Žika":2xx5kk8g je napisao(la):Otprilike radijus krivine sa Google
upoređen sa ibarskom magistralom između Rušnja i skretanja za Ripanj
@Мистер Нотицен, ту где је прекид у дрвореду са једне и друге стране саобраћајнице Т6 треба да буде раскрсница за улице које су у плану. На пројекту испод се виде те раскрснице.MisterNotyzen":4krzxzza je napisao(la):
Zanimljivo da otprilike u sredšnjem delu nekadašnje njive sa obe strane postoji prekid u drvoredu oko 20-ak metara-meni se čini kao da planiraju u budućnosti nove ulice sa obe strane za komercijalnu zonu sa obe strane puta.
Evo i sa druge strane, tačno je ostavljeno po 20-ak m/meni deluje nešto veća praznina prema Galenici nego prema Zemunu/možda je u pitanju dugorćni plan, ali barem neće biti seče drva.
vlasta":2av6gj3o je napisao(la):Žika":2av6gj3o je napisao(la):Otprilike radijus krivine sa Google
upoređen sa ibarskom magistralom između Rušnja i skretanja za Ripanj
Samo što prvo i nije krivina već lakat.
Пантограф":32l8slpe je napisao(la):Ууууххх... Ајде и висина са које је сликано и све, али не бих рекао да је ова кривина за 100-120 км/х, никако.
Него, зна ли се колико ће бити ограничење? Све мање од 80 км/х од моста (укључујући и мост) па до ове кривине је сулудо, а сигурно би могло и 100 км/х.
bboris7":2j18mt8b je napisao(la):Pa to se zove opticka varka . Radi se o velikim dimenzijama i avionski snimak to vidi skoro kao lakat krivinu , ali je radijus te krivine kao sto je napisao Zika veci , od 500 metara , tako da krivina sigurno nije opasna za 100km/h , a mozda i 120 km/h .
Evo neki su na slicnim lokacijama isli i 190 km/h , iako je to , ne nasilnicka nego ubistvena voznja ...
spatiotecte":25ca1kqs je napisao(la):Zavisi sta vozis i kakav si vozac. :wink:
spatiotecte":3cs904pl je napisao(la):bboris7":3cs904pl je napisao(la):Pa to se zove opticka varka . Radi se o velikim dimenzijama i avionski snimak to vidi skoro kao lakat krivinu , ali je radijus te krivine kao sto je napisao Zika veci , od 500 metara , tako da krivina sigurno nije opasna za 100km/h , a mozda i 120 km/h .
Evo neki su na slicnim lokacijama isli i 190 km/h , iako je to , ne nasilnicka nego ubistvena voznja ...
Zavisi sta vozis i kakav si vozac. :wink:
MilisaV":2r5515uq je napisao(la):Jedno je votiri preko ograničenja, a nešro sasvim drugo voziti 190 ibarskom.
spatiotecte":2kvwwqmd je napisao(la):MilisaV":2kvwwqmd je napisao(la):Jedno je votiri preko ograničenja, a nešro sasvim drugo voziti 190 ibarskom.
Hej vozio sam samo jednom 190 ibarskom i to pre 7 godina.
I to sam napisao da bi dokazao da moze da se prodje onom lakat krivinom na SMT-u brzinom od 120.
Inace vozim uvek normalno. Bas sam lud da trosim benzin.
A ako hocete da mi bacate kamenje zbog toga, slobodno bacajte.
Kraj off topica za mene.
spatiotecte":2hxdg0mx je napisao(la):Kad nema nikog nocu, ako znas da vozis i ako imas ispravna kola nije nebezbedno voziti 190km na sat na toj deonici.