stefanvozd
Novice
- Učlanjen(a)
- 15.05.2016.
- Pohvaljen
- 37
Slazem se, ponovo pocinje dramatizacija kako ce hiljade gradjana na ovom kratkom setalistu morati da se suzdrzavaju, verovatno ce svi imati proliv istovremeno ? Da ovaj wc nije postavljen 99.99% niko se ne bi ni setio da nema javnog wc-a, nego se samo ceka i najmanja greska da se krene sa histerijom.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=390564#p390564:12l7z1jv je napisao(la):stf » Sre Jun 08, 2016 9:35 am[/url]":12l7z1jv]
Иритира само та константна поставка проблема као скандалозног типа "шетачи имају 500 метара без клозета, како ће да трпе" а на осталим кејевима имамо и по 2 - 3 километра без клозета па ником ништа.
Savanova je prilicno blizu, kome je hitno, a i siguran sam da ce ovaj wc biti osposobljen, zasto bi ga inace kupili? Iskreno znam za samo dva javna wc-a u gradu, na trgu i u Karadjordjevom parku pa se nikad nisam uneredio...
Takodje, da li smo sigurni da je ovo javan wc, palo mi je na pamet da Lunch box je napravljen od kontenjera i nema svoj wc (ili makar nisam video), mozda ovaj wc pripada njima? Pisalo je da zeton treba da se preuzme kod njih?