjuje jedva u produzetku. A od koga je sve Zvezda gubila, da ne spominjem.

Bilo, ne ponovilo se...

Ali poredjenje sta znaci sistem i trener...Partizan prosle sezone i sada ovde...Skoro isti tim, ali onaj prosle godine je imao sistem, ovaj jos uvek nema, a rezultati su mnogo drugaciji. Za Zvezdu u tom smislu dok je bio Obradovic, a sada je Radonjic, jos je rano za zakljucke, videcemo jos.

Bajern sada nema neki vrhunski tim u odnosu na druge, mnogi imaju bolji. Ali dobar trener mnogo znaci i rezultati su tu.

Slaba je i najjaca kuca, ako nema dobrog domacina.

Crvena Zvezda je odigrala utakmicu protiv Zadra i pobedom pocela godinu. Ovako kao juce igra treba da izgleda, rutinski i sigurno, kontrola meca tokom celog dela. Noko je debitovao, do duse nije pokazao Bog zna sta, ali jos je rano za utiske. A vide se i ostale promene. Radanov ce posle ovih partija svakako biti cesce u rotaciji, a nece biti grejac stolice pored klupe, osim kada zbog necega nema ko da bude u sastavu, pa mora on, sto je bilo dok je Obradovic bio trener. Juce je vezao nekoliko dobrih poteza, steta je da takav igrac ne igra. Treba mu davati sansu, pa i na racun nekog standardnog igraca. Rezultati se postizu dobrom igrom, a ne imenom i prosloscu. Uskokovic eto, juce nije ubacio nijedan poen, ok, ali pored Radanova i njega, koji ce sugurno kroz neku utakmicu i vise pokazati, Hol je apsolutni visak. Kada pricamo o strancima, Rit mi se svidja kao igrac, jer ume da provede malo na parketu, a za to vreme ubaci poena bar onoliko koliko je munuta bio na terenu, a uradi i jos po neki dobar posao. Ima za jednog kombo 4-5 igraca, prilicno dobar sut, a ume i poput beka da izvede prodor. I medju manje placenim strancima je. Kolom se popravlja i dize formu iz utakmice u utakmicu. Njegova bolja forma ce sigurno doprineti vecem doprinosu Kuzmica, Noka, Kuridze, Simanica, Rita i O Brajanta. Sta tim sto su prva dvojica klasicne petice i mnogo zavise od pleja, a ostala cetvorica su kombo 4-5, ali mnogo vise 4 na kojoj poziciji mogu da budu vise iskorisceni, iako svi mogu na 5-icu, kada nema drugog resenja. Juce sam posle dugo vremena video na parketu kod Zvezde svih 5 domacih igraca, sto dugo nije bilo. Vise je poceo da doprinosi Dobric, sto mi je takodje drago, a imali smo prilike da opet vidimo Laziceva spasavanja lopti koje idu u aut, efektnim i fanaticnim potezima kao nekad.

Sto se tice Aba lige, ostaje neodigrana utakmica sa Cedevitom Olimpijom, koja ce biti odigrana naknadno, a za Bozic, 7. Januara, u Beograd dolazi veliki duznik iz prvog dela sezone Evrolige, pojacan Markom Guduricem, Fenerbahce. Tezak protivnik, bez obzira na njihovo ne bas ocekivano izdanje ove sezone, ali to ne znaci da ne treba da se ocekuje teska borba, naprotiv. Pobeda je svakako veliki imperativ, ako Zvezda ima kakav-takav plan da ostane u trci za top8 Evrolige, koji sada deluje vise nerealno, nego realno, ali i to uz 2-3 vezane pobede, a sto ce opet biti vrlo tesko, moze da se promeni. Dolaze teske utakmice, posle ove sa Fenerom, Aba liga, dolazi Cibona, pa ide paklena nedelja u Spaniji, gde Zvezda gostuje Realu i Valensiji, gde bi na jednu pobedu odmah pristao, a sto ne znaci da ne se ne treba boriti za obe. Posle toga u Aba ligi, u Beograd dolazi Borac iz Cacka i to ce biti 3. utakmica u 7 dana, NBA ritam. Onda dolazi Barselona, pa za vikend Aba liga, gostovanje Mornaru, pa opet paklena nedelja Evrolige, gostovanje Efesu, pa dolazi Asvel...Sve lepse od lepseg. A ako se neko napravi pametan, pa tu nedge uglavi zaostalu Aba utakmicu sa C. Olimpijom, to ima da bude ratno stanje. Tezak zadatak je pred igracima, a to ne znaci da ce posle ovoga sto sam naveo biti lakse, tu se ovakav tempo borbe ne zavrsava.

Već je mnogo lakše treba pripremiti ekipu od 11 miliona za Aba ligu.

Aba ligu sa ovakvim timom bi bilo stramota ne osvojiti, necu da kazem da treba i kup i KLS. Ali bez dva trofeja u ovoj sezoni, a sa ovakvim timom je neuspeh. I konkurencija u ABA ligi nije za bacanje. Partizan ima dobar tim, koji jos nije ,,klinkuo", sto moze lako da se desi. Buducnost, Igokea, Mornar, Cedevita Olimpija...Kompletno bi moglo da bude F8 umesto F4 u Aba ligi, vec i 1/4 finala bi bilo veoma zanimljivo za gledanje. Niko ne sme da se poceni.

Zao mi je onog poraza sinoc kao nijednog pre...Ne moze sada da se ocekuje da se svaka utakmica pobedi, ali promene se vide vec sada...Fener je odlican tim, koji je tek sada ,,kliknuo" i sigurno mu mesto nije na tabeli gde je. Ne mogu igracima da zamerim, borili su se stvarno, ali eto, u zavrsnici sreca nije bila na njihovoj strani...Dok je Lorenco Braun od ljubimca Delija, postao dzelat.

Ja sam recimo tipovao da je ovo moglo da se dobije, sledece nedelje iz pakla u Spaniji da se donese bar jedna, dve je skoro pa nerealno...Ni mnogo veci i skuplji klubovi ne ocekuju realno da ce u 3 dana na gostovanjima Realu i Valensiji uzeti obe pobede. A posle toga, sledece nedelje, slag na tortu, Barselona. A gde ce trebati da se da preko 100% snage i da posluzi sreca da bi se dobilo. Sto je naravno mala verovatnoca. Valensija je blagi, a Real i Barselona su aspolutni favoriti. Lepota od rasporeda da je pozelis...Naravno, poraz ne treba upisati unapred, bitka nije gotova dok se ne zavrsi. Nego zna se sa kim igras, treba probati, pa mozda i uspe. Bilo bi lakse da se prvo igra sa Valensijom, ali ni tu nema srece. Prvi je Real, protiv koga ce se Zvezda u svakom slucaju potrositi mnogo, pa ce i utakmicu sa Valensijom da doceka sa mnogo manje svezine, a ,,Slepi miševi" u prvom delu paklene nedelje igraju sa Armanijem, gostovanje. Imaju nesto laksi zadatak.

Ovog vikenda je u Aba ligi odlozeno cak pola utakmica. U onima koje su se igrale, imalo je sta da se vidi. Dva autsajdera su pobedila dva apsolutna favorita. A i u trecem mecu je bilo tesno, koji se mogao nazvati derbijem kola. F8 bi mogao komotno, po svakoj osnovi...Znam da nece, bar ne ove sezone i steta je zbog toga. Koliko god da je Buducnost bila oslabljena, Split je pokazao da nije slucajno ima neke utakmice sa velikim timovima, koje je mogao da dobije. Tipa ona sa Zvezdom. Ovaj put je imaop srece i to kakvim pogotkom je dosao do pobede.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b5xui5ygZz4[/youtube]

Borac je pobedio Partizan, na veliko iznenadjenje. Ruku na srce, Partizan je jedan od timova cilji je cilj osvajanje Aba lige, koliko god da im trenutno ne ide kako treba. A Borac se bori za suvi opstanak u Aba ligi. Igokea je kao gost ipak slavila protiv Mege, tesno 84 : 86.

Zali Boze ovog tima Zvezde i ovakvih rezultata u Evroligi. Ne za utakmicu sa Valensijom, gde su Španci imali, ne tako mali vetar u ledja od strane sudija, a sto je na igrace Zvezde delovalo frustrirajuce, mada su naravno i oni imali svoje greske. Odlozena je utakmica sa Borcem u Aba ligi, a iz razloga da bi se odigrala sa Realom u Evroligi. I to je linija koja ce podeliti realnost i teoriju, a ta utakmica bice mnogo teza od ove i koliko se za nju ima i fizicke i emotivne slage, tesko je reci.

A u Aba ligi je sa Borcem 3 utakmice zaostatak. I termini za te utakmice ce se u svakom slucaju odrediti kada im vreme nije.

Igraci su pokazali karakter, borili su se kao lavovi, a na kraju ih je Bog nagradio srecom. Posle toga i pobedom za tu hrabrost. Da pobede Real u Madridu, je senzacija i za mnogo vece evropske klubove. Ovo je mnogo vise od velike pobede nad najtrofejnijim klubom Evrope. Ovo je nada za kakvo-takvo ostajanje u nekakvoj realnoj top8 trci, za samopouzdanje igraca, ovo je pobeda za odbranu obraza i casti kluba.

Borba jos nije gotova, ne treba se predavati, ima jos dosta da se igra, 14 kola je puno. Eventualna pobeda nad Barselonom nece pomeriti Zvezdu nijedno mesto gore, jer za Baskonijom i Makabijem kasni dve pobede, a ako oni izgube, moze samo da ih stige i bude na korak, ali ce takodje kao i ova, u svakom smislu biti velika, ako ne i jos veca. Samo da se desi.

Svaka cast momci.

Da se sada osvrnemo na neke lose stvari koje su se desile...

Naravno, zao mi je Rudija koji se povredio i zelim mu brz oporavak i da zaigra vec na sledecoj utakmici, ali preksaj Lazica nad njim, nije imao ni najmanju osnovu da bude nesportski. Kao obican faul, je mogao da prodje. To je sramota. Ja priznajem svaku odluku koja je svirana, ako ima bar minimalnu osnovu za to, ali ovo nema. Onda, bila su 3-4 gruba prekrsaja na igracima Zvezde, koji nisu svirani, konkretno ono kada je Rit isao na zakucavanje, a dobio je udarac po ruci, gde ,,nije bilo faula". Pa ona pobuna Tejlora, koji je napravio bas jak preksaj nad Dobricem. Covek se jos buni...Dobio je tehnicku, ali to je minimum sto je za onakav nastup, posle prekrsaja kakav je napravio, mogao da dobije. Ako je ono Lazicevo nespotski faul, onda je i ovo Tejlorovo.

Da li mozda haliciniram, ali Kolom (španac) je izgubio protv španskog kluba, ako se dobro secam dve lopte u kljucnim momentima i promasio jedno slobodno bacanje...Slucajnost?

A to sto su ljudi iz Reala trazli da se registruje sluzbeni rezultat zbog neodigravanja utakmice kada je planirano, a zna se sta je bio razlog, neka im je na cast i sram ih bilo!

Da pohvalim Dobrica, konacno neki domaci igrac da ima vecu ulogu. A i Rita, koji je najmanje placen stranac po mojoj proceni, a ne igra najlosije. To je, da tako kazem, epizodni igrac, ali svoju ulogu odigra korektno.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ynsy6XpHnMQ[/youtube]

Na 01:30:27...Svaka cast Tavaresu kako je izvukao iz auta ovu loptu, ali posle toga ful Lazica nad Rudijem, kao obican i da prodje, nekako. Ali svirati nesportsku za to je vredjanje inteligencije glupog coveka. Podvlacim, zao mi je sto se covek povredio i nadam se da ce se vec na sledecoj utakmici vratiti. Ali Real je trebao da bude srecan sto je uopste bio faul, a ne da bude nesportski faul.

Bez obzira sto nije postigao najvise poena, igrac utakmice bio je vitez iz senke, Ognjen Dobric. Mnogo je vazno da neki domaci igrac ima vecu ulogu, a ne da se tim bazira na strancima.

Pred Zvezdom je sada jos tezi zadatak, da pobedi veliku Barselonu, a o kakvom timu je rec, suvise je pricati. Odlicni na obe strane, ne zna se na kojoj su bolji. Vodi ih mnogo dobar trener. To bi stvarno bila senzacija, jer u 5 dana pobediti dva najveca spanska tima, to je uspeh za koji mislim da ime jos ne postoji. Ali ova ekipa Zvezde je sinoc pokazala da moze da joj se veruje.

Onda na 47:14, Rudi u ćošku gazi liniju auta, koju niko od sudija ne vidi, ikao su dvojica bili veoma blizu, sto se i vidi. Opet kazem da su i oni ljudi i da mora nekada se pogresi, bez obzira na svu upremu koja pomaze u donosenju ispravnih odluka. Ali bar 5 gresaka, vise puta pregledanih, a na stetu Zvezde je bilo. Evroligaske sudije, toliki broj gresaka na stetu jednog tima ne bi smele sebi da dozvole.

Ne mogu da zamerim Radonjicu, ako ne uspe da napravi toliko pobeda da Zvezda prodje u top 8. Pošao je iz mnogo velikog minusa. Sto se mene tice, od kada je dosao, da ima vise pobeda, nego poraza, makar i minimalno, je uspeh. Zvezda ima daleko najmanji budzet u Evroligi, igra sa protivnicima ciji jedan igrac vredi skoro kao ceo njen tim. Cak i jos uvek realno ni za koga nije kasno, osim za Himki, cije ucesce u top moze da bude samo u domenu teorije. Sto se tice ostalih i dalje je u granicama nekakve realnosti. 

Barselona nije ekipa protiv koje realno moze da se trazi sansa, nego je domen iznenadjenja, tipa da Zvezdine igrace posluzi sut, da odigraju dobru odbranu I da oni ne odigraju na svom nivou. Sa ta tri uslova, pobeda je bila moguca, a od toga samo za odbranu mogu da kazem da je bila na nekom zadovoljavajucem nivou. U sutu nije bilo srece, a iz konfuzije sto ne ide, nije bilo ni ideja u napadu, koji su se neretko zavrsavali bez suta ili nekim isforsiranim bez pogotka. Za ovaj poraz ne mogu da zamerim, kao za neke druge. To sto bi mi navijači Zvezde voleli da se porazi nadoknadjuju sada protiv jakih ekipa koje su se zaredjale, je nesto drugo, a realnost nesto trece.

Ono sto je pozitivno, Lojd se oporavio, naravno, ono sinoc nije njegovo pravo lice, covek je van forme, ali vratice se on na staro, bitno da se poceo opet da igra. Noko se polako adaptira, videlo se sinoc da covek ima zelju, cvrstinu...To je centar kakav treba Zvezdi. Dok mi se cini da Kuzmic tone sve dublje i dublje, tako da sledece sezone, Zvezda mora u potragu za novim domacim stamenim centrom.

Naredna utakmica , gostovanje, ce mozda biti i samo za nijansu laksa od ove. Ali je veliki test da se vidi koliko tim napreduje i da li ima promena. Pobeda u Turskoj protiv Efesa, mislim da nikada nije ostvarena, eto jos jednog motiva, da se srusi i ta losa tradicija.  Podrska naravno ekipi. Bilo je mnogo, bar 7-8 utakmica, ako ne i vise, koje je Zvezda izgubila ,,na zub", od toga da je dobila bar 3, sada bi bila u totalno drugoj situaciji. E ja za time zalim, a za ovim porazom od sinoc i ne toliko.

Naravno, utakmica sa Mornarom je sada najveci prioritet i imperativ da se pobedi. Bez obzira sto je jasno koliko je Zvezda kvalitetniji tim, nema eksperimentisanja, sigurna pobeda je cilj.

Arhiviran je Mornar, Bilo je i ovako i onako, ali najvaznija je pobeda u prioritetnom takmicenju.

Premalo se ovde postuje cinjenica da je debeljuca iz Sombora najbolji igrac NBA-a xD

Posle dva evroligaška poraza od Efesa (gde je jedva izbegnut totalni debalk kao protiv Zenita) i Asvela, Zvezda je pobedila Megu u najprioritetnijem takmicenju, Aba ligi. Mega je odlicna ekipa, koju ne pocenjujem, ali kod Zvezde je umor uzeo svoj danak, bez obzira na dva poraza u Evroligi, mnogo snage je potroseno, nazalost, bez cilja. 

Lojd se vraca na staro, ali 12 poena Lazica i 14 Hola...Iznenadio sam se prijatno.

Naravno da ima i ovaj put losih stvari za analizu...Ali ja se ne bi tek tako odricao O Brajanta. Mislim da ce se on dovesti u red u smislu uklapanja u tim. Simonovic koliko vidim, vise ne konkurise za tim. Simanicu nikako da se da sansa. Od Koloma veceras par lepih poteza, ali to i dalje nije ono sto se od njega ocekivalo. Zao mi je sto za Kuzmica ovo kazem, ali potreban je drugi centar, on ne radi posao. Posto i ako Stimac dodje, nije garant da i on nece igrati slicno, ali pod uslovom da igra zadovoljavajuce, za Kuzmica nece biti mesta. Sa obzirom da i Kuridza ne igra bas kako se ocekuje, dodatni je razlog da se O Brajanta ne odrice tek tako.

Sada priprema za Zalgiris i odbranu casti...Ako nista drugo.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=819407#p819407:18yq1v5x je napisao(la):
Beki » 01 Feb 2021, 15:01[/url]":18yq1v5x]Premalo se ovde postuje cinjenica da je debeljuca iz Sombora najbolji igrac NBA-a xD

Nema više teksta za Džonija, sve je rečeno. Noćas je Gober izgledao k'o siroče, došlo mi da ga usvojim. :D
Šou se nastavlja za čuku i po, pivce je hladno...

Vrh