MaRkOs
Higher intermediate
Ovo novo osvetljenje ispred palate je bas kul. Samo da obnove fontane i ove kocke.
i jos samo da se vlda srbije obaveze da ce mu subvecionisati prazne sobe sa po 150eur na dan ako nema gostijuNick Slaughter":8cx3pjbn je napisao(la):Treba kompletno rekonstruisati fasadu kao i stolariju i bravariju na zgradi, naravno i kompletan plato ispred zgrade.
Po svom izgledu mislim da bi bilo greota da se bilo koja državna administracija tu "ugnjezdi".
Zgrada ima idealan oblik i okolinu za superluksuzni hotel, i s tim u vezi bi trebalo pozvati gospodina Hiltona da razmisli da to pretvori u najlepši hotel u Evropi!
Ne bi sobe bile prazne, uvek ima gostiju i svi hrle uvek na najluksuznije mesto.Pustolov":2rqpd1wb je napisao(la):i jos samo da se vlada srbije obaveze da ce mu subvecionisati prazne sobe sa po 150eur na dan ako nema gostijuNick Slaughter":2rqpd1wb je napisao(la):Treba kompletno rekonstruisati fasadu kao i stolariju i bravariju na zgradi, naravno i kompletan plato ispred zgrade.
Po svom izgledu mislim da bi bilo greota da se bilo koja državna administracija tu "ugnjezdi".
Zgrada ima idealan oblik i okolinu za superluksuzni hotel, i s tim u vezi bi trebalo pozvati gospodina Hiltona da razmisli da to pretvori u najlepši hotel u Evropi!
kako da ne vidim svaki dan u beograd dodje 10,000 nnovih turistaNick Slaughter":2n65bvsf je napisao(la):Ne bi sobe bile prazne, uvek ima gostiju i svi hrle uvek na najluksuznije mesto.Pustolov":2n65bvsf je napisao(la):i jos samo da se vlada srbije obaveze da ce mu subvecionisati prazne sobe sa po 150eur na dan ako nema gostijuNick Slaughter":2n65bvsf je napisao(la):Treba kompletno rekonstruisati fasadu kao i stolariju i bravariju na zgradi, naravno i kompletan plato ispred zgrade.
Ajde da ne - samo da ne upropaste jos jednu zgradu u Beogradu, molim te. Dovoljno je sto su joj kratkovidi neobrazovani ljudi unakazili umetnicki i istorijski vredan enterijer.Nick Slaughter":37yh2srt je napisao(la):Treba kompletno rekonstruisati fasadu kao i stolariju i bravariju na zgradi, naravno i kompletan plato ispred zgrade.
A Sheraton nista?Homer Jay":1ukkpkn7 je napisao(la):Cemu tolika opsesija "Hiltonom" O_o
Da sam milijarder sagradio bih u Beogradu zgradu koja bi bila najvisa u Evropi, u kojoj bi naravno bili "Hilton", "Ikea", H&M i "Starbucks" i do koje bih sproveo jednu liniju metroa... Tada bih ostvario sve vlazne snove Beobuildera i postao njihov idol
Morali bi ljudi da pređu preko mostova do tamo... Ako se mudro odredi startna lokacija, dosta mu je to bulevara za zablokiratiboca-ica":1kqksr0u je napisao(la):i još jedna štetna posledica ,
Održavanje protestnih skupova tamo ne bi moglo da paralzuje Beograd, a onda to i nije interesantno
па таман да и ми у старом делу мало жиивмо. нека парализују мало ове преко реке, имају они доста широких улица да обиђу ту гужвуboca-ica":3b29r6jw je napisao(la):Edit
i još jedna štetna posledica ,
Održavanje protestnih skupova tamo ne bi moglo da paralzuje Beograd, a onda to i nije interesantno
Nema ništa od navedenog. Podzemna skloništa za potrebe SIV-a su objekat "Karaš" (Predsedništvo) i objekat KUK-0 ispod Biokova.Nick Slaughter":g5h04oor je napisao(la):Ja sam nešto ranijih godina pročitao, ali nemam sačuvan takav tekst i grafiku, da se ispod te palate nalazi čitav kompleks podzemnih skloništa?
I da čak postoji i izgrađen tajni tunel sa izgrađenom železnicom koji negde dalje vodi????!
Može li neko o tome nešto više da napiše, ako zna nešto o tome?!
A zato se ne grade kule po NBGNick Slaughter":3hropu5a je napisao(la):Ja sam nešto ranijih godina pročitao, ali nemam sačuvan takav tekst i grafiku, da se ispod te palate nalazi čitav kompleks podzemnih skloništa?
I da čak postoji i izgrađen tajni tunel sa izgrađenom železnicom koji negde dalje vodi????!
Može li neko o tome nešto više da napiše, ako zna nešto o tome?!