Ja sam navijač iste, ali...Sa ovakvom igrom, kakvu smo gledali i cime god je ona uzrokovana, sve i da je Zvezda nekom srecom prosla i Omoniju i Olimpijakos, bila bi kanta za napucavanje u grupnoj fazi LŠ. Tako da je ovo mozda i bolja varijanta. Dejan Stankovic jeste borac i postujem ga veoma zbog toga, ali ovaj tim svakako moze bolje od ovoga, do sada prikazanog. I mora bolje, cak i za Ligu Evrope, nesto mora da se menja. Da nije borac kakav jeste, smatrao bi da treba da bude smenjen.
Ali u nastavku kvafilfikacija za Ligu Evrope, ne smeše se Zvezdi baš laki protivnici. Olimpijakos je ipak tim, od njega da se ispadne je realnost. Ali ono sinoc su mogli da prodju, realno i da Liga Evrope bude obezbedjena. A sada i sa mozda tezim protivnicima treba da se grcevito bore za istu. Recimo, ono sto sam pricao, Olimpijakos je tim za koji je normalno da igra neko evropsko takmicenje i prolazak u drugu fazu je realnost za njih. Zvezda do tog nivoa ima mnogo da napreduje i potrebno je vreme.
A sa ovakvom igrom i evropska zima je misaona imenica, a o prolecu necu da pricam.
Ako se nesto promeni u igri i udju kako valja u LE, smatracu to znacajnim i brzim napretkom.