ljudi - dokle više naivnost?
kakva je bre to glupa priča o tome je li ekološki ok ili nije ok napraviti rudnik?
kakvi "stručnjaci"? vaši, naši, njihovi? mladi ili penznosi... kakav bre referendum*
dajte više stavite stvari u kontekst realnosti.
Jedino pitanje ovde je: moramo li ili ne moramo otvoriti taj rudnik i šta je realna posledica svake od ovih opcija?
jel možete da se izdignete iz tog "Vučić peder" filma i realnije sagledate situaciju (a ona nije ružičasta)?
hoćemo li da potpišemo pakt ili ćemo "bolje grob nego rob"?
Ok, pretpostavio sam.
Mozda i ja gresim i nisu svi botovi.
Pogledao sam par poslednjih postova ovog clana, tu su masoni, Rusi, Tramp, Kenedi, CIA...
Dakle, osim klasicnih botova, botuju i ovi internet pijanci ispred internet dragstora.
Znate, oni su provalili, a mi smo marva koja nema sposobnost da vidi tu siru sliku i sve razume i vidi kao oni.
Cilj im je prvenstveno da su oni u pravu i da su oni ti koji su sve skapirali i da dignu sebe, a ostali su zombirane budale.
Tu ni nema poente bilo sta pisati i voditi bilo kakvu raspravu, oni su iznad i u sustini ni ne raspravljaju se sa kmetovima, kmetovi su tu da slusaju njihove mudre reci.
Jer eto bice bolje rob nego grob, on je ispred svog kompjutera sve otkrio.
Jos samo da se vi botovi, bili oni placeni ili vi koji zbog sopstvenog ega to radite, da se dogovorite sta je istina.
Jel 300 miliona godisnje ili rat?
Ratovace zbog 300 miliona godisnje? Okk.
Posto bizoni iz vlasti furaju pricu o odsteti od 3 milijarde, sto ne znaci rat.
Pa nek im daju 3 milijarde, lako cemo to nadoknaditi jednog dana, dovoljno je samo par stvari da se proceslja, a ima ih milion.