Kao što možda već i znate, godinama sam podnosio prijave za Savski nasip, uglavnom sam.
Takođe vodim i stranicu na FB Savski nasip.
Osim toga još dosta toga drugog oko Savskog nasipa.
Danas više nisam jedini koji podnosi prijave, ali i dalje nam treba pomoć.
Ukoliko neko želi da pomogne, tako što će sa nama podnositi prijave, bilo bi super i mislim da bi dosta značilo.
Rampa koja je postavljena na početku nasipa, i koju nadležni nakon rušenja trenutno popravljaju, je postavljena tek nakon naših prijava!
Da mi nismo podneli prijave i zahtevali odgovore nadležnih, rampa nikada ne bi bila postavljena, kao što je uostalom bio slučaj svih prethodnih godina, kada nadležni nisu popravljali rampu koju je neko porušio. Godinama drže nasip bez rampi, jer to niko ne prijavljuje, odnosno većina odustane kada im nadležni daju odgovore koji služe da ubiju volju u vama i objasne vam da je to tako jer.... ili vam uopšte i ne odgovore.
Naravno da je mnogo toga laž i pokušaj skretanje sa teme, koja se zove zakon i poštovanje istog, ali i interes većine.
Ukoliko neko želi da nam se pridruži u podnošenju prijava, neka mi baci poruku. Sve može da se radi od kuće, preko emaila, nije to neka obaveza svaki dan, ali da se prati tok, kada prođe 15 dana, ukoliklo ne odgovore pošalje se povereniku zahtev, isto mail. Ja imam dosta iskustva i mogu i želim da pomognem, da vam ispričam kako je najpametnije i najlakše to raditi. Mi se čujemo nekada i telefonom razmenimo mišljenja, ali i na fb smo prijatelji, i chatujemo kada neko ima neki novi info, ili pitanje šta bi bilo pametno, Svakako su i predlozi dobrodošli. Uglavnom je ekipa mlada, ja sa 43 sam možda i najstariji