Blade
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.11.2015.
- Pohvaljen
- 1.601
Nikada nisam rekao da on nije dobar trener i da ne ume da napravi dobrog igraca. Za to svaka cast. Ja ne mogu da ga postujem zbog nekih drugih stvari, koje sam naveo vec, sto je takodje bilo prosto za razumeti.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=781961#p781961:3nmelowv je napisao(la):tribi » Čet Okt 08, 2020 5:42 pm[/url]":3nmelowv]Gde se pravim i gde sam to osporio? Sta pricas ti faco? Jel to opet neka tvoja fora? Naravno da su znali i da znaju. Ali su bili tu gde jesu, jer je neko tako hteo. Nisu dosli tu SAMO iz ideala i da rade za jabuke. Nego su tu postavljeni i placeni, naravno, ako hoces rezultate, jedan od preduslova je da klub moraju da vode ljudi koji rade i znaju dobro svoj posao. I sto se tice kosarke, radili su ga dobro. Ali te price kako su dosli do F4 EL, bez para, samo sa znanjem, verujuci u ideal, ljubavlju prema klubu i slicno...To mogu da pricaju deci u vrticu ili nizim razredima Osnovnih škola, oni ce mozda da im poveruju. Imali su mnogo manje, nego neki koji nisu imali takve rezultate u EL i za to im svaka cast, ali nisu imali manje ili isto kao Zvezda, ni novca ni svega drugog bitnog za uspeh.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=781940#p781940 je napisao(la):Jel vidiš kako znaš, samo se praviš... naravno da o košarci više znaju Dule, Žoc, Divac, Danilović... nego Žika Pauk, braća Petrović ili Vesić...
Da su hteli da i Zvezda tada bude konkuretna, ne bi u njenu upravu postavili ovo pozoriste lutaka koje si naveo, nego isto tako ljude koji znaju i dobro rade svoj posao, kao sto su postavili u Partizan. Rekoh, necu da se ponavljam, zasto su ti ljudi dovedeni u Zvezdu.
Novac nije garant da ces uspeti. Ali bez novca, koliko god da imas znanje, ne mozes.
Pricali smo vec, da se ne povaljamo. Mnogi veliki i mali klubovi su se srusili, kada im je zavrnut dotok novca.
Bice tesko sa Baskonijom, to je prvak Spanije, do duse na ivici regularnosti dobijen, ali jeste. Rocesti se vratio i ako je verovati medijima, bice u sastavu za tu utakmicu.