Odgovor za Borcha 011:
Ja sam postavio isto pitanje na strani 74.
Dzonihsv mi je odgovorio,kako da postavim slike.Uspeo sam iz prve.Ovde ne moraš da resajziraš slike.Mogu u originalu do 100megabajta po slici ili videu.Video još nisam isprobao.Samo copy na url koji je dzonihsv opisao,a onda na paste ovde gde pišeš poruke.Pogledaj 74-tu stranu.
Počinje izgradnja petlje na Zrenjaninskom putu.
Ćošak od šume je iskrčen zbog gradnje petlje.
Ovo je most na prvom kanalu.Ceo se gradi na samo jednoj obali kanala.Pretpostavljam da će posle da premeste kanal ispod mosta.ja sam slikao sa suprotne obale.Verovatno je lakše napraviti most na suvom pa premestiti kanal.
U prilog pretpostavci da će da premeste kanal,pokazuje i ova slika na drugoj obali kanala prekoputa mosta.Ovde nema nikakvih stubova samo budući put.
Poslednji propust za vodu,između mosta Zemun Borča i Zrenjaninskog puta.Skoro je gotov.
Pretposlednji propust za vodu,kroz koji je voda već puštena.
Na 5100-tom metru se pojavila neka nova petlja.Nalazi se između prvog i drugog kanala.Prvi put je vidim.Izgleda premošćava novu,pristupnu saobraćajnicu.
Slikano sa druge strane.
Počelo je premošćavanje mosta na drugom kanalu.Postavja se oplata,gornje konstrukcije.
Da rezimiramo:
Između mosta Zemun-Borča i Zrenjaninskog puta,su skoro gotovi svi propusti za vodu.Od dva velika kanala,jedan se premošćava,a za drugi su gotovi stubovi.Novouočena petlja je u fazi izgradnje,i u ovom trenutku ne znam kako će da izgleda.Treba videti šta se u planovima nalazi na 5100-tom metru.
Edit:
Na ovom planu između 4011-tog metra i 6553-ćeg metra nema ničega,samo njive.Možda je priključak za kovilovo,a možda i neki priključak za Borču.A možda i oba istovremeno.One stubove koje sam ja video se nalaze na 5100-tom metru.Enigma.Ako neko ima neke dopunjene planove,neka ih postavi.Baš me zanima o čemu se radi.