Ti ces da me naucis, jel?
Znas kako, to sto se ti drzis svog misljenja kao pijan plota je u redu, ja protiv toga nista nemam. Ali da ja vidim da je nesto crno, a da me ti ubedjujes da je belo - to vec prelazi u bezobrazluk, koji, sto se mene tice, nece da ti podje za rukom. I na sve, to nazivas cinjenicama. Ovo tvoje iznad napisano vredja elementarnu inteligenciju. Pricao sam sa majstorima spinovanja i demagogije za koje si ti mala beba, pa nisu uspeli da mi svoje misljenje nametnu, pa neces ni ti. Opet kazem, nemam nista protiv da ti mislis da je to sto pricas istina, misli, to je tvoje pravo. Ako si sebe u to ubedio, mene ne mozes. Ovo tvoje, da cita neko ko ne zivi u ovoj zemlji i ko ne prati sport, poverovao bi ti. Ja ne mogu, jer znam sta se desavalo.
Argument je za tebe ono sto ti hoces da bude, a ono sto ti se ne svidja, nazivas proizvoljnim misljenjem. I neka i to bude, nemam nista ni protiv toga, to je tvoje pravo.
Svi ti ljudi bliski vlasti su dovedeni u Zvezdu sa zadatkom, da je uniste. I skoro da su u tome uspeli. Ali, nisu uspeli, ne zato sto je Zvezda bila jaka, pa joj nisu mogli nista, nego je opet nekome bio interes da Zvezda ozivi. Da nije, ugasila bi se. I ja bi voleo da je Zvezda ozivljena iz ideala, ali nije. I ne svidja mi se sto je tako, ali to je istina. Za razliku od tebe, ja necu reci da nije istina nesto sto mi se ne svidja da cujem ili procitam. To sto se to meni svidja ili ne svidja je nesto drugo.
Rakocevic i Gurovic su bili igraci na kraju karijere. Antic tada nije bio nikakav igrac, nesto spektakularan. A Pen, da je valjao, igrao bi za nekog evrologasa i nije dosao u Zvezdu, jer je voli, nego, jer nije imao drugo gde bolje. U tom nekom periodu, Rakocevic je bio jedini igrac koji je Zvezdu nekako drzao, a u Partizanu je bilo mnogo igraca, ne zna se ko je bio bolji. Tada sam pricao sa jednim drugarom koji je grobar i sam je rekao da je Rakocevic jedini igrac u Zvezdi koji valja, a iz Partizana mi je nabrojao 7-8. I slozio sam se sa njegovom pricom, jer je bila istina, koja se meni nije svidjala, a nisam kao ti ubedjivao sebe u ono sto nije. Pesic je dosao u Zvezdu jer nije imao drugi angazman tada, a Sagadin je trenercima u pm, spomenik mu treba dici, cak si uspeo i da me nasmejes sa tom pricom...
Budi malo kreativan sa izjavama, smisli nesto svoje, a nemoj moje da ponavljas kao papagaj.
I da dodam jos dve stvari...
Prva, koja mi se takodje ne svidja je, sto ce Zvezda biti konkurentat tim dok je neciji interes da to bude. I to je istina.
Skoro nista se danas ne radi i iz iskrene zelje, borbe i slicnih stvari, nego je skoro sve interes, koji ce vecina podrzati, ako i njoj odgovara. A laz koju 100 puta ponovis, postane istina.
Drugo, onako kako se ponasao onako kako je hteo svetac Partizana Dusko Vujosevic prema sudijama, clanovima protivnickih timova i svima ostalima,...Moze samo neko ko ima debelu zaledjinu i kome se moze. Ali sa druge strane nikad necu reci zbog toga da on nije dobar kosarkaski strucnjak, jeste. To sto ga smatram losim covekom, je drugo. Te dve stvari ne treba da se mesaju.