3 puta za redom sam odgledao ovaj video i mogu da kazem da mi je srce puno! Momci su pokidali i jako sam srecan sto su odusevljeni i sto su u ovako pozitivnom svetlu predstavili nas grad. Ovakav marketing nam treba! Moje misljenje je da bi vlada Srbije ili ministarstvo turizma trebalo da naprave posebnu kancelariju sa online promociju Beograda i Srbije preko globalnih influensera. Treba ciljati na ovakve ili vece profile i dovoditi ih u Srbiju da prave afirmativne video materijale. Takodje treba se fokusirati i na svetske zvezde koji imaju milione pratilaca. Nazalost, takvav vid influencer marketinga nije jeftine i svetske zvezde koje imaju milione ili desetine miliona pratilaca nece besplatno doci u BG i snimati video klipove i vlogove, ali mislim da je takva reklama u 2024. godini neuporedivo efektivnija od reklame na recimo CNN-u (mislim da je takva reklama nekad postojala za Srbiju).Evo kako dva mlada nemca dozivljavaju BnV. Uglavnom mnogima je neverovatno da se nesto toliko moderno nalazi u Srbiji.