Da mi je neko rekao da cu sa manje ,,straha" da gledam utakmice fudbalera, nego kosarkasa u evropskim takmicenjima ne bi mu verovao.
Fudbaleri Crvene Zvezde su kolo pred kraj grupne faze LE obezbedili da ,,prezime" u Evropi, sto je ovaj tim i trenera koji nije imao prethodnog slicnog iskustva, veliki uspeh. I sto se mene tice, u evropskim takmicenjima, ciljevi su ostvareni. Sve preko toga, ako bude, bice mnogo vise od toga. Sve pohvale i svaka cast. Samo kada pomislim da je do pre neke godine bila misaona imenica da FK Crvena Zvezda ucestvuje u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja...Mogu svakako da kazem da stvari sto se tog tima tice, idu na bolje...Sada je evropska jesen za Crvenu Zvezdu normalna stvar, do duse ne bas u LŠ, ali u LE jeste.
Košarkasi su upisali treci poraz za redom u EL, u generalno istom scenariju. Drzi se do kraja neki egal i onda se sve prospe, prokockaju se sanse...Razumem da se ne moze svaka utakmica pobediti, naravno. Ali ne razumem ni da se svaka sa takvom zavrsnicom gubi. Pominje se smena trenera, za sta mislim da je rano i dalje. Ali nesto mora da se menja. Nedostatak dobrog plejmejkera se vidi iz utakmice u utakmicu. Videlo se odlicno sinoc sa Makabijem, a videce se i protiv Buducnosti u nedelju. Rocestiju i Holu sto pre pokazati gde su izlazna vrata, svakome iz svog razloga. Hol nema sta da trazi kao prvi plej, cak se po meni njegovo odsustvo sinoc uopste nije osetilo, a ono sto radi Rocesti, Uskokovic moze bar isto toliko, domaci, a mnogo manje placen igrac. I dovesti krstenog plejmejkera i jednog stamenog centra. A O Brajantu sto pre, ako moze, uterati u glavu da je kosarka timski sport i da ne moze da igra tako kako igra. Meni se svidja njegova sigurnost u sebe i inicijativa. Veliki je borac. Ali ne moze sve sam da resava posto-poto. Sinoc u jednoj situaciji, MJK mu stoji sam u ziceru, a on izmislja rupu na saksiji. Zvezdu pokrecu dva igraca, Volden i Lojd. I kada jednom od njih dvojice nije dan, na sta oni imaju pravo, ljudi su, stvari krenu nizbrdo. O Brajant je doveden da bude jos jedan pokretac, a to za sada nije.