Blade
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.11.2015.
- Pohvaljen
- 1.602
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=681519#p681519:q73m3na4 je napisao(la):Daxara » Uto Nov 19, 2019 6:44 pm[/url]":q73m3na4]Druže, mnogo uzdižeš Zvezdu, pa nemate u timu Lebrona i Karija nego LeBranka i Čovića.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Naprotiv, maksimalno sam realan. I ostajem pri tome - ovakvi rezultati su u najmanju ruku sramota. Sa ovoliko pojačanja i ovako plaćenih...Rezultat je morao da bude bolji. A poraz od Partizana je od svega najmanji problem. To je najlakše razumeti. Problem je sto nijedna utakmica na jednu loptu nije dobijena i prokockane šanse, od kojih je bar 50% trebalo da budu pobede, a ne 100% porazi. Ne uzdižem ja nista i nikoga, nego kazem kako jeste. Kao što kažem da je Partizan, iako sa lošijim timom, od Zvezde mnogo bolje organizovan i vođen boljim trenerom, pa otud i rezultati i svaka im čast.
Ono sinoc protiv Albe je...Pa sramota u najmanju ruku. Nastavak sunovrata. Sada, odnosno sutra Žalgiris u gostima,...Tim koji je imao poraze pre iduce utakmice i sada ce protiv Zvezde, koja je u rasulu, sigurno da traži pobedu i izlazak iz krize. A u svakoj je prilici za to. A Zvezdi se ne piše dobro, nego još dublji sunovrat. Ja sam uvek optimista, ali ne mogu da kažem da realno vidim popravku stanja. Mogu samo da se nadam cudu.