Pa...Kada pogledas suvo na papiru, ovo je mozda najjaci tim koji je Zvezda imala u istoriji. Jos da su i rezultati takvi. Hajde Aba liga, jedan poraz, hajde da ne zacepljujemo, koliko god bio glup taj poraz...Ali Evroliga...Sto je najgore, gledas utakmicu i znas napamet kako ce da tece, bukvalno. Bruka, nema sta. Ekipa koja u svom sastavu ima O Brajanta, Voldena, Lojda...da dozvoli sebi da bude zakovana za dno tabele Evrolige...
Alba nije nesto igracki kvalitetna ekipa, ali je TIM, ako me razumes. Tim je i kada ide i kada ne ide. Zna se sta je ciji posao u svakoj situaciji, zna se kako se igra...Nije to ni nekvalitetan tim na papiru, da se razumemo, ali sistem koji imaju je ono sto ih drzi. A Zvezda je tim sa 8, a od toga bar 6 skupo placenih stranaca, koji nema sistem...Iz tih razloga, rezultat i tok sinocnje, a i nekoliko prethodnih utakmica je bio takav kakav je bio.
Dolazak Koloma nece preporoditi tim, mozda ce osveziti u nekim segmentima, ali tesko je trgnuti sada sve i pokrenuti bolje rezultate. U debelom je Zvezda kanalu i treba odrediti sta dalje i u skladu sa tim raditi.
U petak dolazi Valensija, jedna odlicna ekipa koja je u top8 zoni. Utakmica koja ce biti teska sama po sebi, a jos teza kada se uzmu druge okolnosti. Iskreno, vise sam tipovao da Alba moze da se dobije, nego Valensija, koja bas ove sezone nije ekipa za prekid lose serije, a za nastakav iste je skoro pa idealna. Uvek sam optimista, ali...od pocetka sezone nisam manje verovao u pobedu kao sada.