Veliki Vracar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.11.2009.
- Pohvaljen
- 4.043
Нису. Оптичка варка.
Homer Jay":32epnmdj je napisao(la):...Pošto vidim da na SSC forumu kažu kako Kinezi tvrde da će do kašnjenja možda doći zbog toga što projekat ne odgovara stanju na terenu, pa će eventualno morati da se prave određene izmene...
Homer Jay":3dlqb8pm je napisao(la):Meni, kao laiku, po fotografijama deluje da most može da bude gotov u narednih 15 meseci.
Wild Duck":mytoutti je napisao(la):Direktor kineskog preduzeća "Putevi i mostovi" Sanan Cen rekao je da most i ceo projekat kasne zbog neblagovremenog otkupa zemljišta i zahteva investitora da se radi viša ograda na mostu.
Борчанац":54v1dn3f je napisao(la):Да ли је још само трећина посла остало, пре бих рекао можда пола...
Veliki Vracar":c302gioy je napisao(la):dzonihsv - изванредне слике!! :kk: Можемо ли да очекујемо ускоро и визуре са леве обале, одатле је мост али и бочни распон који су започели некако најатрактивнији! (поподне је ту право светло ) Унапред хвала! :kk:
Veliki Vracar":3mbnl6q2 je napisao(la):Борчанац":3mbnl6q2 je napisao(la):Да ли је још само трећина посла остало, пре бих рекао можда пола...
Де ме сад насикира Борчанац, па ја те видим као најбољег познаваоца (после благоја :mrgreen: ) ситуације на терену, а сад овако одокативна процена...
Ма више пута су већ помињали да је пола посла готово кад се заврши комплетно фундирање темеља и кад стубови изађу из воде, а ми већ имамо и 2/3 главног распона и више од пола бочног приде!
Мост може бити готов у року без проблема, а и веза до зрењанинца, е једино ако се умешала нека политика, а ту смо већ на клизавом терену... :kafa:
dzonihsv - изванредне слике!! :kk: Можемо ли да очекујемо ускоро и визуре са леве обале, одатле је мост али и бочни распон који су започели некако најатрактивнији! (поподне је ту право светло ) Унапред хвала! :kk:
Борчанац":rdx01ty4 je napisao(la):При тој процени је помогла и главна страница Беобилда са 50% проценом завршености.
Борчанац":rdx01ty4 je napisao(la):А план је био да се пређе река на пролеће у тој сировој верзији, ако се не варам. А октобар у фул издању.
Борчанац":rdx01ty4 je napisao(la):Све је лепо, само никоме унапред кредит.
То је као кад даш мајстору да се налива а посао ти је у кући тек покренут...за********* следи а ти се после нервирај. :wink: