astrodule
Professional
Trebalo bi da je tako, no ne i neophodni.
Dovoljno bi bilo ići najvećom dozvoljenom brzinom, ili malo sporije.
Dovoljno bi bilo ići najvećom dozvoljenom brzinom, ili malo sporije.
Jankauskas":16y6pkr4 je napisao(la):Cuo sam pre neki dan na nekom rodjendanu od lika sto radi u EDB-u da je nestalo tj. ukradeno optickog kabla za potrebe mosta u vrednosti oko 300 000 evrova, i da je bezobrazluk isao dotle da su nalazili izolaciju u kontejnerima u neposrednoj blizini mosta.
GOJE":3nt4ork4 je napisao(la):Sinoć sam i ja overio novi most i deonicu, i nemam da prijavim bilo šta (a da već nije rečeno), osim jedne velike lisice, koja je zahvaljujući svojoj izuzetnoj brzini, za dlaku izbegla teške posledice po sebe, moju porodicu i imovinu.
Direktor CIP-a nas ocigledno smatra budalama. Kako je ogranicenje na Ibarskoj ili bilo gde van naseljenog mesta 80 kmh, a nema ni ograda, ni tri trake...? Samo jedna traka po smeru i isprekidana linija umesto ograde.Leković Đorđije":18h4dumn je napisao(la):Tako smo dobili klasičnu budževinu,zbog koje je možda i stavljeno ograničenje od 50 na sat da neko ne izgine.Tako da ima i logike u onome što je rekao onaj direktor,mislim da je bio CIP po sredi.Jedino što je možda propustio da navede prave razloge(da li slučajno ili namerno).