Михаило":xh8qgjs5 je napisao(la):Вероватно је разлог непосредна близина петље Зрењанин. Свако укрштање у нивоу захтева ограничење брзине на 60km/h, а укрштање у непосредној близини велике петље вероватно не би било ни довољно безбедно. Овако ће моћи да остане ограничење од 100km/h (надам се :mrgreen: ).bboris7":xh8qgjs5 je napisao(la):vucko":xh8qgjs5 je napisao(la):Nije mi jasno zašto napraviše za zbeg petlju dok ne postoji petlja na tih 5 km od zrenjaninca do Zemuna
Pa reci vucko ! Ovako samo ja pricam o tim petljama kod zbega i sportskog centra kovilovo , pa ce ispasti da miniram i kritikujem nesto sto se pravi , a jos i neki projektanti to projektovali .
Pa cime su se vodili . Tamo u zemunu bar dve petlje trebaju , ako ne i cetiri , sigurno ce trebati od mosta do zrenjaninca , ali ne . Oni kod groblja i kod sportskog centra ...
По мени је ово сасвим рационално решење, петље су мале и нису скупе и никако не могу да се пореде са оним што би требало правити у Земуну. Петље на укрштањима у Земуну би морале да буду комплет детелине и коштале би бар као 20 ових петљи, и то не рачунајући експроприацију.
Заправо, оно за шта мислим да је пропуст је друго искључење за Борчу, на 4-том километру од Земуна. Ту је требало урадити једну овакву малу петљу.
Neka bude kako ti kazes kada su kilometri u pitanju . A u ovom delu koji sam boldovao , koje je prvo iskljucenje