Izvukao si iz konteksta. Kad citiras, citiraj bar ceo pasus. Ja sam vise razloga naveo, a ova jedna recenica bez onih pre nje, a i posle, dobija drugaciji smisao.
Mislim da od fuzionisanja nije FMP dobio nijednu. FMP je Zvezdina filijala, oko toga necemo da se sporimo. Ali ipak od te Zvezdine filijale ima konkuretnijih klubova za play-off. Pored Zvezde, Partizan, Buducnost i Cedevita Olimpija. Liga ima 12 klubova. Ja vrlo dobro pamtim WY ligu, koja je takođe imala 12 timova, bila mnogo nekvalitetnija nego sto je Aba liga, a u play-off je islo 8 klubova. Po 2 ostajalo u ligi i ispadalo, ako se dobro secam. Ili je ispadao samo 1, a 3 ostajala, ne drzi me za rec. Ali po meni Aba liga nije jos toliko kvalitetna da bi mogli da imamo 8 klubova u Play-off-u da bi ta borba od četvrt, pa do finala bila koliko - toliko izjednacena. Trenutno su svi, osim Zvezde na mestima koja vode u play-off, mislim na klubove za koje to ocekujemo.
Naravno, tesko je poverovati da je slucajnost da nekoga pobedjujes 10 godina za redom, samo sportski, fer i pravedno, sto pricamo za Zvezdu i FMP. Najvise jer je odnos ta dva kluba takav kakav je. Da je nekad i bilo, ali sada, u ovoj situaciji je ispod svake casti i najnecasnijem da to radi. Isto kao sto je tesko poverovati da je Partizan 12 godina za redom bio prvak drzave u kosarci samo sportskom borbom i fer igrom. Ne mislim da nije sve to vreme bio najbolji klub, ali nije uvek bio bez konkurencije, jer je Zvezda nekoliko puta bila blizu, velikim naporom, ali ne - jer je Partizan u to vreme jednostavno morao da bude prvak. Partizan, iako se prica da Zvezda sada ima veliku podrsku vlasti, ima konkurentan tim za svako takmicenje u kome ucestuje i realno je da moze da osvoji bilo koji trofej, a Zvezda u ono vreme nije bila toliko konkurentna Partizanu. U ono vreme su i malo realni Zvezdasi znali ko ce da bude prvak. A sada realni Partizanovci mogu razumno da se nadaju da ce Partizan osvojiti neki trofej za koji se takmici. Navodno je bio u krizi u kakvoj niko nije i gle cuda, za sezonu je stao na noge, a Zvezda je isto bila u krizi i trebala je fuzija posle 10 godina da se oporavi i taj oporavak je trajao i trajao. Niko nije bez putera na glavi, ali kada krenu te demagoske price, posebno one gde se ugrozenima osecaju najbolji majstori tog zanata, smuci mi se. I taj isti Partizan u vreme njegove dominacije, mnogi klubovi nisu nijednom dobili, sto je takođe tesko za poverovati, iako je on bio mnogo bolji sve to vreme od svih njih.