Wile E. Coyote
Advanced
И да затрпају метро-тунеле и спроведу трамвај.
Овде су контра погрешили, повезали Батајницу са Крњачом...Гага":28ryu75x je napisao(la):Нови мост или ти "кинез" преко Дунава ће решити многе саобраћајне проблеме у Београду пре свега транзитни. Поред тога проблем аерозагађења ће исто бити значајно решен, а о томе је пре 21 годину бивша Политика ЕКСПРЕС у јануару 1990. писала.
Ево тог текста, а тада је идеја била да се спајање моста са крњачке стране обави дуж насипа који постоји до Крњаче тј. до Панчевачког моста. Интересантна идеја, а то би могло и сад да се уради једна приступна саобраћајница 2+2 и на тај начин "скрати" људима будуће путовање од рецимо Крњаче или Котежа до Земуна, а не кад се уради мост и остале саобраћајнице, да се иде из Крњаче до будуће петље код Ковилова па даље према "кинезу" и Земуну. Наравно онда би требало да се уради и додатна петља на борчанској страни код самог моста, што би и поскупело радове.
Мало ето маштам наглас.
[url]http://img148.imageshack.us/img148/7664/mostprekodunavapolitika.th.jpg[/url]
Uploaded with ImageShack.us
Вучко, надам се да се нећеш опет растужити кад видиш и овај текст из бивше Политике ЕКСПРЕС !
Вучко појасни мало !vucko":3d7m2nv6 je napisao(la):Iskreno receno nisam neki optimista oko mosta.mislim da nasi zeznuse stvari zestoko.Nece most biti bataljen ali ce poceti da ga grade neki mesec pred izbore,sto ce naravno biti predstavljeno kao nasa velika pobeda.
Плусииић за слику, јако леп контраст боја.dzonihsv":33d7n1rq je napisao(la):Ništa novo, osim vetra koji me je onako dobro produvao i nekih ljudi sa kojima sam popričao o novom mostu. Imaju njivu tu negde pored, pa razgledaju.
Jedna fotka mesta kuda će proći most (nekih 50m ispred lokacije odakle sam uhvatio fotku). Potreba za više fotki stvarno nema, jer su svuda okolo njive.
O čemu se ovde radi?saobraćajnica T6 od novog Novosadskog do Batajničkog puta (10 meseci)
Ако си мислио како то треба да изгледа, о овоме се ради, само што Т6 од садашње лакат кривине излази на Цара Душана а не на Батајнички друм. Штета што неће радити петљу, јефтиније би било него да руше Интерсилвер и још нека предузећа, а руши се и она зграда Ауто Нене где је ауто салон Чери аутомобила, тако је бар речено !:mekbejn":31mwgxkf je napisao(la):O čemu se ovde radi?saobraćajnica T6 od novog Novosadskog do Batajničkog puta (10 meseci)