FicaBlok38
Beginner
- Učlanjen(a)
- 06.04.2011.
- Pohvaljen
- 48
Kada ovo treba da bude gotovo?
Ili nisi obavesten ili se pravis blesav , ali nikakav drugi skup "iskrenih gradjana" se nece odrzati u nedelju, jer po MUPu Republike Srbije , jedini prijavljeni skup u nedelju je skup koji je prijavio gradski menadzer Goran Vesic pod nazivom "Beograd za sve". Teoretski , a ja mislim da ce se to I desiti u nedelju, mi "iskreni gradjani" bicemo najbrutalnije onemoguceni da prismrdimo skupu SNS retarda I jedini efikasan "lek" za tu brutalnost policije bice da u nedelju dodje I kuso I repato sa ove nase strane "iskrenih gradjana" jer su ovi jedino osetljivi na veliki broj nezadovoljnih gradjana jer u tom slucaju ce se uplasiti I nece imati muda da upotrebe policiju protiv nas. Ako nas u nedelju, izmedjuostalog I zbog ovako kratkovidih misljenja kakvo je tvoje, tamo bude malo, otperjace nas SNS odredi kao perce na lakom vihoru I niko nam nece biti kriv zbog toga sto cemo pokazati takvu jalovost,osim ovakvih kao sto si ti , koji em sto se nece pojaviti u nedelju, em sto nam popuju ko eventualno sme , a ko niposto ne sme tamo da se pojavi. Od pocetka vladavine ovih , najveci problem nisu oni, oni su u dusi foliranti I veverice, najveci problem je to sto je ogroman broj "normalnih" ljudi naivno mislio da ce ovi biti "nesto samo malo drugaciji od zutih", a oni su kradikali bili I ostali u dusi, autoritarni jahaci apokalipse I jedina razlika izmedju njih I milosevicevog rezima je ova sto sam rekao, a to je da nemaju represivni aparat kao sto ga je iza sebe imao Milosevic , ali vrlo vesto uzurpiraju sve ostale mogucnosti ispoljavanja nezadovoljstva gradjana . Ja tvrdim od starta , jer ih znam u dusu, da ce na prvom vecem mitingu nezadovoljnih gradjana protiv njih , oni napraviti kardinalnu gresku I pokusati nesto na silu I to ce uraditi nezgrapno I neznalacki ,jer nista u principu I ne znaju u zivotu da urade kako valja pa I to. To ce im biti kraj I urusice se kao kula od karata.Zaza Bg":2589ptvr je napisao(la):Слажем се Пантографе. Али просто не желим да видим како се једна искрено аполитична и реална иницијатива, против њене воље, политизује. Надам се да ће Делија и BadMan уважити моје савете (нико се није ни побунио, сем дотичног, када сам поменуо да је добро што ће 27. бити одржан искрен протест искрених грађана, док је онај са политичком конотацијом забрањен). И сам бих радо присуствовао, али не могу, из разлога што се баш тог дана селим. Тиме завршавам моју расправу на тој теми. Поздрав и свако добро.
Botu. Tako je i DS 2010. pričao da svi koji protestvuju zbog seče Platana u Bulevaru su iz opozicijie i tako dalje. Bilo bi lepo da svi vi partijski poslušnici iz svih parlamentarnih partija odete iz ove lepe zemlje i ostavite nas, pošten narod koji neće partijske knjižice i sendviče da živimo na miru.stf":1rkuest0 je napisao(la):Надам се да схватате да против БнВ-а протестују уништени ДС за чијег је мандата подигнуто широм града више нелегалних квадрата него што цео БнВ има, као и "бели листићи" који су већи кривци за ситуацију у држави него гласачи свих осталих странака заједно.
Uglavnom nemam obicaj da odgovaram na ovakav vid postova ali ti kao da isticanjem necega loseg u prethodnom periodu hoces da relativizujes umanjis sadasnje stanje koje ne izgleda najbolje po nekim prvim pregledima ugovora. Nisam pravnik ali vidim sta ljudi pisu manje i vise strucni iz te oblasti.stf":vd97e1x2 je napisao(la):Надам се да схватате да против БнВ-а протестују уништени ДС за чијег је мандата подигнуто широм града више нелегалних квадрата него што цео БнВ има, као и "бели листићи" који су већи кривци за ситуацију у држави него гласачи свих осталих странака заједно.
vucko":1pw1jg2r je napisao(la):...svi vi partijski poslušnici...
ma ti si jako bitan lik, serator koji pati od hronicne neje*******ice. Zato sto su me banovali na SSc-u promenio sam forum. A banovali smo me zbog tebe. I nisam se ja uhvatio ovde tvojih postova, nego ti mojih.Иначе, да упозорим Беобилдере, Лепи је мало опседнути момак који иде по нету и прати ме у стопу. Сада спинује о томе ко опрема СА. Целокупни СА је преузео "стратешки партнер". Целокупни СА рашчишћујемо ми и финасирамо сву инфраструктуру до СА а што ће по речима самих људи из града укупно коштати 900 милиона евра.
pa da je drzava vodila racuna o brodovima i tim porodicama, ne bi imala dodatni trosak.Да не испадне да ми само седимо са рукама у џеповима а профит ће да капље од "једне трећине". Проблем је у томе што држава нареди свом јавном предузећу да из својих резерви обави радове у инфраструктурној припреми терена а онда се то прикаже као улагање државе Србије. Та јавна предузећа потом не учествују у расподели "једне трећине". Расподела профита се не види, односно не зна се ко ће управљати њиме. Уговор са инвеститором није ни намењен томе. Тај уговор са народом о расподели добити није ни обећан за обелодањивање. Чуди ме да то нико од вас не тражи.
Delija":2vj42p21 je napisao(la):
毋不敬,儼若思,安定辭":2vj42p21 je napisao(la):
Igor":2vj42p21 je napisao(la):
Vucko":2vj42p21 je napisao(la):
relja":2vj42p21 je napisao(la):
laki72":19n49vjf je napisao(la):Totalno me zabole dal je neko clan ove ili one stranke...
Isto tako me zabole dal je neko krace ili duze clan foruma...
Manite se prozivki po partijskoj liniji!!!
milos.tro":2684u7qx je napisao(la):