Šta je novo?

Sportski događaji

I opet odlicna utakmica Topica i ekipe. Ishod je tu manje vazan. A nemaju ni Amerikanca u sastavu.
Bogoljub Markovic istovremeno sipa za OKK.

Ja sam bukvalno u istom minutu kao ti napisao post o Topicu, samo sam iz nekog razloga ga postovao na temi ,,Smehoteka", pa molim @Igor -a da prebaci.

28 poena, 8 asst, kakav je to boost za samopouzdanje! Uz to mnogo više uzetih šuteva za 2, to je retkost danas za tu poziciju. Zaista dečko koji onako tiho ima sve predispozicije da uspe. Ozbiljan size za poziciju i što daje nešto što je definitivno deficitarno na tržištu, ćale legenda i za razliku od većine, to neće biti opterećenje, nije mu ni ćale bio bukadžija. Publika će mu sve oprostiti!

Ipak EL ne bi trpela 7 i 5 TO npr. Zaista mislim da je dobro da ove sezone ozbiljno trenira sa ozbiljnim trenerima u seniorskom timu koji će imati nedelju dana za trening i gde će imati ozbiljnu minutažu bez veće presije! Sledeće godine ozbiljna minutaža u Zvezdi! Napred mali!

Ovo bas vrijedi pratiti. Da ne bi bilo Mege, ovi momci bi vjerovatno bili negdje na koledzu.
Djurisic je vec ozbiljan fizikalac za svoju poziciju.

Jeste Asvel procenjen kao na papiru najlosija ekipa i bio je gost Zvezdi u prvom kolu, pa je nekome ko sa strane gleda ovo izgledalo kao rutinska pobeda. U svakom slučaj lepo je i dobro da se samopouzdanje ekipe podigne i stvori pozitivan naboj na terenu, a i oko njega.

Naredni protivnik u Aba ligi je Cedevita Olimpija, sutra, mnogo pojačana ekipa sa iskusnim trenerom, koliko sam video i sa vecim brojem stranaca i od Zvezde i od Partizana. Po meni, utakmica koja mora da se shvati krajnje ozbiljno, a pristup da bude nista losiji, nego protiv Asvela, a možda će morati i bolji.

Posle toga u Evroligi gostovanje tradicionalno neugodnom Zalgirisu.

'Topić himnu nije pevao...'

I ćale je bio miljenik publike (a i sreo sam ga sad, na prvom protestu, kod Mostara).

Biće mali odličan, a možda je čak mogao da igra i Evroligu, jer, čini mi se da će biti dosta utakmica dobijenih tipa u pretposlednjoj četvrtini, sa vremenom kad mogu da se probaju mladi, jer Zvezda baš zaebano izgleda ovaj put.

Sledece godine NBA, kakva crna Zvezda.

Mora, ali ko nas pita...

Ovo je era Doncica i Jokica, nece vise propustati ovakve kosarkase koji imaju kosarku u malom prstu samo zato sto ne skacu tri metra i ne trce sto metara za devet i po sekundi.

Ode on na draft i u NBA.

Uz to ima i dobar potencijal u odbrani. To se i ne vidi dovoljno, jer se mnogo trosi u napadu.
Ipak cini mi se da mu je potrebna korekcija suta. Micic je to prije koje godine prilicno brzo sredio.
Tvrdo to izgleda kod Topica u ovom trenutku.

A sto se tice oca... samo najljepse rijeci.

Neizvesno u Areni :)

20231008_210257.jpg

ovi su figurirali kao favoriti za titulu, ne znam, možda se poprave tokom sezone, kao Partizan prošle kad je imao loš start, ali ih nisu baš ovako gazili...

Pa ok, ako se lozis na bilo kog stranog drzavnika, znaci da nisi bas inteligentan, a koji ce k nekom neinteligentna osoba kao trener 🤣

• Sviđa mi se
Reagovanja: BGG
😂😂😂Терза мађија:

Slučaj Pavkov – Zvezda tužila Saudijce zbog 10 dolara i dobila spor​

d37158d94e4a3c42737b0affec97c634_w600.jpg

Kako prenosi Sportklub, Zvezda je zbog duga od 10 dolara dobila Al Fejhu, pošto je klub sa Marakane bio tužilac protiv tima iz Saudijske Arabije zbog kašnjenja u uplati obeštećenja za transfer Milana Pavkova i uspeo je da izdejstvuje naplatu "penala" u iznosu 105.270 dolara.

То пишу неки фрањевачки пропагандни “новинари”.

То су ти “новинари”⬇️

IMG_2588.jpeg
IMG_2589.jpeg

Može da priča ko šta hoće, ali ništa lepše nego gledati nešto poput Tea i Luke kako plešu ovako i melju. Nije to nikakav nacionalizam nego sasvim prirodna stvar.

Zato mi je onaj Partizan od prošle godine bio bljak, sve i da su osvojili EL, ne zato što sam Cigan.

Vrh