[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=384740#p384740:1kx6cn1r je napisao(la):
bl3y4 » 07 May 2016 06:21 pm[/url]":1kx6cn1r]Bilo bi lepo da se zna makar 10dana ranije..
Trebalo bi pozvati sve zive moguce novinare i medije, a pogotovo one koji su se vec bavili ovim problemom (MarkaZvaka npr)
Planira li se i stampa nekih flaera za starije sugradjane koji ne koriste net?
Moglo bi se izracunati koliko velikih plakata treba, koje bi velicine bili pa da se vidi koliko bi $$$ to bilo I nekako prikupiti ta sredstva....
Svakako, ali treba znati da godinama niko nije podnosio prijave osim mene, barem koliko ja znam. Prethodne 3-4 godine sam podneo desetine prijava, nažalost neke nisam ispratio do kraja, odnosno nisam se uvek žalio povereniku ili zaštitniku građana, jer osim što nemam iskustva sa tužakanjem imam i svoj život.
Naravno nadležni su sve to iskoristili da ništa ne urade, jer nisu imali pritisak.
Ona rampa na početku nasipa nikad ne bi bila postavljena da Zoki (iz udruženja biciklista) nije zapeo kao lud da ih smara, da ne poštuju zakon, poverenik i sve ostalo.
Tek tada je rampa postavljena, odnosno nikada je ne bi ste videli da nije bilo Zokija.
Tražićemo da postave i sve ostale rampe, verujem da ih je preko 10 polomljeno, i da upale solarnu rasvetu i .....
Moramo i za sve ostale prekršaje a ima ih na desetine, tražimo do kraja sve informacije, odnosno jasno ukažemo da nadležni krše zakon, a da se ti od nadležnih koji to rade potpišu.
Ono što se promenilo od tada je da su se prošle godine uklčjučili biciklisti, kontaktirali su me, jer su videli FB stranicu Savski nasip, gde godinama delim informacije o Savskom nasipu. Upoznao sam neke ljude iz te ekipe, neke od njih bliže (razmenjujemo info o prijavama, sledećim koracima...) i zbilja su sjajni, skoro isto kao i na BB.
Ogroman entuzijazam da se nešto napravi boljim, za sve nas (oni se konkretno bore za bici infarstruktutu, ali i drugačiji odnos prema biciklistima, odnosno prenose iskustva iz drugih zemalja koje su dosta ispred as, ali i mnogih drugih država),
Upoznao sam se i sa Čavićem iz Marke žvake, isto je ozbiljan akcijaš i sada smu u stalnom kontaktu oko Savskog nasipa, on je blokej iz 70 je, i pizdi zbog svega.
Upoznao sam se i sa ekipom oko Ne davimo Beograd, i oni su sada u priči i sve ovo zajedno radimo, biće i oni na protestu.
Biće Marka Žvaka na nasipu, kad bude protest
Da, protest će biti najavljen barem 2 nedelje ranije, i oblepićemi ulaze na NBGD sa onim plakatima, trebaće pomoć, javiću kada budemo sve utanačili.
Mislim da smo obezbedili finansije za plakate, imamo uskoro sastanak, pa ću tada više znati.
SAMO JAKO