lepi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.09.2015.
- Pohvaljen
- 580
Bio sam i zuti, sada sam i bot. Cak sam na ssc-u bio neko ko je iz politike mozda iz DS-a ili mozeda iz SNS-a :lol:
Vise nije bitno.
Ali ajde da argumentovano diskutujemo a ne da se sve svodi na neko prepucavanje politicko.
Niko nikada nece da bude zadovoljan vladajucim rezimom, pa bih da eto iole nepristrasno kao neko ko je BOT i KONTRABOT da sagledam siri kontekst ovog projekta. Koliko smo cega izgubili, sta smo i da li smo dobili.
Ako ce da bude lakse svima neka moderator preimenuje moj nik u BOT, pa onda da nastavimo diskusiju. A ne da u svakom postu kad uvidim nelogicnosti u kritikama projekta budem sns bot i da gusimo temu tim postovima.
Vise nije bitno.
Ali ajde da argumentovano diskutujemo a ne da se sve svodi na neko prepucavanje politicko.
Niko nikada nece da bude zadovoljan vladajucim rezimom, pa bih da eto iole nepristrasno kao neko ko je BOT i KONTRABOT da sagledam siri kontekst ovog projekta. Koliko smo cega izgubili, sta smo i da li smo dobili.
Ako ce da bude lakse svima neka moderator preimenuje moj nik u BOT, pa onda da nastavimo diskusiju. A ne da u svakom postu kad uvidim nelogicnosti u kritikama projekta budem sns bot i da gusimo temu tim postovima.
Komunalno premljenom ili ne?Имајући у виду да пореска управа земљиште на Новом Београду вреднује од 500 па до чак 650 евра по метру квадратном вредност једног хектара у СА по овом уговору који подразумева да ми инфраструктурно опремамо цело подручје и уговору који цело то подручје третира као градско грађевинско земиште износи најмање 50 милиона евра, по мени и знатно више јер се ради о далеко бољој и атрактивнијој локацији од неке уз неки од периферних нбг булевара.