Ovo sto vlast radi zaista nije OK. Mislim da 70% ljudi koji imaju zemljiste na toj trasi buduceg puta uopste ne znaju da ce preko njihovih parcela proci novi put. Da li je normalno da vlasnik parcele preko koje ce proci put ne bude obavesten da ce se nesto graditi tu? Koliko sam video, javni uvid za sektor 2 je od 14 maja do 14 juna, mnogi to ne znaju pa ne mogu da uloze zalbe na sam pravac puta. Dakle, vlasnik ne zna za plan a rok zalbe je do 14-og, recimo da vlasnik to zana negde u julu ili kasnije pa kome on da se zali kada je istekao rok za to???!!! meni je to smesno! Srecom, video sam plan pa sam poceo da se informisem i dosao do saznanja da je uvid do 14-og juna a i ujedno rok za eventualne primedbe. Cuo sam da ce se gledati da put ide uglavnom preko parcela PKB-a ali to i nije tako, zato cemo uloziti zalbu jer ugrozava moje licne interese.
I jos nesto, koliko ce grad to da plati??? O tome se cuti koliko vidim. Mislim da ce oni nuditi zemljiste u zamenu za oduzeto zemljiste ali u svakom slucaju ce vlasnik biti ostecen...
Jos jedna nebuloza, recimo danas, a i pre nekoliko godina dok se nije ni znalo za buduci most, ar je kostao na jednom mestu oko 1500-2000evra, a sada ce tu proci put a grad ce dati samo par stotina evra. Pa gde je tu logika?!
u svakom slucaju primedba na plan se sprema...A da ne spominjem da je neko pomerio malo trasu sektora2, voleo bih da mi neko objasi iz kog razlga je to uradjeno...